Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I ERP I Noi facilități în definirea politicilor comerciale în Charisma

Noi facilități în definirea politicilor comerciale în Charisma

Funcționalitățile de definire și aplicare a politicilor comerciale au fost îmbunătățite atât din punct de vedere performanță, uzabilitate, cât și funcționalități. S-au adăugat caracteristici suplimentare pe zona de excluderi politici comerciale, posibilitatea de a condiționa aplicarea politicilor comerciale în funcție de proprietăți de stoc (de exemplu: termen de expirare critic) sau tipuri noi de politici comerciale.

Politicile comerciale sunt parte din procesul de vânzare a unei companii, determinând nivelul datoriei clienților și modalitatea de plată a acesteia. În cadrul unei companii se pot folosi discounturi, liste de prețuri, prețuri speciale, dar și oferte mai complexe.

Politicile comerciale au fost extinse pentru a permite atât funcționalități suplimentare de definire, cât și uzabilitate sporită la aplicarea pe comandă.
Discounturile mai vechi au fost integrate în actualul motor de politici comerciale, astfel se pot defini cu ușurință pragurile de discount, precum și articolele aferente.
 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.