Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I ERP I Analiza rezultatelor pe tablete – format nou

Analiza rezultatelor pe tablete – format nou

 
Aplicația Cell Monitor care permite vizualizarea intuitivă a indicatorilor de performanță pentru diviziunile de business ale firmei (department, locație, brand, echipă de vânzări, proiect etc.) a fost rescrisă astfel încât să fie disponibilă pe orice device conectat la internet și a primit funcționalități noi. 
 
În ceea ce priveste rescrierea, am ales o tehnologie unică (HTML 5) care permite rularea aceleiași aplicații in orice browser modern, indiferent de device-ul ales (laptop sau desktop cu system de operare Windows, Mac, IPad, tablete Android). Beneficiem de ultimele evoluții în ceea ce privește tehnologia HTML 5, care oferă facilități de design și uzabilitate. 
 
Din punct de vedere funcționalități, s-a adăugat posibilitatea de a face drill down la nivel de celulă (department – subdepartament, categorie de produs – subcategorie) și posibilitatea de a vedea informații centralizate pentru celulele afișate la un moment dat.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.