Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I Business Applications I Impactul jocurilor în activitatea de vânzări

Impactul jocurilor în activitatea de vânzări

 
Charisma Mobile Gamification for Sales
 
Am lansat prima aplicaţie B2B din Europa pentru Windows Mobile 8. Aplicaţia îmbină principiile native de CRM cu elemente specifice jocurilor, scopul fiind de îmbunătăţire a implicării utilizatorilor, de creştere a ROI-ului, a calităţii datelor colectate şi, nu în ultimul rând, a gradului de învăţare a produselor de către echipa de vânzări. 
 
Soluția îmbunătățește performanțele de vânzări prin încurajarea competiției  între utilizatori și permite managerilor să motiveze, să ofere bonusuri și să evalueze performanțele.
 
Soluția este un sistem de management al relației cu clienții care îmbină principii native de CRM cu cele specifice jocurilor. Sistemul să poată funcționa online și de aceea viteza de lucru cu volume mari de date constituie un indicator cheie pentru performanța solutiei.  Acest obiectiv a fost atins datorită dezvoltării sistemului într-o abordare loose-coupled interfaces, folosind din plin ultimele tehnologii disponibile.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.