Charisma eProcurement

Charisma eProcurement optimizează şi simplifică planificarea, execuţia, evaluarea şi îmbunătăţirea proceselor de achiziţii, de contractări şi renegocierii cu diverşi parteneri.

Soluţia include politici şi practici utilizate în cele mai mari companii din România, din diverse sectoare de activitate, şi permite adaptarea fluxului de achiziţie conform specificiului dorit.

Vă invităm să descărcaţi un material care prezintă funcţionalităţile aplicaţiei pe tot fluxul de achiziţie:

  • Baze de contacte pentru furnizori;
  • Informaţii complete furnizor: istoric oferte, contracte, facturi;
  • Înregistrare RFP/ RFQ/ RFI/ RFX;
  • Flux de finalizare achiziţii, istoric negocieri.
În domeniul soluțiilor de eProcurement, TotalSoft deține o importantă expertiză tehnică și de business, dobândită în urma dezvoltării Sistemului Național de Achiziții Publice (SEAP) precum și datorită realizării unor soluții complexe pentru companii private din domeniul financiar-bancar, medical sau servicii. 
 
De asemenea, TotalSoft are o vastă experiență în implementarea de soluții software dezvoltate pe tehnologie Microsoft Dynamics CRM și deține cel mai înalt grad de competență în sistemul de parteneriat al Microsoft pentru soluții CRM, BI, Data Platform, Application Development, Application Integration, SharePoint și Document Management.  
Download
Charisma eProcurement

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.