Acasă I Industrii I Servicii

Soluții Software pentru Servicii

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Servicii
Aflaţi cum Charisma Business Suite a ajutat la succesul celor mai puternice companii de servicii din Romania. 

"Ceea ce Charisma a adus suplimentar a fost sistemul de planificare, pentru că, în viziunea mea, un ERP îşi propune, în principal să conducã un business şi nu să îl urmărească", Daniel Mateescu, Director Charisma

[mai mult]

"Baza de date este unică şi deci accesibilă din orice locaţie, dar configurările aplicaţiei le facem la sediul central, colegii din ţară neputând interveni asupra acestora. Este un real avantaj, deoarece nu ne mai confruntăm cu neconcordanţe şi putem face analize şi scoate diverse rapoarte, în orice moment“, Iulia Hurdubeţiu, Director HR

[mai mult]

Sectorul serviciilor este dominat de creşterea pretenţiilor clienţilor dublată de o schimbare a comportamentului de achiziţie datorită contextului economic, ceea ce se traduce într-o complexitate tot mai ridicată a proiectelor. Administrarea acestor proiecte necesită sisteme informatice robuste, cu posibilităţi de prelucrare rapidă a informaţiilor şi baze de date unice, pentru a asigura o urmărire simplă a indicatorilor de performanţă specifici sectorului.

Charisma răspunde acestor provocări prin soluţii tehnice avansate, special proiectate pentru a răspunde nevoilor organizaţiilor de orice dimensiune care activează în zona serviciilor. Astfel, cele mai mari lanţuri hoteliere, principalii operatori de telefonie mobilă sau alte companii importante din sectorul serviciilor utilizează diverse soluţii dezvoltate sub brandul Charisma.

Dacă activaţi în sectorul serviciilor, vă rugăm să evaluaţi setul complet de instrumente de business pe care vi-l punem la dispoziţie. Cu ajutorul soluţiilor Charisma, vă puteţi reduce costurile operaţionale semnificativ, crescând în acelaşi timp stabilitatea afacerii, transparenţa procesului de decizie şi performanţa financiară a companiei.

Soluţii integrate dedicate serviciilor profesionale


Office Automation

Charisma Office Automation este un produs dedicat furnizorilor de servicii, care simplifică urmărirea proiectelor, eficientizează resursele implicate în executarea lor, şi maximizează veniturile asociate contractelor semnate. Soluţia fluidizează şi automatizează ciclul de facturare şi încasare pe baza orelor pontate, administrează documentele de interes şi oferă suport în deciziile de management pe baza metricilor şi indicatorilor de performanţă.

[mai mult]

Soluţie CRM
Dezvoltată pe platforma MS Dynamics CRM, TotalSoft vă oferă o soluţie pentru gestiunea relaţiilor cu clienţii inovativă, accesibilă, care oferă o instalare rapidă, fără întreruperi de activitate. Interfaţa intuitivă, flexibilitatea şi uşurinţa customizării necesară pentru a răspunde nevoilor specifice companiilor de servicii, fac din soluţia TotalSoft una dintre cele mai atractive soluţii CRM de pe piaţa românească.

În plus, consultanţii noştri vă pot ajuta “să auziţi” mai bine nevoile clienţilor, să înţelegeţi aceste nevoi şi să răspundeţi proactiv prin dezvoltarea şi maturizarea unor procese şi practici în cadrul tuturor echipelor care interacţionează cu clienţii. Prin creşterea agilităţii într-o piaţă din ce în ce mai competitivă puteţi răspunde mai uşor cerinţelor clienţilor, înconjurând cu o atitudine profesionistă produsele şi serviciile dumneavoastră.

Cu ajutorul acestei soluţii compania dumneavoastră îşi va îmbunătăţi radical eficienţa echipelor comerciale. Monitorizarea acţivităţii echipelor de vânzări, evaluarea eficienţei investiţiilor de marketing, adoptarea şi dezvoltarea unor procese şi practici interne orientate client, înţelegerea nevoilor clientului şi utilizarea unei singure voci în relaţia cu clientul – vor ajuta compania dumneavoastră să se transforme într-o organizaţie modernă, agilă, orientată către client.

Vă oferim suportul necesar pentru a vă înarma angajaţii cu un instrument de business modern, robust şi inovativ, şi pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod sănătos. 

[mai mult]

Automatizarea forţelor mobile de vânzări
Charisma Mobile SFA include un set complet de instrumente pentru automatizarea, simplificarea şi gestiunea tuturor informaţiilor necesare procesului de vânzare. Acest set de instrumente oferă transparenţă asupra activităţii echipelor de vânzare, a încărcării lor sau a blocajelor de activitate. De asemenea, vă ajută în construcţia unor estimări de vânzări realiste, pe baza ciclului de vânzare propriu şi a etapei contului din pipeline-ul de vânzare.

Cel mai important, în cazul în care echipele de vânzări sunt dotate cu dispozitive mobile, procesul de vânzare poate fi urmărit în timp real de către management, iar agenţii de teren pot accesa oricând informaţiile critice disponibile în bazele de date. Astfel, puteţi maximiza utilizarea resursele de vânzare şi puteţi eficientiza activităţile operaţionale, cu impact pozitiv asupra profitului organizaţiei.

[mai mult]

Soluţie de management al documentelor
Charisma Document Management este o soluţie integrată bazată pe ultima generaţie a  tehnologiei MS Office SharePoint Server 2007. Această tehnologie oferă posibilitatea de accesare a documentelor local, accesarea offline a bibliotecilor de documente, suport pentru diverse tipuri de conţinut, posibilitatea adaptării unor politici de dezvoltare, dar şi o capacitate crescută de integrare a fluxului de lucru şi posibilitatea vizualizării sub forma unei structurii arborescente.

Prin implementarea soluţiei de document management, aveţi posibilitatea creării de zone publice sau private cu stabilirea de drepturi de acces pe diverse nivele ierarhice, implementarea unor fluxuri de documete specifice companiei dumneavoastră, centralizarea istoricului documentelor şi trasabilitatea lor, sau posibilitatea unor prezentări grafice de excepţie, adaptate specificului şi strategiei de imagine pe care v-o doriţi.

[mai mult]

Solutie de tip ERP
Charisma ERP integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor şi înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de companii care activează în segmentul serviciilor, de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor companiei sau al celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS.

Charisma ERP este un instrument puternic şi complex de monitorizare a fluxurilor de bani, prezente şi viitoare, din cadrul unei companii de servicii, pe ansamblul ei sau pe subunităţi componente.

[mai mult]

Soluţie de management a resurselor umane
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia oferă managementul angajaţiilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipurile de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training etc.

Charisma HCM este una dintre cele mai avansate soluţii software de gen din România, incluzând o experienţă de peste 10 ani în diverse verticale de piaţă. Soluţia Charisma HCM susţine peste 10% din forţa de muncă activă a României.

[mai mult]

Soluţie pentru colectarea debitelor
Charisma Collection aduce avantajul unui produs software complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii dedicate sectorului serviciilor dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de revânzare de bunuri.

[mai mult]

Soluţie de business intelligence
Soluţia de business intelligence dedicată sectorului serviciilor acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici companiilor din servicii. Soluţia maximizează profitul organizaţiilor de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi dashboard-uri configurabile). 

[mai mult]

Soluţii self service
Rolul soluţiilor self-service este de a creşte transparenţa şi loialitatea tuturor partenerilor unei companii – clienţi, furnizori, distribuitori, angajaţi. Soluţia self service proiectată de TotalSoft special pentru segmentul serviciilor reduce semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru organizaţie, cât şi pentru partenerii de afaceri ai acesteia, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Soluţie de control costuri
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite.  Produsul monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

Soluţie de comerţ online - eShop
e-Shop este un portal web care oferă funcţionalităţi avansate de comerţ electronic. Prin intermediul  acestei platforme, clienţii pot posta diverse tipuri de comenzi, iar administratorul poate adăuga noi produse şi servicii. Soluţia are posibilitatea vânzărilor de produse şi servicii bazate pe puncte de fidelitate, oferind funcţii de căutare avansată, filtre de afişare, alarme de disponibilitate pe stoc, afişarea celor mai cumpărate produse sau a produselor vizualizate de cumpărător, toate afişate într-un design profesional, adaptat nevoilor fiecărei companii de servicii în parte.

[mai mult]

Intranet
Charisma Intranet este o soluţie tehnică avansată, bazată pe tehnologia MS Office SharePoint Server 2007, care oferă un mediu colaborativ pentru angajaţi. Soluţia permite schimbul de infomaţii profesionale sau personale, prin intermediul forumurilor şi al blogurilor, contribuind semnificativ la dezvoltarea unei culturi interne sănătoase, profesionale, în care informaţia critică este disponibilă din câteva click-uri..

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari. 

[mai mult]

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Implementând Charisma HCM am redus semnificativ costurile. Fluxul de aprobare a concediilor făcându-se on-line, nu mai facem pontaje pe hartie. Am înlocuit rapoartele în excel cu exporturi automate pe care ni le construim conform nevoilor. În plus, am eliminat un cost semnificativ pe care îl presupunea externalizarea serviciilor de salarizare ..."
Andreea Mihnea,
HR Manager PayPoint
PayPoint
"... Baza de date este unică şi deci accesibilă din orice locaţie dar configurările aplicaţiei le facem la sediul central, colegii din ţară neputând interveni asupra acestora. Este un real avantaj deoarece nu ne mai confruntăm cu neconcordanţe şi putem face analize şi scoate diverse rapoarte, în orice moment ..."
Iulia Hurdubeţiu,
HR Director
Continental Hotels
"... Charisma este uşor de utilizat, de configurat, mai ales pe partea de rapoarte; este o aplicaţie locală, potrivită pieţei româneşti. Este flexibilă, uşor de adaptat şi în acelaşi timp complexă. Nu în ultimul rând, a existat o colaborare foarte bună şi foarte directă cu managementul companiei ..."
Luminiţa Baicu,
Chief Financial Officer
Rebu
"... Principalele beneficii obţinute prin implementarea soluţiei CRM au fost informaţii centralizate, automatizarea proceselor posibile, accesul autorizat al celor implicaţi în proces, timpul de răspuns pentru clienţi este mai rapid, iar noi economisim timp. În două cuvinte: suntem mai promţi şi mai exacţi în informaţii. ..."
Julia Mikó,
General Manager
Deuromedia

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.