Acasă I Industrii I Administraţie Publică

Soluțiile Charisma pentru Administraţie Publică

Sectorul Public este mai concurenţial ca niciodată. Reprezentanţii sectorului public se confruntă cu aşteptări tot mai diverse şi mai ridicate din partea cetăţenilor, a politicienilor sau a angajaţilor proprii. Nevoia de transparenţă a utilizării banilor publici, de urmărire a bugetelor şi a proiectelor de infrastructură, a investiţiilor în domeniul public, dar şi comunicarea eficientă sau reacţia rapidă la nevoile cetăţenilor, reprezintă tot atâtea provocări cu care se confruntă administraţiile publice centrale sau locale. Acestor provocări li se adaugă sisteme informatice dezvoltate local sau incomplete, neintegrate cu sistemele informatice centrale, ceea ce îngreunează procesul de consolidare a datelor.

Charisma a proiectat soluţii special adaptate sectorului public. Astfel, cele mai importante oraşe din Romania folosesc sisteme de plată a taxelor şi impozitelor locale furnizate de către TotalSoft, lângă alte proiecte strategice la nivel naţional, cum ar fi soluţia guvernamentală de achiziţii publice SEAP.

 

Soluţii dedicate sectorului public


Soluţie de tip ERP

Charisma ERP integrează gestiunea resurselor instituţiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de companii care activează în sectorul public sau privat, de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor instituţiei (centrale şi locale) şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile.
   
Charisma ERP este un instrument puternic şi complex de monitorizare a fluxurilor de bani, prezente şi viitoare, din cadrul unei instituţii publice, pe ansamblul ei sau pe subunităţi componente.

[mai mult]

Soluţie CRM
Dezvoltată pe platforma MS Dynamics CRM, TotalSoft vă oferă o soluţie pentru gestiunea relaţiilor cu cetăţenii inovativă, accesibilă, care oferă o instalare rapidă, fără întreruperi de activitate. Interfaţa intuitivă, flexibilitatea şi uşurinţa customizării necesară pentru a răspunde nevoilor specifice sectorului public, fac din soluţia TotalSoft una dintre cele mai atractive soluţii CRM de pe piaţa românească.

În plus, consultanţii noştri vă pot ajuta “să auziţi” mai bine nevoile cetăţenilor, să înţelegeţi aceste nevoi şi să răspundeţi proactiv prin dezvoltarea şi maturizarea unor procese şi practici în cadrul tuturor angajaţilor care interacţionează cu clienţii. Prin creşterea agilităţii într-o piaţă din ce în ce mai competitivă puteţi răspunde mai uşor cerinţelor cetăţenilor, înconjurând cu o atitudine profesionistă serviciile dumneavoastră.

Cu ajutorul acestei soluţii instituţia dumneavoastră îşi va îmbunătăţi radical eficienţa. Monitorizarea acţivităţii angajaţilor, evaluarea eficienţei investiţiilor şi a utilizării banilor publici, adoptarea şi dezvoltarea unor procese şi practici interne orientate spre cetăţean, înţelegerea nevoilor lor şi utilizarea unei singure voci în relaţia cu cetăţenii – vor ajuta instituţia dumneavoastră să se transforme într-o organizaţie modernă, agilă, orientată client.

Vă oferim suportul necesar pentru a vă înarma angajaţii cu un instrument de afaceri modern, robust şi inovativ, şi pentru a vă dezvolta insituţia într-un mod sănătos.

[mai mult]

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.    

[mai mult]

Soluţie de management a documentelor
Charisma Document Management este o soluţie integrată bazată pe ultima generaţie a  tehnologiei MS Office SharePoint Server 2007. Această tehnologie permite posibilitatea de accesare a documentelor local, accesarea  offline a bibliotecilor de documente, suport pentru diverse tipuri de conţinut, posibilitatea adaptării unor politici de dezvoltare, dar şi o capacitate crescută de integrare a fluxului de lucru performanta si posibilitatea vizualizării sub forma unei structurii arborescente.

Prin implementarea soluţiei de document management, aveţi posibilitatea creării de zone publice sau private cu stabilirea de drepturi de acces pe diverse nivele ierarhice, implementarea unor fluxuri de documete specifice companiei dumneavoastră, centralizarea istoricului documentelor şi trasabilitatea lor, sau posibilitatea unor prezentări grafice de excepţie, adaptate specificului şi strategiei de imagine pe care v-o doriţi.

[mai mult]

Managementul resurselor umane
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia oferă managementul angajaţiilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipurile de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training, şi multe altele.

Charisma HCM este una dintre cele mai avansate soluţii software de gen din România, incluzând o experienţă de peste 10 ani în diverse verticale de piaţă. Soluţia Charisma HCM susţine peste 10% din forţa de muncă activă a României.

[mai mult]

Soluţie pentru colectarea debitelor
Charisma Collection aduce avantajul unui produs software complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii dedicate sectorului public central sau local dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la diverşi clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.

[mai mult]

Soluţie de business intelligence
Soluţia de business intelligence dedicată sectorului public acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici unei instituţii publice. Soluţia maximizează profitul instituţiilor de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi dashboard-uri configurabile).

[mai mult]

Soluţii self service 
Rolul soluţiilor self-service este de a creşte transparenţa şi loialitatea tuturor partenerilor unei instituţii – cetăţeni, furnizori, clienţi, angajaţi. Soluţia self service proiectată de TotalSoft special pentru sectorul public reduce semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru instituţie, cât şi pentru partenerii de afaceri ai acesteia, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Soluţie de control costuri
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite. Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor instituţiilor publice.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

Intranet
Charisma Intranet este o soluţie tehnică avansată, bazată pe tehnologia MS Office SharePoint Server 2007, care oferă un mediu colaborativ pentru angajaţi. Soluţia permite schimbul de infomaţii profesionale sau personale, prin intermediul forumurilor şi al blogurilor, contribuind semnificativ la dezvoltarea unei culturi interne sănătoase, profesionale, în care informaţia critică este accesibilă la câteva click-uri distanţă.

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri. 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Charisma oferă o serie de rapoarte specifice instituţiilor publice şi permite urmărirea îndeaproape a bugetelor astfel încât să se respecte bugetul stabilit. De fapt acesta este cel mai important beneficiu adus de Charisma, care nu era posibil în vechea aplicaţie folosită de Primaria Sector 6, respectiv impunerea restricţiilor de cheltuieli care nu permit sub nici o formă depăşirea bugetului ..."
Mihăiţă Cristian,
Project Manager
Primăria Sectorului 6
"... Charisma ERP, componenta principală a sistemului integrat implementat la Romsilva, permite RNP – Romsilva gestionarea activităţilor într-o bază de date unică, asigurand accesul a 500 de utilizatori concurenţi şi peste 1000 de utilizatori ai secţiunii de portal web ..."
,

Romsilva

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.