Acasă I Soluţii I Charisma ERP 2015 I Module Adiţionale pentru Charisma ERP

Module Adiţionale pentru Charisma ERP

Software leasing financiar | Charisma ERP

Leasing Financiar

Modulul software Leasing Financiar este special proiectat pentru a optimiza şi simplifica managementul contractelor şi operaţiunile de leasing financiar. Soluţia acoperă tot fluxul intern al companiilor de servicii financiare, de la stabilirea contactelor cu pontenţialii clienţi şi până la finalizarea contractului semnat cu aceştia, fiind compatibil cu orice legislaţie sau pachet de finanţare, orice tip de raportare a debitelor clienţilor sau normelor IFRS, orice limbă sau flux de business.

Înapoi sus mai mult

Software leasing operational | Charisma ERP

Leasing Operaţional

Modulul Leasing Operaţional este o soluţie software flexibilă dedicată companiilor furnizoare de servicii financiare de leasing operaţional, optimizând toate operaţiunile aferente flotelor închiriate pe perioade determinate. Cu peste 80% cotă de piaţă, soluţia software Charisma se detaşează net în segmentul de leasing operaţional, cele mai puternice companii în domeniul folosind-o cu succes.

Înapoi sus mai mult

Solutii si sisteme ERP | Web leasing

Web Leasing

Modulul de Web Leasing monitorizează şi administrează procesele implicate de derularea activităţii de leasing pe web. Acest modul include trei niveluri: front office, zona tampon şi back office. Aplicaţia de front office permite vizualizarea ofertei de leasing şi trimiterea unei cereri de credit pentru o anumită ofertă financiară. Motorul decisional este de asemenea disponibil în cadrul aplicatiei de front office permiţând astfel validarea rapidă a cererii de finanţare.

Înapoi sus mai mult

Solutii si sisteme ERP | Refinantare

Refinanţare

Modulul Refinanţare este o soluţie software dedicată optimizării şi simplificării operaţiunilor cu contractele de finanţare a activităţilor interne sau a contractelor de leasing, eficientizând administrarea împrumuturilor de la acţionari sau a creditelor bancare. Sistemul gestionează unitar toate liniile de finanţare şi refinanţare, oferind o imagine unitară, transparentă, managementului companiei.

Înapoi sus mai mult

Financial Wholesale - Charisma ERP | Software ERP

Wholesale Financiar

Modulul Financial Wholesale monitorizează şi administrează eficient contractele de wholesale semnate cu dealerii, sau încheiate între doi parteneri terţi, în vederea vânzării de bunuri în cantităţi mari în condiţiile unei finanţări avantajoase oferite de către companie. Soluţia facilitează calculul de dobânzi şi taxe asociate contractelor şi păstrează istoricul tuturor modificărilor intervenite în viaţa contractelor de wholesale.

Înapoi sus mai mult

Modul Factoring - Charisma Business Suite | Software ERP

Factoring

Modulul Factoring aduce beneficiul integrării managementului contractelor de finanţare în regim factoring, crescând profitabilitatea şi îmbunătăţind portofoliul de clienţi al companiei. Soluţia administrează într-un mod flexibil liniile de creditare, produsele financiare valabile, categoriile de risc de încadrare a clienţilor, dar şi mecanismele de calcul a dobânzilor sau discounturilor.

Înapoi sus mai mult

Software Asigurari - Charisma Business Suite | Program ERP

Asigurări

Modulul Asigurări este un produs software robust, complet, care optimizează administrarea riscurilor privind patrimoniul, riscurile financiare, de răspundere civilă sau personale. Soluţia oferă un set integrat de instrumente destinate urmăririi contractelor şi poliţelor de asigurare de orice tip (de bunuri, de risc financiar, Casco etc.) semnate între companie sau beneficiarul bunului, şi orice firmă de asigurări (Asigurator).

Înapoi sus mai mult

Fleet Management - Charisma Business Suite | Software ERP

Fleet Management

Modulul Managementul Flotelor eficientizează gestiunea auto a vehiculelor, a camioanelor sau dubelor, proprietate a companiei sau aflate în grija unei firme specializate, reducând semnificativ costurile de operare şi asigurând buna funcţionare a acestora. Soluţia automatizează calculul costurilor şoferilor şi a traseelor de lucru, optimizând parcul auto şi contribuind semnificativ la creşterea profitabilităţii companiei.

Înapoi sus mai mult

Software Credite - Charisma Business Suite | Program ERP

Credite

Modulul Credite este un produs dedicat administrării şi optimizării creditelor de consum, ipotecare sau a cardurilor de credit acordate atât persoanelor fizice, în mod direct, cât şi firmelor, pentru finanţări de echipamente sau dezvoltarea unor afaceri în diverse domenii. Soluţia acoperă întreg fluxul operaţional şi financiar al acordării creditelor, contribuind la eficientizarea procesului de creditare, şi la reducerea birocraţiei şi a costurilor operaţionale.

Înapoi sus mai mult

Credite Web - Software Creditare | Charisma ERP

Software Credite Web - Modul Charisma ERP

Modulul Credite Web este o aplicație online dedicată gestionării în timp real a cererilor de creditare, indiferent de tipul acestora (de consum, ipotecare sau a cardurilor de credit), în vederea acordării lor atât persoanelor fizice, în mod direct, cât şi firmelor, pentru finanţări de echipamente sau dezvoltarea unor afaceri în diverse domenii.

Înapoi sus mai mult

Software Facturare Electronica - Charisma ERP

Facturare electronică

Înlocuirea facturii clasice cu cea electronică și trasmiterea ei în mod digital îmbunătățește comunicarea, reduce costurile de emitere și administrare a facturilor și, nu în ultimul rând, susține protecția mediului.

Înapoi sus mai mult

SEPA (Single Euro Payments Area) | Charisma ERP

SEPA

SEPA este o zonă în care consumatorii, companiile şi alţi participanţi la activitatea economică vor putea efectua şi primi plăţi în euro, atât în interiorul unui stat cât şi între state diferite, în aceleaşi condiţii şi cu aceleaşi drepturi şi obligaţii, indiferent de locul în care se află aceştia.

Înapoi sus mai mult

Charisma Risk Assessment - Integrare Web Cu Furnizorii De Date

Integrare web cu furnizori de date

Integrarea web cu furnizori de date oferă informaţii financiare şi operaţionale critice despre companiile româneşti declarative de rezultate financiare. Din surse sigure şi acreditate, soluţia pune la dispoziţia instituţiilor financiare, bancare sau nebancare, şi nu numai, instrumente şi parametri de evaluare a riscului de colaborare sau creditare cu potenţialii parteneri de afaceri.

Înapoi sus mai mult

Software retail | Charisma Retail

Retail

Charisma Retail este cea mai complexă şi populară soluţie de tip POS din România, în special datorită flexibilităţii prin care acoperă rapid orice cerinţă operaţională a unui punct de vânzare. Soluţia permite optimizarea vânzărilor prin diverse modalităţi (cash sau/şi credit card/tichete cadou/bonuri valorice prin EFT POS), fiind destinată simplificării documentelor de vânzare şi instrumentelor financiare în relaţia directă magazin - consumator final.

Înapoi sus mai mult

Cell Monitor - Charisma Business Suite | Software ERP

Cell Monitor

Charisma Cell Monitor este imaginea grafică, intuitivă şi actualizată a organizaţiei dumneavoastră. Fără a fi nevoie de intervenţia utilizatorului, indicatorii de performanţă sau operaţionali ai companiei îşi modifică valorile la secundă, în funcţie de evoluţia lor reală, şi pot fi accesaţi în orice moment, din orice loc, prin orice tip de dispozitiv mobil cu acces Internet.

Înapoi sus mai mult

Stock Replenishment - Software Retail | Charisma ERP

Stock Replenishment

Modulul Stock Replenishment eficientizează şi optimizează procesul de pregătire a stocurilor oricărui tip de organizaţie pentru vânzăriile viitoare, anticipate şi calculate în mod automat. Bazându-se pe istoria rulajelor şi cererilor de la clienţi, dar şi pe constrângerile logice ale companiei, stocul se completează permanent, prin programări şi comenzi la furnizori, sau prin relocare de marfă din depozitul central în sucursale.

Înapoi sus mai mult

Charisma WMS - Warehouse Management | Software ERP

WMS (Warehouse Management)

Charisma Warehouse Management este o soluţie avansată de optimizare a stocurilor din depozite. Produsul permite eficientizarea fluxurilor de mărfuri şi produse, recepţia lor în gestiune, structurarea geometrică şi logică a zonelor de depozitat, prelucrarea şi dispunerea logistică a ambalajelor, precum şi alegerea şi livrarea pachetelor, în mod optim, către clienţii finali.

Înapoi sus mai mult

Charisma MRP - Software Productie | Program ERP

MRP

Charisma MRP automatizează şi optimizează planificarea aprovizionărilor şi a gestiunii stocurilor. Bazându-se pe istoria procesului de aprovizionare, stocul se completează permanent, prin recomandări, programări şi comenzi la furnizori, prin rezervări sau prin relocare de marfă din sediul central în filiale, totul într-un mod simplu şi rapid, fără eforturi manuale inutile.

Înapoi sus mai mult

Software Productie - Charisma Business Suite | Program ERP

Producţie

Charisma Producţie este un produs destinat companiilor producătoare de materiale, produse finite şi semi-fabricate, indiferent de tipul acestora. Parcurgând toate etapele de producţie, de la lansarea tehnologică şi antecalcul, urmărirea producţiei, şi până la postcalcul, funcţionalităţile modulului acoperă producţia pe comenzi/stoc/unicate şi de tip asamblare sau flux de procese.

Înapoi sus mai mult

Software Productie Agricola | Charisma ERP

Producție Agricolă

Utilizând Charisma Producție Agricolă, companiile din domeniu vor beneficia de reducerea costurilor și eliminarea timpului redundant, fiind astfel pregătite să înfrunte competiția globală.

Înapoi sus mai mult

Solutii si sisteme ERP | Portfolio Management

Portfolio Management

Charisma Portfolio Management este un produs dedicat administrării lucrărilor, proiectelor şi contractelor proprii ale companiilor de orice dimensiune. Soluţia integrează şi optimizează activităţile desfăşurate între diverse entităţi ale unei companii, de la ofertare, negociere, semnare, urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare.

Înapoi sus mai mult

Solutii si sisteme ERP | Lease Administration

Lease Administration

Charisma Lease Administration este dedicată firmelor de construcții, real-estate și celor specializate în Building Services și Facility Management. Specialiștii din domeniu, precum și proprietarii de construcții, au acum la dispoziție o soluție performantă și flexibilă de gestiune a serviciilor și activelor fizice din cadrul unei clădiri: spații, mobilier, calculatoare și echipamente, contracte cu furnizorii de apă, curent, chirii, pază și securitate, curățenie, Internet etc.

Înapoi sus mai mult

Modul Self Service - Charisma Business Suite | Software ERP

Self Service

Charisma Self Service este o platformă de comunicare rapidă în eficientă, între organizaţie şi partenerii de afaceri, clienţi sau furnizori, care reduce costurile operaţionale ale departamentelor de relaţii cu clienţii, măreşte satisfacţia şi loialitatea clienţilor companiei, eficientizează eforturile de marketing şi pune bazele unor noi canale de venituri. Peste 200,000 de parteneri ai unor companii de servicii financiare, distribuţie sau telecomunicaţii din România beneficiază de platforma Charisma SelfService.

Înapoi sus mai mult

Charisma ERP Alerter - Trimiterea Rapida a Informatiilor

Alerter

  Charisma Alerter este un instrument rapid si eficient dedicat transmiterii automate de informatii catre persoanele vizate.   Câţiva dintre cllienţii care utilizează modulul Alerter   Beneficii financiare și operaționale pe care le obțineți implementând modulul Alerter din Charisma ERP   Oferă posibilitatea de a crea mesaje complexe, o mixtura intre datele statice care constituie scheletul mesajului si datele dinamice obtinute prin ...

Înapoi sus mai mult

Charisma Dashboard | Software ERP

Dashboard

Charisma Dashboard reprezintă o soluție integrată cu funcție de căutare și accesibilitate ridicată.

Înapoi sus mai mult

Search

Charisma Search este un instrument inovativ care schimba radical modul de interacțiune al utilizatorilor cu un sistem software de business. Are rolul de a facilita căutarea şi filtrarea informațiilor disponibile în baza de date a unei soluţii ERP, reducând semnificativ timpul necesar obţinerii informaţiei dorite.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.