Acasă I Clienţi

Clienţi

Clienţii reprezintă cartea de vizită a oricărei companii. Iată de ce am ales să vă prezentăm, pentru fiecare sector de activitate, câteva dintre companiile care beneficiază de avantajele sistemului Charisma ERP. Mai mult, expertiza noastră pe toate sectoarele de activitate este susţinută de numărul impresionant de clienţi, de toate dimensiunile, care au ales să-şi dezvolte afacerile împreună cu noi. Şi au ales corect.

Vă oferim în plus o serie de analize comparative, studii de piaţă, evoluţii tehnologice, conţinut multimedia din cele mai remarcabile implementări ERP – totul pentru a vă ţine la curent cu noutăţile produselor noastre.
Expertiza ERP: Clientii care folosesc solutia Charisma

Portofoliul de clienţi Charisma

Clienţii reprezintă cartea de vizita a oricărei organizaţii. Numărul şi diversitatea clienţilor care au ales să-şi optimizeze afacerile cu soluţiile noastre ne onorează. Vă prezentăm, pentru fiecare sector de activitate, câţiva dintre cei peste 800 de clienţi activi.

Înapoi sus mai mult

Expertiza ERP: Referinte | Charisma ERP

Referinţe Charisma

Recomandările au o importanţă deosebită în aprecierea calităţii unei soluţii software. Succesul unei implementări ERP înseamnă garanţia unor metodologii de implementare complexe, a maturităţii proceselor de dezvoltare, dar şi a experienţei oamenilor din spatele produsului.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.