Acasă I Despre noi

Despre noi

Cel mai important furnizor de sisteme ERP din România, conform companiei de analiză de piață Pierre Audoin Consultants, TotalSoft se mândrește cu o reputație ireproșabilă pe piața IT&C europeană și cu o prezență constantă în Top 5 - cele mai mari companii de software la nivel național.

Înființată în 1994, TotalSoft este o companie matură, cu o vastă experiență în conceperea, dezvoltarea și implementarea de soluții software destinate companiilor de toate dimensiunile. În prezent, TotalSoft are o echipă de 400 de specialiști, un portofoliu de peste 1500 de clienți și proiecte derulate în 39 de ţări, pe 4 continente.

Produsele şi serviciile TotalSoft, precum și permanenta preocupare privind tehnologia și inovația, le oferă clienților din orice colț al lumii suportul necesar eficientizării operaţiunilor, alinierii proceselor de business la standardele industriei, adaptării la schimbările mediului economic și maximizării profitului. Compania deţine o expertiză de necontestat în 9 verticale industriale, cu un focus special în domeniile: retail și distribuție, construcții, servicii financiare și medical.

Atenția acordată tendințelor tehnologice mondiale și preocuparea permanentă pentru extinderea ofertei de soluții și servicii, ca răspuns la provocările mediului economic, stă la baza programului TotalSoft de parteneriate strategice. Ecosistemul de parteneri de tehnologie include companii precum: Microsoft, Oracle IBM, Tableau Software sau Lumesse.

Soluţiile oferite de TotalSoft se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, compania fiind certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001.

Istoric TotalSoft | Program Charisma ERP

Istoric

Aflaţi povestea noastră de succes, de la transformarea din distribuitorul pe piaţa românească a celei mai puternice soluţii de project management din lume, într-o casă de software recunoscută pe plan regional, cu peste 400 de angajaţi.

Înapoi sus mai mult

Premii Si Certificari Total Soft | Software ERP

Premii şi certificări

Premiile obţinute de la cele mai prestigioase publicaţii de profil, de la partenerii strategici sau din partea diverselor forumuri naţionale sau internaţionale, stau mărturie pentru calitatea soluţiilor şi profesionalismul angajaţilor noştri.

Înapoi sus mai mult

Cariere TotalSoft | Program Charisma ERP

Cariere

1,5% dintre angajaţi au peste 15 ani în companie. 7% au peste 10 ani. Iar media de vârstă de doar 28 de ani a celor peste 490 de angajaţi arată posibilităţile pe care le oferim pentru construcţia unei cariere solide. Află câteva motive pentru care ai putea să ni te alături.

Înapoi sus mai mult

Ultimele Noutati - Charisma Business Suite | Software ERP

Ultimele noutăţi

Aflaţi ultimele noutăţi şi articole din presă. Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, vă oferim posibilitatea de a vă abona la newsletter, sau de a vă face un abonament personalizat, gratuit, doar la categoriile de ştiri de interes, prin RSS.

Înapoi sus mai mult

Viata in TotalSoft | Program Charisma ERP

Viaţa în TotalSoft

TotalSoft este un univers complex. Evenimentele din viaţa noastră fac parte din viaţa companiei. Preţuim fiecare clipă de plăcere sau de bucurie. Pentru că pasiunea noastră este motorul creativităţii şi inovaţiei în TotalSoft.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.