Acasă I Servicii I Training Charisma I Cursuri Charisma ERP

Cursuri Charisma ERP

Derulăm un program intens de cursuri dedicat utilizatorilor sistemului integrat Charisma ERP. Cursurile sunt în limba română și se adresează utilizatorilor cheie din departamentele operaţionale ale companiilor care doresc aprofundarea și certificarea competențelor ca utilizatori ai Charisma ERP.

Noțiunile teoretice și scenariile practice din cadrul cursului vor ajuta participanții să-și reducă efortul operațional, să răspundă mai rapid cererilor din partea managementului, să gestioneze eficient procesele operaţionale și să ajute compania să fie mai profitabilă. 

Administrare Charisma ERP - Securitate si Baze de Date

Administrare Charisma ERP - Securitate şi Baze de Date

Dedicat specialiştilor IT responsabili de Charisma ERP, cursul abordează partea de securitate, grupuri de utilizatori cu drepturi aferente, precum şi partea tehnică legată de instalarea şi restaurarea back-up-urilor şi job-urilor la nivel de bază de date Charisma.

Înapoi sus mai mult

Curs Charisma Analyzer  - Ofertă specială luna iunie

Cursuri Charisma Analyzer (Business Intelligence)

Cursul îşi propune să ajute specialiștii din Vânzări, Marketing, Financiar sau IT cu atribuții în zona de strategie și analiză a activității firmei să-şi construiască rapid o imagine corectă asupra evoluţiei unui proiect sau activități cu implicații la nivel de departament, divizie sau la nivelul întregii firme.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.