Acasă I Soluţii I Charisma eBusiness Solutions

Solutii web - Charisma eBusiness Solutions

Mediul on-line este din ce în ce mai atractiv și clienții își îndreaptă tot mai des atenția către companiile care servesc nevoile lor diverse cu ajutorului unei pagini web. TotalSoft are o experienţă deosebită în domeniul eBusiness, fiind implicat de peste 10 ani în dezvoltarea sisteme ERP și soluții personalizate pentru companii.

Pe lângă soluţiile web lansate în cadrul Charisma ERP eBusiness Suite, TotalSoft a dezvoltat cele mai complexe sisteme de e-Procurement la nivel european: sistemul electronic pentru achiziţii publice (www.e-licitatie.ro) şi sistemul de e-procurement destinat pieţei private, Enterprise Sourcing Cockpit, utilizat de cele mai mari companii multinaţionale: Henkel, Siemens SPLS, Michelin, BMW, Tchibo, Michelin, BMW, Deutche Telekom etc.

Suita de soluţii web Charisma eBusiness dezvoltată de TotalSoft, lider pe piața de sisteme ERP din România, vine în susţinerea companiilor care urmăresc îmbunătăţirea ciclului financiar, eficienţa operaţională şi calitatea serviciilor prestate. Acestea acoperă domenii variate precum self-service, decontare, managementul cheltuielilor, plasare de comenzi, procese de achiziţii, comercializare produse (e-commerce) şi intranet.
 
 
Câţiva dintre clienţii care utilizează soluţiile web Charisma eBusiness
Beneficii Charisma eLearning | Software ERP

Beneficii

Am înţeles importanţa mediului online pentru companiile care doresc să aducă un plus de valoare clienţilor şi am dezvoltat soluţii pentru creşterea eficienţei şi a calităţii serviciilor.

Înapoi sus mai mult

Charisma E-Shop - Software E-Commerce

eShop

Charisma eShop este o platformă software avansată, proiectată special pentru a vă ajuta în comercializarea eficientă şi profitabilă a produselor şi serviciilor, fără restricţie de timp sau spaţiu, în mediul on-line. Produsul creşte veniturile companiei, lărgeşte semnificativ aria de acoperire a afacerii, eficientizează eforturile de marketing, şi ajută la creşterea satisfacţiei şi loialităţii clienţilor.

Înapoi sus mai mult

Soft E-Orders - Charisma Business Suite | Program ERP

eOrders

Modulul e-Orders este o soluţie software bazată pe o platformă web, destinată companiilor de distribuţie, care permite plasarea comenzilor de către clienţi, în baza ofertelor publicate, şi care aduce diferenţierea faţă de firmele concurente prin oferirea unui canal inovativ şi alternativ de vânzare, integrându-se cu orice produs de gestiune de tip back-office.

Înapoi sus mai mult

Software Expense Request Approval | Charisma ERP

eExpense Request Approval

eExpense Request Approval este un produs software proiectat special pentru a urmări, controla şi eficientiza cheltuielile într-o companie. Principalele instrumente folosite sunt bugetele de cheltuieli, fişele de comandă, fluxul de aprobare a cererilor de cheltuială şi posibilitatea consultării stocului intern în timp real. Produsul include procese specifice fiecărui sector de activitate în parte, uşor de adaptat nevoilor specifice oricărei companii.

Înapoi sus mai mult

eDecont - Software Decontare | Charisma ERP

eDecont

Modulul eDecont este o soluţie web intuitivă, uşor de utilizat, care optimizează şi simplifică procesul de decontare, scăzând riscul erorilor interne dar şi timpul destinat unor activităţi de rutină, consumatoare de timp. Procesul este iniţiat de către angajat, care solicită aprobarea către şeful direct a avansului, indiferent dacă este cash sau de pe card.

Înapoi sus mai mult

eLoyalty - Software Fidelizare Clienti | Charisma ERP

eLoyalty

eLoyalty face parte din soluția eBusiness Suite și reprezintă o platformă integrată self-service ce se adresează companiilor comerciale ce își doresc creșterea eficienței operaționale și a vânzărilor cu ajutorul punctelor de fidelitate acumulate în urma achiziționării produselor sau serviciilor, și prin dezvoltarea de programe de fidelizare – promoții, transfer puncte între posesorii de carduri etc.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.