Acasă I Soluţii I Charisma Business Applications

Solutii software: Charisma Business Applications

 
Suita Charisma ERP Business Applications include aplicaţii dezvoltate pe baza celor mai avansate tehnologii Microsoft care pot fi atât soluţii la cheie, cât şi soluţii standard, destinate automatizării proceselor critice din cadrul oricărei organizaţii precum:
  • Charisma CRM;
  • Charisma Collection;
  • Charisma Cost Control:
  • Charisma Office Automation;
  • Charisma Registration Desk;
  • Charisma Document Management;
  • Charisma Intranet
  • Call-Center;
  • CRM Portal;
  • Soluții Charisma Billing pentru energie și utilități.
Suntem Microsoft Gold Certified Partner încă din 2005, statut care recunoaşte inovaţia soluţiilor dezvoltate pe tehnologii Microsoft, iar în 2012 am devenit primul partener Microsoft din România certificat Gold pe competența CRM. Certificarea în tehnologia Microsoft Dynamics CRM a echipei de specialiști TotalSoft, dar și  recomandările oferite de clienții pentru care compania a dezvoltat și implementat soluții bazate pe această tehnologie, ne-au oferit acest statut unic în țară.

În decursul a peste 15 ani de parteneriat, ne-am extins permanent competențele şi activăm astăzi pe o suită complexă de tehnologii, care include CRM, SharePoint și software BI (Business Intelligence) atât on-premise, cât și on-demand (SaaS) în diferite sectoare de activitate: servicii, construcţii, medical, auto, retail şi distribuţie, petrol şi gaze.
 
Partener Solutii Software Microsoft | Charisma ERP

Partenerul tău pentru soluţii Microsoft

Prin parteneriatul durabil si relaţia profesională stransă cu Microsoft România asigurăm clienţilor noştri acces permanent la tehnologie de vârf şi servicii de cea mai buna calitate.

Înapoi sus mai mult

Solutii CRM | Customer Relationship Management

Charisma CRM

Soluția Charisma CRM powered by Microsoft Dynamics este una dintre cele mai performante și utilizate platforme pentru gestiunea relaţiilor cu clienţii. Produsul unifică toate informațiile legate de partenerii unei companii, indiferent de industria în care activează şi oferă o singură voce în relaţia cu clienţii.

Înapoi sus mai mult

Charisma Collection - Recuperare Debite | Software ERP

Charisma Collection

Charisma Collection este o soluţie extrem de eficientă de colectare a debitelor de la clienţi, gestionând procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing. Astfel, puteţi recupera rapid restanţele clienţilor companiei, prevenind crearea şi mărirea conturilor de datorii.

Înapoi sus mai mult

Charisma Cost Control | Software ERP

Charisma Cost Control

Charisma Cost Control defineşte, umăreşte, verifică, aprobă şi centralizează procesele interne de achiziţii. Produsul optimizează fluxurile de achiziţii, de la structurarea bugetului, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, şi până la urmărirea contractelor cu aceştia şi finalizarea lor în cele mai bune condiţii.

Înapoi sus mai mult

Software Office Automation - Charisma ERP

Charisma Office Automation

Charisma Office Automation este un produs dedicat furnizorilor de servicii, care simplifică urmărirea proiectelor, eficientizează resursele implicate în executarea lor şi maximizează veniturile asociate contractelor semnate. Soluţia fluidizează şi automatizează ciclul de facturare şi încasare pe baza orelor pontate, administrează documentele de interes şi oferă suport în deciziile de management pe baza metricilor şi indicatorilor de performanţă.

Înapoi sus mai mult

Charisma Registration Desk | Software registratura si secretariat

Charisma Registration Desk

Charisma Registration Desk este o aplicație de business dedicată procesului de înregistrare și control al tuturor documentelor venite într-o organizație, precum și a celor care ies din organizație.

Înapoi sus mai mult

Managementul documentelor | Charisma Document Management

Charisma Document Management

Modulul de management al documentelor oferă simplitate şi automatizare în activitatea de administrare a oricărui tip de conţinut, indiferent de format. Produsul se integrează perfect cu soluţii on-line sau off-line de tip ERP sau PSA, oferind o flexibilitate şi configurabilitate excepţională pentru a răspunde oricăror nevoi specifice.

Înapoi sus mai mult

Charisma Billing For Energy | Software ERP

Charisma Billing for Energy

Charisma Billing este o soluție end-to-end, multi-țară, multi-firmă, multi-locaţie, multi-valută, de facturare și administrare contracte, suport pentru relația cu consumatorii, care permite contorizarea și înregistrarea consumului individual de energie electrică.

Înapoi sus mai mult

Software Billing Pentru Utilitati | Charisma ERP

Charisma Billing for Utilities

Charisma Billing este o soluție end-to-end, multi-țară, multi-valută, multi-locaţie de contorizare și înregistrare a consumului individual de utilităţi, capabil să susțină orice volum de date şi cadru legislativ.

Înapoi sus mai mult

Soft Workflow - Charisma Business Suite | Program ERP

Charisma Workflows

Charisma Workflows permite organizaţiilor de orice dimensiune, să construiască procese complexe în mod rapid, fie prin accesul unei interfeţe de browser web, fie direct în sistemul client al utilizatorului de back-office. Totodată, soluţia permite definirea şi automatizarea procesele de business, revizuirea fluxurilor de activităţi şi automatizarea activităţilor.

Înapoi sus mai mult

Software Managementul Litigiilor | Charisma ERP

Managementul Litigiilor

Acest modul eficientizează managementul procedurilor şi dosarelor juridice, permiţand evidenţa, gestiunea şi raportarea acestora. Rapoartele obţinute cu ajutorul acestei aplicaţii vor oferi o imagine completă asupra litigiilor în care instituţia este implicată, incluzând detalii precum: cost, timp de rezolvare, valoare, obiect, sursă litigiu.

Înapoi sus mai mult

Software Call Center - Charisma ERP

Call Center

Soluţia de Call Center permite companiei sa contacteze clientii din baza sa de date cu scopul de a face anumite sondaje sau pentru a anunta clientii in legatura cu o anumita situatie cum ar fi: suma de plata restanta, noi posibilitati de plata a ratelor etc.

Înapoi sus mai mult

Software Intranet - Charisma Business Suite | Program ERP

Intranet

Soluţia de Intranet este platforma web care asigură informarea rapidă şi mediul de colaborare pentru angajaţii unei companii. Dezvoltată pe tehnologie Microsoft SharePoint 2010 de ultimă oră, soluţia înlesneşte discuţiile interne, între angajaţi, reduce costurile companiei, prin oprirea fluxului de hârtii, şi ajută angajaţii în luarea celor mai bune decizii, într-un mod rapid.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... La o valoare a licitaţiei care a depăşit peste 3 milioane de Euro, am obținut o economie pe articole care a variat între 10-25%, un procent uriaș dacă îl raportăm la investiţia făcută pentru această soluţie software, rezumată la un abonament lunar care ne oferă accesul la platformă. ..."
Manuel Cancenski,
Logistics, Technical & Acquisitions Manager, Regina Maria
Regina Maria reduce prețul achizițiilor cu 10-25% prin Charisma eProcurement
"... TotalSoft a înţeles atât nevoia noastră de business în mod corect, precum şi procesele interne, ceea ce a dus la reducerea timpului de implementare. Combinaţia Charisma - Microsoft Dynamics CRM a fost destul de flexibilă pentru ca toate cerinţele definite de noi să fie acoperite. ..."
Ştefan Pată,
Responsabil Direcţia Risc
RCI Leasing
"... Principalele beneficii obţinute prin implementarea soluţiei CRM au fost informaţii centralizate, automatizarea proceselor posibile, accesul autorizat al celor implicaţi în proces, timpul de răspuns pentru clienţi este mai rapid, iar noi economisim timp. În două cuvinte: suntem mai promţi şi mai exacţi în informaţii. ..."
Julia Mikó,
General Manager
Deuromedia
"... Microsoft Dynamics CRM ne permite să aducem clientul în centrul a tot ceea ce face Mercedes-Benz România. Mai mult, știm exact pe ce canale dorește să primească informații. ..."
Claudiu Arion,
eBusiness&CRM Manager Network
Mercedes-Benz România alege Charisma CRM

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.