Cell Monitor - Modul Charisma ERP

Timpii valoroşi ai echipei de management, pierduţi pe rapoarte şi analize create din surse eterogene sau din lipsă de comunicare, pot fi salvaţi acum de un instrument robust de analiză comparativă de business, uşor de utilizat.

Charisma Cell Monitor este o soluţie modernă, extrem de rapidă şi intuitivă vizual, de ultimă generaţie tehnologică, special proiectată pentru a oferi top managementului sănătatea companiei în cifre şi imagini reale. Prin integrarea cu suita de soluţii de business Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de tip ERP, Charisma Cell Monitor este conectată permanent la sursele de date ale organizaţiei şi oferă cea mai bună bază de decizie sau de informare la nivel înalt.

 

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Cell Monitor


 

Beneficii financiare şi operaţionale pe care le obțineți implementând modulul Cell Monitor din Charisma ERPReduce timpul de analiză a performanţei companiei
Datorită actualizării permanente, în timp real, pe baza oricăror modificări în sistemul informatic integrat al organizaţiei, dar şi datorită posibilităţilor extinse de conectarea on-line, managementul sau persoanele autorizate pot consulta în timp real orice indicator de performanţă financiar sau non-financiar de interes;

Imagine sintetică a indicatorilor de performanţă
Indicatorii de performanţă predefiniţi sunt afişaţi într-un format intuitiv şi uşor de înţeles, pentru a evidenţia rapid segmentele de business performante sau neperformante. Soluţia foloseşte indicatori scalari şi serii sau matrice de date, pentru o acoperire perfectă a necesarului de informaţii la nivel de top management; 


Tehnologie de ultimă generaţie
Instrumentul foloseşte tehnologii de ultimă generaţie, extrăgând, analizând şi afişând informaţii relevante pe bază de celule situaţionale comparative. Acest produs este recomandabil pentru orice arie de business, indiferent de dimensiunea, sectorul de activitate sau organizarea acesteia (distribuţie, retail, servicii financiare, multi-locaţie, multi-departament, multi-produs); de asemenea, soluția este dezvoltată pe baza unei tehnologii unice (HTML 5), care permite accesarea acesteia din orice browser modern, indiferent de dispozitivul ales (laptop sau desktop cu sistem de operare Windows, iOS sau Android).

Reduce costurile operaţionale
Datorită accesului direct, disponibil 24/7, actualizat la secundă, asupra imaginii vânzărilor, serviciilor de suport sau operaţiunilor diverse, soluţia reduce dramatic încărcarea departamentelor de analiză a performanţei sau a managerilor, care au acum toate informaţiile necesare la un simplu click distanţă. Monitorizarea datelor se realizează la nivel general şi/sau pe locaţie (magazin, oraş, departament, subdepartament, regiuni, business lines, produs, categorie de produs etc.), în mod centralizat sau detaliat, cantitativ şi/sau valoric, pe specificul sau nevoile fiecărei companii în parte.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.