Acasă I Soluţii I Charisma ERP 2015 I Beneficiile sistemului Charisma ERP

Beneficiile sistemului Charisma ERP

Decizia implementăii unui sistem ERP este o decizie majoră în viața oricărei organizații, indiferent de dimensiunea acesteia sau domeniul de activitate. O soluție ERP performantă, implementată conform cerințelor de business, vă poate ajuta să creșteți afacerea și să atingeți noi paliere de performanță și eficiență. Mai jos vă prezentăm 10 beneficii pe care vi le poate aduce implementarea Charisma ERP:

 

 1. Trasabilitate – sistemul permite urmărirea evoluţiei oricărui document primar din companie (din ce a fost generat, ce alte documente a generat, în ce module a fost folosit, etc.) precum şi a persoanelor care lucrează şi realizează modificări în baza de date. 
   
 2. Integrabilitate – soluţia integrează întreaga activitate a unei companii într-un sistem unitar cu o baza de date unică.
   
 3. Flexibilitate - sistemul se mulează pe activitatea companiilor din toate domeniile de activitate, datorită extensiilor specifice, flexibile şi rapid configurabile de care dispune (retail, leasing, contracte, rate, credite, asigurări, producţie, service, parc-auto, managementul flotelor, resurse umane şi salarizare, etc.)
   
 4. Modularitate - structura pachetului este modulară, fiecare aspect al activităţii unei companii fiind tratat într-un mod specific şi adecvat.
   
 5. Scalabilitate şi fiabilitate – se poate porni de la o configuraţie minimă, module suplimentare putând fi adăugate ulterior. În plus, pachetul software nu necesită transformări în cazul unor modificări esenţiale ale dimensiunii şi complexităţii companiei.
   
 6. Securitate – sistemul asigură un nivel avansat de securitate, drepturile sau restricţiile utilizatorilor ajungând până la nivelul câmpurilor din baza de date.
   
 7. Configurabilitate ridicată în ceea ce priveşte tranzacţiile, modelele de contare, rapoartele specifice, planurile de conturi, centrele de cost.
   
 8. Adaptabilitate – sistemul, deşi iniţial a fost dezvoltat pentru piaţa romanească, este implementat cu succes în companii din Polonia, Serbia, Albania, Turcia, Grecia, adaptându-se la mediul de afaceri şi la legislaţia specifică acestor ţări.
   
 9. Raportare – sistemul asigură proiecţia întregii activităţi în setul de documente tip - raportările impuse de legislaţie, raportări specifice, documentele prevăzute de procedurile interne -  eliminând astfel inconsistenţele şi redundanţele.
 10. Arhivarea datelor – sistemul asigură un mod de arhivare a datelor complet configurabil în scopul eficientizării folosirii spaţiului de pe hard-disk simultan cu obţinerea unei viteze sporite de lucru.
   

Dacă doriți să vedeți Charisma ERP "la lucru", vă rugăm să completați acest formular pentru a beneficia de un demo live gratuit.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.