Acasă I Soluţii

Charisma Business Suite

Suita de aplicații informatice complexe destinate afacerilor de succes 

Charisma Business Suite, un ansamblu de produse software dezvoltate și perfecționate cu know-how-ul liderilor economiei românești și internaționale, asigură o legătură directă între activitatea de back office și cea de front office a utilizatorului.

Concepută pe 3 niveluri: Base (Level1), Core (Level 2) și Extended Across Devices (Level 3), Charisma Business Suite vă oferă posibilitatea construirii propriei soluții, alegând dintr-o listă variată doar acele aplicații care susțin buna gestionare și dezvoltare a business-ul dvs. Avantajul integrării acestora într-o infrastructură software unica, cu baza de date comună este dublat de tehnologia de ultima oră care stă la baza suitei și de posibilitățile ei de configurare si adaptate la cerințele dvs. Module ERP | Program Charisma ERP 2015

Charisma ERP 2015

Charisma ERP 2015 este o soluție IT multi-modul integrată destinată managementului resurselor din organizații, în vederea eficientizării şi monitorizării proceselor interne de business.

În prezent, sistemele ERP Charisma susţin operaţiunile celor mai puternice organizaţii din sectoare ca distribuţie, retail, vânzări şi achiziţii, producţie, transport, medical-farmaceutic, construcţii sau servicii, fiind cea mai bine vândută soluţie ERP la nivel de mid-market din România. În ultimii cinci ani, TotalSoft s-a clasat pe primul loc în topul furnizorilor de soluții ERP în România, conform studiului realizat de compania de analiză de piaţă Pierre Audoin Consultants.

Înapoi sus mai mult

Software Resurse Umane si Salarizare | Charisma HCM

Charisma HCM

Charisma HCM este cel mai puternic software de resurse umane adaptat legislaţiei româneşti, care acoperă atât zonele critice de salarizare şi administrare de personal, cât şi zonele strategice a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Preferat de peste 550 de firme naţionale şi multinaţionale, software-ul de resurse umane gestionează salariile a peste 10% din forţa de muncă activă a României, şi calculează peste 25% dintre cele circa 150,000 de salarii externalizate în regim de outsourcing.

Înapoi sus mai mult

Software BI | Software Business intelligence | Charisma Analyzer

Charisma Analyzer

Charisma Analyzer powered by Tableau Software este o soluţie software BI (business intelligence) pentru analiza şi prelucrarea avansată a indicatorilor de performanţă, care permite obţinerea de rapoarte şi tablouri de bord detaliate, într-un mod grafic intuitiv, pe baza oricăror indicatori de performanţă necesari susţinerii deciziilor strategice. Charisma Analyzer se adresează tuturor sectoarelor de activitate, oferind suport în previzionarea şi calibrarea operaţiunilor oricărui tip de organizaţie.

Înapoi sus mai mult

Soft medical - Charisma Medical Software

Charisma Medical Software

Charisma Medical Software este o suită completă de soluţii software integrate, proiectate şi dezvoltate pentru a optimiza toate procesele, fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice spitalelor, clinicilor, farmaciilor şi laboratoarelor medicale. Charisma Medical Software este perfect adaptată regulamentelor de raportare electronică a statisticilor şi decontărilor către CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) – SIUI şi DRG.

Înapoi sus mai mult

Charisma Mobile Solutions: Aplicatii mobile ERP, HR, Medical

Charisma Mobile Solutions

Aplicabilitatea crescută a dispozitivelor mobile le transformă în platforme de lucru şi de analiză de business ale viitorului. Ţinând cont de tendinţele actuale, extinderea competenţelor software în zona dispozitivelor mobile de ultimă generaţie este o declaraţie a puterii de inovaţie a echipei TotalSoft.

Înapoi sus mai mult

Solutii e-business - Solutii web | Charisma eBusiness

Charisma eBusiness Solutions

Mediul on-line este din ce în ce mai atractiv și clienții își îndreaptă tot mai des atenția către companiile care servesc nevoile lor diverse cu ajutorului unei pagini web. TotalSoft are o experienţă deosebită în domeniul eBusiness, fiind implicat de peste 10 ani în dezvoltarea de astfel de soluţii.

Înapoi sus mai mult

ERP Cloud Computing - Solutiile Charisma Applications in Cloud

Charisma Applications în Cloud

Cloud Computing reprezintă o tehnologie de ultimă oră care a cunoscut o creştere spectaculoasă în ultimii ani. Ne-am extins oferta de produse cu sisteme în cloud datorită multiplelor avantaje pe care le aduce clienţilor noştri: reducerea costurilor IT (a invesțiilor în hardware, implementarii, mentenanța sistemelor), flexibilitate maximă și obținerea unui nivel superior de securitate a informațiilor.

Înapoi sus mai mult

Solutii software: Charisma Business Applications

Charisma Business Applications

Serie de soluţii software dezvoltate pe baza celor mai avansate tehnologii Microsoft, care automatizează procesele critice din cadrul organizaţiilor.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Principalul beneficiu pe care Divizia „Adezivi Tehnologii“ a Henkel România l-a obținut din adoptarea Microsoft Dynamics CRM în regim hosted constă în flexibilitate ridicată la costuri foarte mici. ..."
Mircea Vlăștean,
Business Controller
Henkel AdhesiveTechnologies

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.