Acasă I Soluţii I Charisma Mobile Solutions I Mobile Cash Flow

Mobile Cash Flow

Cel mai bun intrument de planificare și urmărire a plăților poate fi accesat acum și de pe dispozitivele mobile. Mobile Cash Flow asigură accesul utilizatorilor la informații financiare ale companiei, actualizate în timp real și permite aprobarea de plăți prin accesul direct de pe un dispozitiv mobil (smartphone, tabletă).


Aplicaţia Charisma Mobile Cash Flow este disponibilă pentru sistemul de operare Apple iOS, iar activarea se face pe baza datelor de logare în Charisma ERP.


Meniul aplicaţiei, simplu şi intuitiv, a fost dezvoltat în limba engleză pentru a fi folosit cu uşurinţă de oameni din orice colţ al lumii.

 

Funcționalități

 

           

Dashboard - Informație financiară sintetizată


Din acest ecran, utilizatorii pot:

  • Consulta situația cash-ului curent din conturi, filtrată după valuta preferată (RON, EUR, USD),
  • Analiza situația încasărilor și plăților realizate de la începutul lunii pănă la data curentă,
  • Planifica și estima încasări până la nivel de săptămână.
     


 

 

 

 

                       

Previzionare Cash Flow


Utilizatorii pot simula diverse scenarii de cashflow pentru a estima data și condițiile în care pot dispune de o anumită sumă de bani. Ulterior, suma poate fi rezervată prin selectarea liniei de cash flow aferente, dar și a partenerului către care va fi direcționată.
 

 

Istoric financiar al relației cu partenerii

Dintr-un singur click, utilizatorii pot afla către ce furnizori trebuie efectuate plăți sau de la care clienți trebuie încasate creanțe. Aplicația mobilă încarcă din Charisma lista clienților  și furnizorilor, precum și facturile neîncasate, listate de la cea mai recentă până la cea mai veche.

Fiecare factură poate fi atât vizualizată direct în aplicația mobilă, cât și trimisă pe e-mail către persoana de interes, odată cu inserarea de comentarii adiționale și link-ul care permite deschiderea ei direct în sistemul Charisma.
 

   

 

Aprobare plăți


Ecranul oferă o privire de ansamblu asupra facturilor curente și permite bifarea acestora pentru plată, inclusiv plată parțială.
  

înapoi

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.