Mobile Analyzer

Charisma Mobile Analyzer este o soluţie mobilă de analiză şi prelucrare avansată a indicatorilor de performanţă, de tip Business Intelligence, care permite obţinerea de rapoarte şi tablouri de bord detaliate, într-un mod grafic intuitiv, pe baza oricăror indicatori de performanţă necesari susţinerii deciziilor strategice. Charisma Mobile Analyzer se adresează tuturor sectoarelor de activitate - vânzări, producţie, logistică, servicii, financiar-bancar, construcţii - oferind suport în previzionarea şi calibrarea operaţiunilor oricărui tip de organizaţie. Aplicația introduce o interfaţă utilizator special concepută pentru modul de lucru "multi-touch", rapoartele şi analizele putând fi accesate acum de pe orice dispozitiv mobil (iOS, Android).

Charisma Mobile Analyzer beneficiază de cea mai performantă tehnologie din lume, dezvoltată de compania americană Tableau Software, lideră pe piaţa soluţiilor software BI prin eficiența de implementare și timpul redus necesar adaptării la cerințele clientului. Practic, chiar şi utilizatorii mai puțin familiarizaţi cu aplicaţiile software de tip BI pot deveni productivi într-un timp foarte scurt de la instalarea aplicaţiei, fără pregătire tehnică de specialitate.


Beneficii și funcționalități

 • Posibilități multiple de creare rapoarte, la un click distanţă. Charisma Mobile Analyzer aduce avantajul vitezei în procesarea și vizualizarea datelor oferind mai multe rezultate cu mai puțin efort.
  • Cu o acțiune de drag-and-drop, analiza se schimbă. Doar un click și tendințele sau punctele critice din cadrul analizei sunt evidențiate;
    
  • Mărirea şi micşorarea imaginii – toate zonele care permit acest lucru pot fi mărite sau micşorate cu ajutorul degetelor. Un exemplu în acest sens poate fi zona de hărţi;
    
  • Mobilitate – accesibilitatea aplicaţiei de pe orice dispozitive mobile vă permite să prelucrați datele şi rapoartele necesare din orice loc şi în orice moment;
    
  • O singură autentificare – nu este necesară crearea unei versiuni separate pentru dispozitive mobile. Odată publicată o analiză în Charisma Analyzer, aceasta devine automat disponibilă și pentru lucrul de pe dispozitivul mobil;
    
  • Vizualizare şi filtrare conţinut – aplicaţia Tableau pentru dispozitive mobile permite utilizatorului filtrarea şi vizualizarea datelor publicate în funcţie de autor, proiect sau dată. Se pot vizualiza şi căuta comentariile salvate în aplicaţie, iar utilizatorul are opţiune de a vizualiza datele sub forma de listă sau thumbnail;
    
  • Scroll dinamic - aplicația permite scroll pe toate paginile, de la stânga la dreapta sau de sus în jos, prin simpla mişcare a degetului. Totodată, la realizarea scrolului se menţin informaţiile din capul de tabel.
    
 • Flexibilitate şi simplitate în utilizare. Soluţia permite vizualizarea fiecărei modificări în timp real pe măsura realizării lor, asigură formatarea automată a prezentării coloanelor și rândurilor şi suportă crearea de dashboard-uri din mai multe perspective ale proceselor companiei sau analize de tendințe.

 • Cea mai avansată tehnologie pusă la dispoziţia utilizatorilor. Cele 5 principii care stau la baza filozofiei noastre de abordare vizează interfețe intuitive, date ușor de analizat și cercetat, relevanţa rapoartelor, folosirea celor mai bune practici în vizualizare şi independența față de baza de date.
   
 • Securitate - Charisma Analyzer asigură acelaşi tip de securitate, la nivel de date şi utilizator, pentru toate vizualizările, fie că sunt accesate de pe calculator, fie de pe dispozitive mobile.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.