Charisma CRM by Microsoft Dynamics

Orice companie, indiferent de dimensiune sau tip de activitate, relaționează cu clienții și administrează informații de bază despre aceștia, cum ar fi nume, adrese, contracte, detalii despre produsele sau serviciile achiziționate, facturi, plăți etc. Indiferent că utilizează soluții informatice specializate ERP/CRM sau alte metode, fiecare companie urmărește și acționează în vederea satisfacerii clienților.  Însă nu toate metodele disponibile asigură legătura și centralizarea comunicării zilnice, task-urile sau  întâlnirile echipei de vânzări, cu oportunitățile și clienții prospecți, nu oferă o imagine de ansamblu și nu optimizează întregul proces de vânzare, și nu dispun de un sistem de raportare performant al proceselor de business. 

Este nevoie de o soluție completă de tip CRM.
 
 
Soluția Charisma CRM se bazează pe tehnologie Microsoft Dynamics CRM și unifică toate informațiile legate de partenerii unei companii, indiferent  de industria în care activează. Procesele departamentelor de vânzări, marketing și suport clienţi sunt inter-conectate  prin intermediul funcționalităților de tip CRM și eficientizate în vederea dezvoltării și păstrării loialității clienţilor, creşterii veniturilor, furnizării de  servicii consecvente şi de calitate clienților companiei şi, în final, să evalueze asupra căror clienţi să se concentreze.
 
 
Clienţii Charisma CRM by Microsoft Dynamics
crm charisma e_oncrm charisma genpactcrm charisma daciacrm charisma omvcrm charisma istacrm charisma henkelcrm charisma vivacomcrm charisma unicredit_tiriaccrm charisma regina_mariacrm charisma nexxoncrm charisma compania_de_librarii_bucuresticrm charisma daw_bentacrm charisma farmexpert  
Charisma CRM | Beneficii

Beneficii

În mediul de afaceri global şi extrem de competitiv, loializarea şi retenţia clienţilor a devenit critică. Charisma CRM powered by Microsoft Dynamics este instrumentul care vă permite să realizaţi tocmai acest lucru, prin gestionarea corectă şi rapidă a relaţiei cu clienţii, a conturilor şi contractelor, urmărirea şi valorificarea clienţilor potenţiali şi a oportunităţilor ivite, eficientizarea procesului de marketing şi promovare, dar şi reducerea timpului alocat procesului de vânzare.

Înapoi sus mai mult

Charisma CRM | Modul Vanzari

Modul Vânzări

Modulul Vânzări optimizează operaţiunile și efortul depus în procesul de vânzare cu ajutorul funcţionalităţilor inteligente şi uşor de folosit ale Charisma CRM powered by Microsoft Dynamics. Oferă o interfaţă extrem de intuitivă, iar capacităţile integrate ale Microsoft Office permit sporirea timpulului alocat clienţilor, reducerea duratei ciclului de vânzare, creşterea numărului de vânzări finalizate şi creşterea viziblităţii în timp real asupra afacerii.

Înapoi sus mai mult

Charisma CRM | Modul Marketing

Modul Marketing - Charisma CRM

Modulul Marketing permite transformarea fiecărui punct de contact într-o oportunitate de marketing şi ajută la decoperirea potenţialulului bazei de clienţi. Funcționalitățile de marketing predefinite şi instrumentele de raportare inteligente din Charisma CRM powered by Microsoft Dynamics permit obţinerea de vânzări mai eficiente, îmbunătăţesc productivitatea şi vizibilitatea asupra rezultatelor activităţilor de marketing.

Înapoi sus mai mult

Charisma CRM | Modul Customer Service

Modul Customer Service

Modulul Serviciu de Relații cu Clienții a fost dezvoltat special pentru membrii departamentelor specializate în gestiunea relațiilor cu clienții. Produsul oferă scenarii adaptate nevoilor oricărui tip de organizație, ușurând activitatea operatorilor, reducând timpul de rãspuns și crescând satisfacția clienților.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Am căutat un partener care să aibă referințe solide la nivel enterprise și care să ne convingă că va finaliza proiectul conform cerințelor definite de noi și în termenul de livrare solicitat.  ..."
Roman Bulat,
Head of Information Systems Structure
Alro Slatina
"... Prin interfeţele dezvoltate de TotalSoft, soluţia CRM se integrează perfect cu sistemul Charisma ERP, de unde preia toate informaţiile legate de clienţi. Interfeţele sunt create folosind tehnologii Web Service şi pachete XML, pentru a uşura accesul la informaţii în orice moment. ..."
Radu Chiran,
Consultant CRM
TBI Call Center
"... Am căutat un partener care să aibă referințe solide la nivel enterprise și care să ne convingă că va finaliza proiectul conform cerințelor definite de noi și în termenul de livrare solicitat.  ..."
Roman Bulat,
Head of Information Systems Structure
Alro Slatina
"... Microsoft Dynamics CRM ne permite să aducem clientul în centrul a tot ceea ce face Mercedes-Benz România. Mai mult, știm exact pe ce canale dorește să primească informații. ..."
Claudiu Arion,
eBusiness&CRM Manager Network
Mercedes-Benz România alege Charisma CRM

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.