Acasă I Soluţii I Charisma Applications în Cloud

Charisma Applications în Cloud

Un studiu realizat la nivel mondial de compania de cercetare de piață IDC, preconizează  o creștere anuală a serviciilor IT în cloud de 27,4%. Acest lucru se datorează multiplelor avantaje ale cloud computing-ului, de la reducerea costurilor cu IT-ul (a investițiilor în hardware, implementării, mentenanța sistemelor), la flexibilitate maximă și obținerea unui nivel superior de securitate a informațiilor. De altfel, securitatea şi accesul la date din orice locaţie sunt principalele motive pentru care o companie optează pentru sisteme cloud ERP, conform studiului global publicat recent de GfK România.

TotalSoft şi-a extins oferta în ceea ce privește sistemul ERP în cloud ca urmare a creșterii a interesului manifestat de clienții săi pentru soluțiile Microsoft CRM și SharePoint, achiziționate ca serviciu. În prezent, oferă în regim cloud computing produsele din suita Charisma Business Applications, soluții care acoperă mai multe arii de interes: achiziții (Charisma eProcurement), controlul costurilor (Charisma Cost Control), servicii profesionale (Charisma Office Automation), managementul documentelor de HR (Charisma HR Document Management) sau managementul fluxurilor de lucru (Charisma Workflows).

Prin implementarea solutiei Charisma Cloud ERP, companiile vor beneficia de flexibilitate, costuri reduse, implementare rapidă, securitate și mobilitate. 

Principalii clienţi care folosesc Charisma Applications în cloud computing


 

Avantajele Cloud Computing

Spre deosebire de aplicaţiile tradiţionale care se instalează pe computerele şi serverele din locaţia clientului, furnizorul cloud computing deţine software-ul şi îl rulează dincentrul său de date în timp ce clientul închiriază folosirea soluţiei în baza unui tarif lunar. 

Soluţii oferite în regim cloud computing

 

Charisma Medical Software în Cloud
Charisma Medical Software în Cloud, este un serviciu accesibil din punct de vedere costuri, nu necesită infrastructură hardware complexă și oferă acces la o soluție standard, cu procese preconfigurate pentru derularea optimă a activității, precum și un set de rapoarte standard, inclusiv SIUI. Soluția poate fi utilizată în urma unui minim de configurare, nu presupune costuri de implementare sau inițializare și beneficiază de suportul TotalSoft pentru importului de date din sistemul actual al clientului.

[mai mult]

 

Soluţii pentru managementul achiziţiilor
Charisma eProcurement este o soluţie software gândită special pentru planificarea, execuţia, evaluarea şi îmbunătăţirea proceselor de achiziţii, de contractări şi renegocierii cu diverşi parteneri. Acest modul include politici şi practici de control a cheltuielilor utilizate în cele mai mari companii din România, din diverse sectoare de activitate, şi se integrează perfect cu celelalte module ale suitei Charisma Cost Control. 

[mai mult]

Soluţie de control costuri
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite.  Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

Soluţii pentru Office Automation
Charisma Office Automation este un produs dedicat furnizorilor de servicii, care simplifică urmărirea proiectelor, eficientizează resursele implicate în executarea lor, şi maximizează veniturile asociate contractelor semnate. Soluţia fluidizează şi automatizează ciclul de facturare şi încasare pe baza orelor pontate, administrează documentele de interes şi oferă suport în deciziile de management pe baza metricilor şi indicatorilor de performanţă.

[mai mult]

Soluţii pentru managementul documentelor aferente resurselor umane
Charisma HR Document Management asigură un management complex al documentelor de HR (fişe de pontaj, documente administrative interne, certificate, fişe de lucru pentru angajaţi, contracte, certificări, diplome) fiind integrat cu fluxul de lucru existent din cadrul companiei.

Soluţia include funcţionalităţi precum scanare documente, salvare, arhivare, istoric modificări, versionare, raportare, definire niveluri de acces la documente în funcţie de permisiunea acordată de administrator sau fluxuri de aprobare pe anumite documente încărcate în sistem.

[mai mult]

Soluţii pentru managementul fluxurilor de lucru
Charisma Workflows permite organizaţiilor de orice dimensiune, să construiască procese complexe în mod rapid, fie prin accesul unei interfeţe de browser web, fie direct în sistemul client al utilizatorului de back-office. Totodată, soluţia permite definirea şi automatizarea procesele de business, revizuirea fluxurilor de activităţi şi automatizarea activităţilor legate de modulele Charisma ERP.

[mai mult]

înapoiDemo live

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.