Acasă I Soluţii I Charisma Business Applications I Charisma Office Automation

Charisma Office Automation

Dacă sunteţi o companie specializată pe furnizarea de servicii de consultanţă, soluţii IT, avocatură, advertising, arhitectură sau proiectare, cu siguranţă v-aţi confruntat cu  întrebări de genul: cât de profitabilă este cu adevărat afacerea? Câte dintre proiectele noastre au fost finalizate la timp şi în buget? Ştiu echipele noastre să vândă cele mai profitabile servicii, într-un mod profesional? Facturăm majoritatea orelor lucrate? Astfel de întrebări apar datorită unor practici de muncă intensă, din cauza supraîncărcării sau numărului de proiecte ridicat, în urma cărora compania poate suferi de o productivitate scăzută şi ineficienţă. 

Pentru a răspunde tuturor acestor întrebări, TotalSoft a proiectat o soluţie special destinată automatizării proceselor companiilor care activează în sectorul serviciilor. Charisma Office Automation generează o recuperare a investiţiei rapidă prin îmbunătăţirea eficienţei operaţionale, prin creşterea rentabilităţii angajaţilor, prin reputaţia câştigată în rândul clienţilor şi prin abordarea mai bună a proiectelor.

De Ce Charisma Office Automation - Software ERP

De ce Charisma Office Automation

Modularitatea de excepţie şi posibilităţile nelimitate de configurare ale aplicaţiei, flexibilitatea de licenţiere, utilizarea mediului de lucru colaborativ oferit de tehnologia SharePoint, arhitectura nativă web care permite accesul datelor din orice loc în orice moment, fac din Charisma Office Automation soluţia ideală pentru simplificarea şi automatizarea activităţilor specifice companiilor care activează în zona serviciilor.

Înapoi sus mai mult

Software Time & Expense Management - Charisma ERP

Time & Expense Management

Modulul Time & Expense Management este un instrument de tip self-service, transparent atât pentru angajaţi cât şi pentru organizaţie, destinat urmăririi eficiente a orelor lucrate. Acest modul ajută compania la automatizarea proceselor de colectare, validare, aprobare, facturare, şi a oricăror alte informaţii furnizate de către angajaţi cu privire la orele lucrate, în contextul unei afaceri orientate pe proiecte.

Înapoi sus mai mult

Charisma Office Automation - Software Project Management

Project Management

Orice proiect se bazează pe un set de operaţiuni, în care activităţile se desfăşoară cu un buget de timp şi bani, cu un calendar de desfăşurare, cu resurse alocate şi multiple livrabile. De eficienţa fiecărei operaţiuni depinde în final succesul sau eşecul proiectului. Charisma Office Automation include un modul puternic dedicat managementului proiectelor, care are ca scop urmărirea, evaluarea şi îmbunătăţirea tuturor activităţilor operaţionale din cadrul unui proiect.

Înapoi sus mai mult

Charisma Resource Management | Software ERP

Resource Management

Modulul Resource Management planifică resursele companiei pe proiecte într-un mod eficient, oferind o utilizare optimă, fără dublări de eforturi, bazată pe profilul de competenţe şi aptitudini ale angajaţilor, asigurând optimumul de resurse pentru succesul proiectelor. Soluţia ţine cont de experienţa în industrii, interese, competenţe sau profile psihologice, astfel încât echipele formate să poată livra proiectul în constrângerile de timp cerute, cost şi calitate.

Înapoi sus mai mult

Modul Contract Management - Charisma ERP | Software ERP

Contract Management

Charisma Contract Management este un modul special proiectat pentru înregistrarea şi gestionarea tuturor tipurilor de contracte încheiate cu clienţii şi partenerii unei companii. Acest modul centralizează şi administrează furnizarea de servicii în conformitate cu termenii şi condiţiile agreate, semnalând imediat orice abatere, susţinând astfel un mediu de lucru profesional, agil, bazat pe o cultură puternic orientată spre client.

Înapoi sus mai mult

Software Financial Management - Charisma ERP

Financial Management

Modulul Financial Management administrează operaţiunile şi derularea proiectelor din punct de vedere financiar, indiferent de tipul sau natura condiţiilor contractuale încheiate. Soluţia include instrumente complexe de gestiune financiară, acoperind tot fluxul financiar, de la emiterea facturilor către clienţi până la înregistrarea plăţilor şi închiderea datoriilor pe contracte şi proiecte.

Înapoi sus mai mult

Office Analysis - Charisma Business Suite | Software ERP

Office Analysis

Modulul Office Analysis include un set de rapoarte special creat pentru a susţine procesul de decizie şi agilitatea organizaţiei. Perfect integrate cu fluxul de operaţiuni definit de celelalte module din cadrul suitei Charisma Office Automation, aceste rapoarte oferă informaţii critice referitoare la performanţa companiei, de la utilizarea resurselor până la profitabilitatea per client, proiect, activitate, angajat, echipă, departament sau companie.

Înapoi sus mai mult

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.