De ce Charisma Office Automation

Utilizare principii şi funcţionalităţi SharePoint
Prin utilizarea principiilor SharePoint şi prin utilizarea celor mai performante tehnologii de la Microsoft, Charisma Office Automation oferă un mediu de lucru colaborativ, în care toţi angajaţii au acces la o informaţie unitară, stocată în baze de date securizate, pe baza unor drepturi de acces specifice rolurilor sau grupurilor de utilizatori predefinite din care fac parte. Astfel, eliminaţi timpii morţi, activităţile de rutină şi munca redundantă irosite de obicei cu căutarea informaţiilor sau integrarea lor într-o imagine unitară asupra activităţii companiei.

 
Modularitate şi scalabilitate de excepţie
Modularitatea de excepţie a aplicaţiei şi posibilităţile de interfaţare cu orice altă soluţie din suita de business Charisma, permite obţinerea unei soluţii integrate tip End-to-end care să automatizeze complet procesele interne, cu transfer de date în timp real între mai multe departamente, în organizaţii de orice dimensiune sau complexitate (multi-companie, multi-locaţie, multi-localizare, multi-valută, etc.).
 
Flexibilitate de licenţiere
Charisma Office Automation este disponibilă şi sub model Software as a Service, oferindu-vă toate beneficiile acestui model de licenţiere: cost iniţial redus, implementare rapidă, suport şi pregătire IT minimă, eliminarea costurilor de infrastructură şi mentenanţă a aplicaţiei, securizare superioară a accesului la bazele de date.
 
Soluţie nativă web
Charisma Office Automation poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil cu acces Internet, indiferent de configuraţie. Astfel, angajaţii de pe teren pot accesa în orice moment, din orice loc, proiectele stocate în bazele de date din interiorul companiei, şi pot transmite informaţii în timp real pentru a informa factorii de decizie asupra situaţiei din teren.
 
Rapiditate şi flexibilitate în instalare şi implementare
Expertiza de business şi consultanţa avansată şi specializată care înconjoară Charisma Office Automation reduc semnificativ costurile totale de implementare, asigurând o recuperare a investiţiei rapidă. 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.