De ce Charisma Cost Control

Charisma Cost Control vine în ajutorul companiilor care doresc să aibă un control real asupra procesului de achiziţii, precum şi a fluxului de administrare a costurilor operaţionale şi contractelor cu furnizorii. Produsul este format dintr-o suită de aplicaţii independente (eExpense Request Approval, eProcurement, Supplier Contract Management) perfect integrabile cu Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii de tip ERP.

Integrare cu orice platformă informatică
Prin integrarea nativă cu alte soluţii de tip ERP (Charisma, SAP, Oracle etc.), procesele de urmărire a fluxurilor de achiziţii sunt automatizate şi perfect integrate cu sistemele informatice contabile, de aprovizionare, logistică sau vânzări. Astfel, toată organizaţia poate fi la curent cu execuţia bugetului de cheltuieli şi cu eficienţa investiţiilor organizaţiei.

Utilizare principii şi funcţionalităţi CRM
Prin utilizarea principiilor clasice a soluţiilor de gestiune a relaţiilor cu clienţii, veţi putea transmite mesaje unitare şi controlate furnizorilor, putând genera analize asupra calităţii sau responsivităţii furnizorilor în procesul de achiziţie, a eficienţei investiţiilor, dar şi a poziţionării companiei dumneaovastră în relaţia cu furnizorii. Astfel, puteţi gestiona un proces extrem de important legat de investiţiile companiei dumneavoastră, evaluând permanent calitatea şi responsivitatea furnizorilor, sau imaginea companiei dumneavoastră în piaţă.

Modularitate şi scalabilitate de excepţie
Modularitatea de excepţie a aplicaţiei şi posibilităţile de interfaţare cu orice altă soluţie din suita de business Charisma, permite obţinerea unei soluţii integrate tip End-to-end care să ofere un proces de achiziţii complet automatizat, cu transfer de date în timp real între mai multe departamente, în organizaţii de orice dimensiune sau complexitate (multi-companie, multi-locaţie, multi-localizare, multi-valută, etc).

Soluţie nativă web
Charisma Cost Control poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil cu acces Internet, indiferent de configuraţie. Astfel, angajaţii implicaţi în procesul de achiziţie pot verifica în orice moment, din orice loc, stocul, bugetul, situaţia contractelor, şi pot transmite informaţii în companie în timp real pentru a informa factorii de decizie asupra situaţiei din teren.

Rapiditate şi flexibilitate în instalare şi implementare
Expertiza de business şi consultanţa avansată şi specializată care înconjoară Charisma Cost Control reduc semnificativ costurile totale de implementare, asigurând o recuperare a investiţiei rapidă.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.