De ce Charisma Collection

Integrare cu orice platformă informatică
Prin integrarea nativă cu alte soluţii de tip ERP (Charisma, SAP, Oracle, etc), procesele de colectare a debitelor sunt automatizate şi perfect integrate cu sistemele informatice contabile, de aprovizionare, logistică sau vânzări. Astfel, toată organizaţia va fi la curent cu stadiul recuperării creanţelor.

Utilizare principii şi funcţionalităţi CRM
Prin utilizarea principiilor clasice a soluţiilor de gestiune a relaţiilor cu clienţii, veţi putea transmite mesaje unitare şi controlate clienţilor, putând genera analize asupra modului de comunicare, a ciclului de recuperare a creanţelor, dar şi a poziţionării companiei dumneaovastră în relaţia cu clienţii. Astfel, puteţi gestiona un proces extrem de important legat de lichidităţile companiei dumneavoastră, fără a periclita sensibil relaţia cu clienţii sau imaginea companiei dumneavoastră în piaţă.
 
Modularitate şi scalabilitate de excepţie
Modularitatea de excepţie a aplicaţiei şi posibilităţile de interfaţare cu orice altă soluţie din suita de business Charisma, permite obţinerea unei soluţii integrate tip End-to-end care să acopere orice proces de recuperare debite complet automatizat, cu transfer de date în timp real între mai multe departamente, în organizaţii de orice dimensiune sau complexitate (multi-companie, multi-locaţie, multi-localizare, multi-valută, etc).
 
Soluţie nativă web
Charisma Collection poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil cu acces Internet, indiferent de configuraţie. Astfel, angajaţii implicaţi în colectarea debitelor de la clienţi pot verifica în orice moment, din orice loc, procesul de colectare, şi pot transmite informaţii în companie în timp real pentru a informa factorii de decizie asupra situaţiei din teren.
 
Rapiditate şi flexibilitate în instalare şi implementare
Expertiza de business şi consultanţa avansată şi specializată care înconjoară Charisma Collection reduc semnificativ costurile totale de implementare, asigurând o recuperare a investiţiei rapidă. 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.