Acasă I Soluţii I Charisma Business Applications I Charisma Cost Control

Charisma Cost Control

Eficienţa unei companii este dată de importanţa pe care managementul o acordă administrării bugetelor şi execuţiei cheltuielilor, atât în perioade de contracţie economică, cât şi pe parcursul unui boom economic. Mijloacele de evitare a blocajelor financiare sunt la îndemână, în activitatea operaţională de zi cu zi. Analiza cheltuielilor cu utilităţile (gaz, curent, apă), birotica şi echipamentele, asigurările angajaţilor, pot aduce informaţii valoroase despre excesele companiei sau despre eficienţa utilizării banilor firmei.

Charisma Cost Control este un produs proiectat special pentru a ajuta companiile să controleze fluxul de administrare a costurilor operaţionale şi contractele cu furnizorii. Produsul optimizează fluxurile de achiziţii, de la structurarea bugetului, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, şi până la urmărirea contractelor cu aceştia şi finalizarea lor în cele mai bune condiţii. Charisma Cost Control a fost adaptată în timp să răspundă nevoilor specifice ale companiilor din diverse sectoare de activitate, indiferent de dimensiune sau complexitate.

Charisma Cost Control are o arhitectură modulară, fiecare modul acoperind câte o arie specifică. Astfel, modulul eExpense Request Approval este dedicat eficientizării cheltuielilor, modulul eProcurement acoperă procesul achiziţiilor, contractării şi renegocierii cu diverşi parteneri, iar modulul Supplier Contract Management urmăreşte tot ciclul de viaţă al unui contract de achiziţie, de la formarea şi semnarea acestuia, şi până la punerea lui în practică. Fiecare dintre module poate fi instalat de sine statător sau integrat. Suita Charisma Cost Control este integrată nativ cu sistemul Charisma ERP, dar poate fi integrată rapid şi cu orice altă soluţie de tip ERP.


Câţiva dintre clienţii care utilizează Charisma Cost Control 

De Ce Charisma Cost Control | Software ERP

De ce Charisma Cost Control

Charisma Cost Control vine în ajutorul companiilor care doresc să aibă un control real asupra procesului de achiziţii, precum şi a fluxului de administrare a costurilor operaţionale şi contractele cu furnizorii. Produsul este format dintr-o suită de aplicaţii independente (eExpense Request Approval, eProcurement, Supplier Contract Management) perfect integrabile cu Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor de tip ERP.

Înapoi sus mai mult

Charisma eXpense Request Approval - Software ERP

eExpense Request Approval

Modulul eExpense Request Approval este soluţia optimă destinată urmăririi, controlului şi eficientizării cheltuielilor într-o firmă, şi face parte din suita Charisma Cost Control care acoperă complet fluxul de achiziţie internă în cadrul unei companii. Principalele instrumente folosite sunt bugetele de cheltuieli, fişele de comandă, procesele şi fluxurile de aprobare a cererilor de cheltuială, posibilitatea consultării stocului intern.

Înapoi sus mai mult

Charisma eProcurement | Sistem electronic de achizitii si licitatii

eProcurement

Modulul eProcurement este o soluţie software gândită special pentru planificarea, execuţia, evaluarea şi îmbunătăţirea proceselor de achiziţii si licitatii electronice, de contractări şi renegocierii cu diverşi parteneri. Acest modul include politici şi practici de control a cheltuielilor utilizate în cele mai mari companii din România, din diverse sectoare de activitate, şi se integrează perfect cu celelalte module ale suitei Charisma Cost Control.

Înapoi sus mai mult

Charisma Supplier Contract Management | Software ERP

Supplier Contract Management

Modulul Supplier Contract Management urmăreşte ciclul de viaţă al oricărui tip de contract de achiziţie, de la formarea şi semnarea acestuia, şi până la finalizarea lui. Modulul Supplier Contract Management este o componentă indispensabilă în susţinerea strategiei companiilor care derulează proiecte mari de achiziţie, devenind indispensabil atât prin functionalităţile lui, precum şi prin capabilităţile sale de integrare cu alte soluţii software de afaceri.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Înainte de implementarea Charisma eProcurement, dacă voiam să verific prețul de achiziție al unui pix trebuia să caut informația în mii de dosare. Acum această informație este la un search distanță și conține toate detaliile, de la data achiziției, la lista celor care au participat la licitația respectivă, prețurile ofertate, responsabili interni etc. ..."
Yurii Erogov,
Maintenance and Repair Equipment General Manager Deputy Petrotel-Lukoil.
Rafinăria Petrotel-Lukoil crește transparența achizițiilor cu Charisma eProcurement
"... La o valoare a licitaţiei care a depăşit peste 3 milioane de Euro, am obținut o economie pe articole care a variat între 10-25%, un procent uriaș dacă îl raportăm la investiţia făcută pentru această soluţie software, rezumată la un abonament lunar care ne oferă accesul la platformă. ..."
Manuel Cancenski,
Logistics, Technical & Acquisitions Manager, Regina Maria
Regina Maria reduce prețul achizițiilor cu 10-25% prin Charisma eProcurement
"... La o valoare a licitaţiei care a depăşit peste 3 milioane de Euro, am obținut o economie pe articole care a variat între 10-25%, un procent uriaș dacă îl raportăm la investiţia făcută pentru această soluţie software, rezumată la un abonament lunar care ne oferă accesul la platformă. ..."
Manuel Cancenski,
Logistics, Technical & Acquisitions Manager, Regina Maria
Regina Maria reduce prețul achizițiilor cu 10-25% prin Charisma eProcurement

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.