Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I HCM I Soluția de Talent Management de la Lumesse este nr. 1 în SUA

Soluția de Talent Management de la Lumesse este nr. 1 în SUA

Soluția de Talent Management de la Lumesse, parte a portofoliului nostru de soluții profesionale pentru HR oferit de Charisma HCM, a câștigat pentru al doilea an consecutiv locul 1 într-un clasament realizat de revista americana HRO – una dintre cele mai prestigioase publicații de specialitate din lume.

Lumesse s-a clasat înaintea unor competitori consacrați pe piața din SUA precum Kenexa, iCMS, Halogem Software sau myStaffingPro. Este o realizare cu atât mai deosebită cu cât prezența partenerilor noștri pe piața nord-americană este recentă iar soluțiile software de HR din piață cu zeci de ani de experiență sunt printre cele mai bune din lume.

Soluția a înregistrat rezultate deosebite pe toate cele trei categorii de analiză – diversitatea portofoliului de soluții, calitatea produsului și a serviciilor și mărimea numărului de utilizatori cât și notorietatea clienților. Răspunsurile au fost oferite în mod independent de către clienții aflați în portofoliul furnizorilor care au participat la studiu.

Acest rezultat certifică încă o dată performanța deosebită obținută de către produsele noastre și ne oferă încrederea că oferim pieței de HR din România cea mai bună soluție de profil.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați site-ul partenerilor noștri: Lumese.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.