Module

Pontaj Online

Charisma HCM Pontaj Online este o soluţie eficientă pentru înregistrarea, evaluarea şi administrarea prezenţei angajaţilor dintr-o companie. Nu necesită instalarea locală şi asigură accesul securizat, pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole, de pe orice calculator conectat la internet.

Înapoi sus mai mult

HR Analyzer | Business Intelligence

HR Analyzer

Charisma HR Analyzer permite tuturor profesioniștilor din cadrul companiei – operațional, director HR, management – să analizeze și să înțeleagă indicatorii de resurse umane mult mai repede decât orice altă soluție, totul cu resurse și costuri minime.

Înapoi sus mai mult

Software managementul talentelor | Charisma HCM

Talent Management

Utilizarea unei soluţii software pentru managementul talentelor va conduce la o îmbunătățire majoră a implicării angajaților, dar și la creșterea retenției angajaţilor cheie, a performanței companiei, a productivității muncii, a predispoziției pentru inovație și a capacității de dezvoltare de noi competenţe.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Modul Resurse Umane

Date Personale

Modulul dedicat datelor personale acoperă toate aspectele legate de activitatea de management a resurselor umane, de la definirea modului de organizare a unei companii, până la informaţii detaliate referitoare la angajaţi, performanţă şi evoluţia acestora, pregătire profesională şi procese de recrutare. Nivelul de detaliere şi organizare a informaţiilor permite cu uşurinţă utilizarea acestora în formatul solicitat de către orice tip de organizaţie.

Înapoi sus mai mult

Software salarizare | Charisma HCM

Salarizare

Modulul de salarizare a fost proiectat special pentru a automatiza şi simplifica procesele de salarizare din companii de orice dimensiune sau complexitate, indiferent de sectorul de activitate sau de numărul de angajaţi. Rolul acestuia este de a elimina o mare parte din responsabilităţile de rutină şi mari consumatoare de timp pe care le implică calculul salarial şi totodată să asigure acurateţea acestui proces.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - modul ITM

ITM

Modulul ITM este destinat asigurării conformităţii documentelor şi raportărilor obligatorii cerute de către stat, cu legislaţia în vigoare. Pentru că în acest proces nu se acceptă erorile umane, orice document sau raportare făcută în alt format decât cel cerut de către stat, sau care nu include anumite informaţii cat se poate de banale, poate duce la respingerea raportării şi implicit la creşterea timpului şi costurilor dedicate acestui proces.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Modul Rapoarte

Rapoarte

Modulul Rpoarte simplifică principala provocare a unui departament de resurse umane: extragerea din întreaga bază de date a situaţiilor care să ilustreze evoluţia şi dinamica resurselor umane, a bugetului de salarii, a orelor lucrate efectiv de către angajaţii companiei, evoluţia competenţelor, bugetele de timp alocate cursurilor de pregătire internă sau externă, sau eficienţa investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman.

Înapoi sus mai mult

Software Eliberare Adeverinte | Charisma ERP

Adeverinţe

Modulul Adeverinţe automatizează procesul de eliberare a adeverințelor pentru 17 bănci din România prin preluarea informațiilor despre angajați direct din modulele Date Personale și Salarizare. Astfel, erorile umane sunt complet eliminate, iar costurile non-calitate asociate departamentului de HR sunt reduse semnificativ.

Înapoi sus mai mult

Modul Audit - Charisma HCM | Software Resurse Umane

Audit

Modulul Audit permite urmărirea activității utilizatorilor care operează în baza de date a soluției Charisma HCM şi oferă un set de rapoarte care identifică modificările operate, dar şi utilizatorii implicaţi.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Portal HCM

Portal HCM

Definit ca site-ul departamentului de resurse umane, modulul HCM Portal joacă un rol important în creşterea transparenţei în organizaţie, în îmbunătăţirea comunicării şi motivării, în cunoaşterea rolurilor şi responsabilităţilor, dar şi a altor informaţii cu caracter personal, care pot sta la baza unei culturi sănătoase, orientate spre motivarea, implicarea şi responsabilizarea angajaţilor.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Modul Acces-Pontaj

Modul Pontaj (Time & Attendance)

Modulul Pontaj este un sistem de pontaj online pentru înregistrarea, evaluarea și administrarea prezenței angajaților dintr-o companie, folosind o platformă web. Soluția se integrează nativ cu sisteme de pontaj, control acces, resurse umane sau planificarea producției, aducând un aport semnificativ în reducerea costurilor operaționale, echilibrarea bugetului salarial și motivarea angajaților.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Bugete

Bugete

Modulul Bugete oferă toate funcţionalităţile necesare construirii bugetelor departamentelor de resurse umane, plecând de la planificarea acţiunilor critice necesare susţinerii obiectivelor strategice, cum ar fi asigurarea competenţelor şi a planurilor de evaluare de performanţă, şi până la activităţile operaţionale necesare asigurării resurselor umane, a trainingurilor sau a salarizării şi administrării de personal.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Modul Alerter

Alerter

Modulul Alerter este un sistem de alertare a evenimentelor sau acţiunilor care trebuie întreprinse într-un interval de timp bine definit. Alertele sunt perfect configurabile, putând fi create sau citite doar de către utilizatori cu anumite drepturi, conform politicii interne a organizaţiei. Integrat cu suita Charisma HCM, modulul extrage orice tip de informaţii din sistem, menţinând persoanele responsabile în alertă la evenimentele importante ale companiei.

Înapoi sus mai mult

Software Resurse Umane - Modul Recrutare

Recrutare

Gestionarea eficientă a unei baze foarte mari de CV-uri, înregistrarea potenţialilor candidaţi interni şi externi, selecţia candidaţilor după criterii bine stabilite şi preluarea automată în sistem a CV-urilor postate pe site-ul companiei sau pe site-uri terţe, reprezintă baza fără de care procesul de recrutare nu se poate desfăşura.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - HR Document Management

HR Document Management

Implementarea cărţilor de muncă electronice, lipsa documentelor de personal în versiune digitală, administrarea dificilă a diverselor documente în format fizic şi lipsa de informaţii privind modificările pe documentele de personal sunt probleme care nu pot fi adresate în mod direct decât prin intermediul unei soluţii specializate de administrare.

Înapoi sus mai mult

Software Resurse Umane - Organigrama Companiei | Charisma HCM

Organigrama companiei

Organigrama companiei este un instrument de management, care aduce o noua viziune asupra modului de organizare a companiei. Formatul interactiv, care invită la explorare aprofundată aduce beneficiul aplicabilităţii sale indiferent de complexitatea sau de dimensiunea organizaţiei.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.