Acasă I Soluţii I Charisma HCM

Charisma HCM - Software resurse umane şi salarizare

În organizaţiile moderne, capitalul uman înlocuieşte capitalul financiar ca resursă strategică. Managementul resurselor umane a depăşit rolul pur administrativ, devenind o componentă cheie în maximizarea performanţelor organizaţiei.  

Datorită mediului concurenţial aflat în continuă schimbare, principala provocare este menţinerea şi loializarea angajaţilor valoroşi, care pot face diferenţa între companie şi competitorii ei. Un sistem pentru resurse umane poate ajuta la menţinerea echilibrului între obiectivele personale ale angajaţilor şi obiectivele de performanţă ale companiei. Acest echilibru este esenţial pentru succesul oricărei organizaţii, deoarece motivarea, recompensarea sau alinierea salariaţilor într-o cultură organizaţională sănătoasă, orientată spre succesul clienţilor săi, determină şi influenţează direct performanţele financiare ale companiei. 

Charisma HCM este cel mai puternic soft de salarizare si resurse umane, adaptat legislaţiei româneşti şi care acoperă atât zonele critice de salarizare şi administrare de personal, cât şi zonele strategice ale investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Astfel, această soluţie software pentru resurse umane rezolvă într-un mod simplu şi intuitiv, complexitatea extraordinară a capitalului uman, oferind funcţii avansate de analiză a performanţei angajaţilor, de management al competenţelor, de planificare la cursuri sau programe de training şi de urmărire a evoluţiei carierei în cadrul organizaţiei.

Charisma HCM este un soft de resurse umane alcatuit din module care acoperă diverse problematici de resurse umane, care pot funcţiona atât de sine stătător, cât şi integrat. Avantajul modularităţii soluţiei îl reprezintă posibilitatea de a se adapta rapid la nevoile specifice oricărei organizaţii, indiferent de dimensiune sau complexitate. Mai mult, soluţia software de resurse umane Charisma poate fi adaptată evoluţiei resurselor umane în cadrul companiei în funcţie de dinamica acestor organizaţii, fără a se limita la a rămâne un simplu program de salarii.

Charisma HCM este softul de resurse umane preferată de către peste 550 de organizaţii, naţionale şi multinaţionale, din domenii de activitate precum financiar-bancar, servicii, distribuţie, retail, medical-farmaceutic, producţie, construcţii, proiectare, utilităţi, instituţii publice. De altfel, Charisma HCM este un soft de salarizare ce gestionează salariile a peste 10% din forţa de muncă activă a României şi calculează 25% dintre cele circa 150,000 de salarii externalizate.

 

Câţiva dintre clienţii care utilizează soluţia software de resurse umane Charisma HCM

software resurse umanesoftware resurse umanesoftware resurse umanesoftware resurse umane Orangesoftware resurse umane Auchansoftware resurse umane Carrefoursoftware resurse umane Strausssoftware resurse umane Star Foodssoftware resurse umanesoftware resurse umane Albalactsoftware resurse umane Vel Pitarsoftware resurse umane Sensiblusoftware resurse umane BATsoftware resurse umane STXsoftware resurse umane Bog'artsoftware resurse umane Holcimsoftware resurse umane MarriottFan Curier

Software resurse umane – De ce Charisma HCM

De ce Charisma HCM

Soluţia software de resurse umane Charisma HCM se bucură de experienţa obţinută prin cele peste 550 de implementări de succes. Adaptarea continuă la modificările legislaţiei româneşti, disponibilitatea celui mai puternic modul de training din România sau interfaţarea cu alte aplicaţii puternice, plasează Charisma HCM în topul preferinţelor clienţilor.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Beneficii Charisma HCM

Beneficii

Charisma HCM este o soluţie software de resurse umane modernă, care ajută companiile să-şi eficientizeze investiţiile în dezvoltarea capitalului uman. Charisma HCM este un instrument robust şi flexibil, uşor de înţeles, care poate oferi echipelor de HR puterea şi agilitatea necesară pentru a răspunde cerinţelor şi transformărilor din organizaţii de orice dimensiune.

Înapoi sus mai mult

Software resurse umane - Module

Module

Soluţia software de resurse umane Charisma HCM se bazează pe o arhitectură modulară, formată din mai multe module distincte şi o bază de date unică pentru angajaţi, care pot fi implementate separat sau pot fi integrate cu alte soluţii informatice. Împreună, modulele Charismei HCM formează un set complet de instrumente de business puternice, proiectate cu toată atenţia, pentru a răspunde provocărilor din organizaţiile moderne.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Am ales Charisma HR după ce am efectuat un studiu aprofundat al ofertelor existente pe piaţă românească la momentul respectiv. Motivele au constat în principal în raportul calitate/preţ, dar şi în disponibilitatea TotalSoft de a adapta soluţia la nevoile noastre. ..."
Ana Dumitru,
HR Manager
Carrefour România
"... Implementând Charisma HCM am redus semnificativ costurile. Fluxul de aprobare a concediilor făcându-se on-line, nu mai facem pontaje pe hartie. Am înlocuit rapoartele în excel cu exporturi automate pe care ni le construim conform nevoilor. În plus, am eliminat un cost semnificativ pe care îl presupunea externalizarea serviciilor de salarizare ..."
Andreea Mihnea,
HR Manager PayPoint
PayPoint
"... Charisma TM îmi permite să îmi scot rapoarte instantaneu, îmi oferă permanent un status detaliat al celor care nu și-au făcut evaluarea iar eu pot sa le dau reminder individual. Statisticile pe care le pot obține sunt mult mai diverse, mai detaliate și nu necesită timp de prelucrare. ..."
Nicoleta Gherman,
Performance Management Manager
Mega Image
"... Baza de date este unică şi deci accesibilă din orice locaţie dar configurările aplicaţiei le facem la sediul central, colegii din ţară neputând interveni asupra acestora. Este un real avantaj deoarece nu ne mai confruntăm cu neconcordanţe şi putem face analize şi scoate diverse rapoarte, în orice moment ..."
Iulia Hurdubeţiu,
HR Director
Continental Hotels

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.