Acasă I Soluţii I Charisma HCM I Module I HR Analyzer

HR Analyzer

Charisma HR Analyzer permite tuturor profesioniștilor din cadrul companiei – operațional, director HR, management – să analizeze și să înțeleagă indicatorii de resurse umane mult mai repede decât orice altă soluție, totul cu resurse și costuri minime. 

Productivitatea, profitabilitatea sau eficiența angajaților nu trebuie să rămână simple informații îngropate într-un munte de date. Profesioniștii de resurse umane trebuie să ia decizii rapide care influențează una sau toate aceste componente. Tendințele și excepțiile din spatele datelor, altfel imposibil de obținut cu instrumente obișnuite de analiză, sunt acum mult mai ușor de observat iar deciziile corecte mai simplu de luat. 
 
Soluția este perfect integrată cu Charisma HCM și preia date din diferite surse pentru a oferi o imagine completă asupra dinamicii de personal a companiei: salarii, date personale, cititoare de coduri de bare, sisteme de pontaj, rezultatele programelor de performanță etc.
 
Prin explorarea datelor cu Charisma HR Analyzer orice utilizator are o înțelegere mai bună a tendințelor din spatele datelor și poate lua decizii fără vreun compromis datorat lipsei de informații. Rapoartele interactive se discută ulterior cu colegii sau superiorii pentru o înțelegere completă a provocărilor de HR cu care se confruntă organizația.
 
Charisma HR Analyzer este singurul instrument de tip Business Intelligence folosit la nivelul întregii companii pentru analiza aprofundată a indicatorilor de resurse umane și a tendințelor de personal pe tot lanțul de decizie. Bazată pe tehnologia Tableau Software, lider pe piaţa soluţiilor software BI conform studiului publicat de Gartner în februarie 2014, prin eficiența de implementare și timpul redus necesar adaptării la cerințele clientului, aduce avantajele unui instrument simplu și ușor de folosit, conceput chiar şi pentru pentru utilizatorii mai puțin familiarizaţi cu aplicaţiile software BI.
 

Câţiva dintre clienţii care utilizează soluţia Charisma HR Analyzer

  


Beneficii financiare şi operaţionale

Transparență operațională 
Urmărirea orelor de muncă, a productivității, înțelegerea tendințelor de personal și realizarea unor situații agregate de HR fără suportul echipelor de IT.
 
Prevenția activă a situațiilor critice 
Identificarea zonelor de risc prin analiza aprofundată a datelor.
 
Previzibilitate crescută 
Definirea unor scenarii posibile și analiza de impact: modificări salariale, a orelor de lucru sau de personal și implicații financiare potențiale.
 
Perspectivă completă asupra activității de HR 
Operare integrată cu toate sursele de date utilizate în analiza de personal: date personale, salarii, cititoare de coduri de bare, sisteme de pontaj, rezultatele programelor de performanță etc.
 
Implementare robustă
Soluție perfect integrată cu soluțiile și procesele existente de HR.
 

 
HR Analyzer | Beneficii Business Intelligence

De ce HR Analyzer

Charisma HR Analyzer este o soluție elegantă de raportare pentru urmărirea business-ului în timp real, pe tot lanțul de decizie. Prin explorarea datelor, fiecare utilizator capătă o înțelegere mai bună a tendințelor din spatele acestora și poate lua decizii fără vreun compromis cauzat de lipsa nformațiilor necesare. Rapoartele interactive se pot discuta ulterior împreună cu colegii sau superiorii pentru o înțelegere completă a provocărilor de HR cu care se confruntă compania.

Înapoi sus mai mult

HR Analyzer | Rapoarte Business Intelligence

Rapoarte de HR

Prin Charisma HR Analyzer puteți crea și urmări dinamic o serie de indicatori folosiți în activitatea de resurse umane care vă oferă o perspectivă unitară asupra indicatorilor de performanță.

Înapoi sus mai mult

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.