Acasă I Soluţii I Charisma HCM I Beneficii

Beneficii

 
Asigură conformitatea cu legislaţia în vigoare
Nu mai trebuie să vă îngrijoraţi de modificările legislative. Acest aspect rămâne în întregime în responsabilitatea noastră.
 
Structura organizaţională, într-o singură privire
Toată structura organizaţională este centralizată, iar rolurile, funcţiile, responsabilităţile precum şi informaţii critice de personal sunt accesibile persoanelor autorizate. 
 
Flexibilitate în calcul salarial
Puteţi realiza modificări tarifare sau de norme în timpul lunii, în funcţie de politica internă a organizaţiei.
 
Suport strategic în deciziile manageriale
Soluţia permite diverse scenarii şi previziuni pentru a calibra corect investiţiile salariale sau în dezvoltarea capitalului uman, cu obiectivele financiare şi de business ale companiei.
 
Asigură confidenţialitatea datelor
Soluţia include nivele avansate de securizare totală, care asigură confidenţialitatea datelor pe 7 niveluri de securitate. Aveţi astfel certitudinea că datele sensibile vor fi disponibile doar angajaţilor care au drept de acces asupra acestor date, dar şi că informaţiile de interes general pot fi accesate de către toţi angajaţii, degrevând personalul de HR.
 
Transfer rapid de date cu alte sisteme informatice
Charisma HCM se integrează cu un număr mare de sisteme financiar-contabile, sau cu alte aplicaţii interne care rulează deja la beneficiar, cum ar fi PeopleSoft, SAP, SUN, Scala, MFGPro, Charisma ERP. Aplicaţia permite importuri / exporturi configurabile, printr-un modul dedicat care poate lucra cu diferite formate de fişiere - DBF, XML, XLS, TXT, CSV, PDF, DOC, VSD, JPEG, Open Office;
 
Raportare şi afişare în mai multe limbi străine
Charisma HCM este perfect adaptată multinaţionalelor. Indiferent că se doreşte interfaţa în engleză, franceză, germană, rusă, sârbă, sau poloneză, soluţia oferă aceleaşi rapoarte complexe, printr-un singur click, în limba dorită.
 
Evidenţa cheltuielilor pe centre de cost
Puteţi evalua eficienţa investiţiilor în dezvoltarea competenţelor angajaţilor, zonele cele mai eficiente sau zonele care necesită intervenţii din partea echipei de HR. Toată activitatea este urmărită la nivel de centre de cost, permiţând urmărirea execuţiei bugetării pe diverse componente, cum ar fi training, evaluări, compensaţii, beneficii, proiecte de recrutare, etc. Astfel, Charisma HCM oferă un suport real în ajustarea eforturilor spre zonele cu impact maxim în dezvoltarea organizaţiei.
 
Rapoarte statice sau dinamice complexe, complet configurabile
Puteţi orice rapid orice categorie de informaţii din baza de date, inclusiv rapoarte statistice, prezentate sub forma grafică. Astfel, puteţi evalua oricând dinamica personalului companiei sau a altor indicatori de performanţă specifici companiei dumneavoastră. În plus, puteţi urmări activitatea utilizatorilor sistemului, date cu modificările din sistem, informaţiile vizualizate sau alte acţiuni întreprinse de către utilizatori. Soluţia oferă în plus raportare centralizate la nivel de grup, în cazul organizaţiilor holding.
 
Alerte şi notificări în avans
Nu veţi uita să vă felicitaţi angajaţii cu ocazia aniversărilor personale, veţi şti din timp persoanele a căror contract expiră. Vă puteţi configura alertele funcţie de orice eveniment care prezintă interes pentru dumneavoastră. Modulul permite notificări prin email către liste de distribuţie.
 
Permite configurări multiple, simultan
Charisma HCM oferă informaţiile dorite pe specificul fiecărui utilizator în parte. Astfel, marea majoritate a configurărilor sistemului pot fi realizate de către utilizatori. Soluţia include un mecanism de validare a introducerii datelor, care nu permite operarea eronată în sistem.
 
Reduce timpul de lucru şi optimizează activităţile de rutină
Soluţia self-service permite participarea angajaţilor şi managerilor la anumite procese de resurse umane, cum ar fi chestionare de satisfacţie a angajaţilor, evaluări 360 º, cereri de concediu în format electronic, dar şi diferite informaţii de interes personal, cum ar fi zile de concediu rămas.
 
Reducerea semnificativa a numărului de documente în format fizic ale departamentului de HR printr-o serie de funcţionalităţi unice:
  • Transmiterea automată a fluturaşilor în format electronic (online, email sau SMS);
  • Pontaje electronice cu ajutorul aparatele de acces pontaj, iniţializarea automată a lunii de pontaj şi completarea de către manageri;
  • Eliminarea cererilor de concediu scrise prin asigurarea unui flux de aprobare bazat pe relaţii ierarhice;
  • Înlocuirea altor formulare scrise din cadrul departamentului de HR cu formulare electronice - evaluări, cereri de concediu, adeverințe etc.;
 
În plus:
  • Asigură realizarea de operaţii pe seturi de angajaţi - pontaje, bonusuri, indexări;
  • Permite extragerea automată a contractelor individuale de muncă, actelor adiţionale sau diverselor adeverinţe;
  • Permite generarea automată a actelor adiţionale în funcţie de perioada de amortizare a şcolarizărilor oferite de companie către angajaţi;
... şi multe altele.
 
 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.