Reţea Parteneri

Spectrul serviciilor medicale s-a diversificat foarte mult, puţine unităţi medicale putând acoperi întreaga gamă de servicii cerute de către clienţi sau pacienţi. De cele mai multe ori, o parte din aceste servicii sunt externalizate unor parteneri specializaţi. Managementul partenerilor şi a serviciilor prestate de aceştia în numele unităţii medicale la care se prezintă pacientul este extrem de important pentru a avea o imagine corectă şi la zi, care se reflectă direct în veniturile şi cheltuielile unităţii medicale.
 

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Reţea Parteneri


Beneficii financiare şi operaţionale

Elimină erorile umane din procesul de calculare a valorii servicilor prestate
Datorita automatizării calcului facturilor funcţie de serviciile prestate de către parteneri şi de preţurile contractuale predefinite în sistem aferente acestor servicii, sistemul elimină orice eroare umană în procesul de facturare.
 
Creşte valoarea încasărilor
Datorită facturărilor automate în baza contractelor salvate în sistem, produsul minimizează riscul de nefacturare din neatenţie.
 
Creşte capacitatea de analiză 
Managementul unităţii medicale are posibilitatea evaluării eficienţei activităţii prin intermediul unor rapoarte detaliate şi a unor situaţii corecte şi la zi a sumelor decontate cu partenerii.

 
Funcţionalităţi
 • Identifică pacienţii care solicită servicii în baza contractului semnat între partener şi unitatea medicală.
   
 • Înregistrează consultaţiile derulate de către parteneri: diagnostice, servicii, analize, etc.
   
 • Asigură livrarea serviciilor conform prevederilor contractuale, acestea putând fi accesate oricând în sistem.
   
 • Generează raportul de decontare între parteneri pe baza informaţiilor salvate în sistem referitor la serviciile prestate şi conform cu prevederile contractuale.
   
 • Generează facturile de achiziţie în funcţie de informatiile salvate în sistem.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.