Acasă I Soluţii I Charisma Medical Software I Module I Rapoarte Statistice / DRG

Rapoarte Statistice / DRG

Modulul Rapoarte Statistice / DRG  este un motor extrem de robust şi flexibil, care oferă o imagine centralizată, transparentă, asupra tuturor activităţilor desfăşrate în cadrul unei unităţi medicale. Produsul generează rapoarte, statistici şi analize detaliate asupra indicatorilor de performanţă financiari sau non-financiari. Lipsa unui modul de raportare reduce cu până la jumătate eficienţa unui sistem informatic, care s-ar limita strict la înregistrarea unor date în sistem.
 

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Rapoarte Statistice / DRG

 


Beneficii financiare şi operaţionale

Oferă o imagine de ansamblu asupra unităţii medicale
Datorită analizelor detaliate asupra indicatorilor de performanţă financiari sau non-financiari, managementul unităţiilor medicale au nu doar situaţii la zi asupra activităţii, dar şi informaţii preţioase despre eficienţa activităţilor. Astfel, pot fi luate măsuri punctuale, proactiv, pentru remedierea sau eficientizarea zonelor care pot fi îmbunătăţite.
 
Generează rapid situaţii la zi
Datorită integrării native cu orice alt modul din suita Charisma Medical, modulul Rapoarte extrage rapid orice tip de informaţie, indiferent de nivelul dorit, şi o afişează într-o interfaţă grafică intuitivă, uşor de înţeles.
 
Creşte capacitatea de analiză
Posibilitatea configurării rapoartelor, cât şi a indicatorilor de performanţă doriţi, conform specificului sau dorinţelor fiecărei unităţi medicale în parte, permite personalului de specialitate să analizeze în timp real evoluţia unităţii medicale din punct de vedere financiar, dar şi diverşi indicatori non-financiari de genul satisfacţia sau loialitatea clienţilor, eficienţa programărilor şi a ocupării saloanelor, evoluţia stocurilor de medicamente sau alte date utile dorite.
 
 
Funcţionalităţi
  • Generează o largă gamă de rapoarte standard şi operaţionale, inclusiv rapoarte compatibile cu SIUI (Sistem Informatic Unic Integrat) privind decontarea cu casele de asigurări de sănătate.
    • Rapoarte statistice: numărul de pacienţi prezenţi în camera de gardă, numărul de pacienţi internaţi, foaie mişcare, etc.
    • Rapoarte operaţionale: fişa de prezentare, foaia de observaţie, buletinul de analize, foaia de condică de medicamente, biletul de ieşire din spital, scrisoarea către medicul de familie la externarea pacientului, foaia zilnică de mişcare a pacienţilor.
    • Rapoarte manageriale: costul spitalizării per pacient, centralizator de internări sau externări pe secţii sau perioade, foaie de alimentaţie, examinări pe perioadă sau pe locaţie.
    • Rapoarte necesare urmăririi indicatorilor de calitate ai spitalului, cum ar fi rapoarte de morbiditate pe perioade, intervenţii chirurgicale realizate, număr de proceduri efectuate pe pacient, etc.
  • Permite exportul foilor de observaţie selectate după anumite criterii, în vederea raportării către DRG sau DSP.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.