Acasă I Soluţii I Charisma Medical Software I Module I Explorări Funcţionale şi Investigaţii

Explorări Funcţionale şi Investigaţii

La nivelul unei unităţi medicale se realizează zilnic un număr important de electrocardiografii, radiologii, tomografii, radioscopii, ecografii. Salvarea acestora într-un sistem informatic unic, integrat, de unde pot fi accesate oricând de către personalul medical specializat, dar şi alocarea acestor rezultate în mod automat pe pacienţi, este o necesitate care se poate acoperi prin modulul de Explorări Funcţionale şi Investigaţii. Acest modul automatizează departamentele de radiologie permiţând ataşarea rezultatelor, în mod automat, la fişa pacientului.

 

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Explorări Funcţionale

 

 
Beneficii financiare şi operaţionale

Reduce costurile operaţionale
Datorită salvării automate în sistem a rezultatelor departamentelor de radiologie, în format electronic, se reduc activităţile de rutină şi timpii morţi, precum şi costurile operaţionale datorită eliminării dosarelor fizice, greu de manevrat sau transmis de la o secţie la alta. 
 
Eficientizează procesul de diagnosticare 
Sistemul pune la dispoziţie instrumentele necesare interpretării si înregistrării analizelor obţinute de la aparatele medicale. 
 
Reduce timpul necesar accesării imaginilor 
Rezultatele secţiei de radiologie – electrocardiografii, radiologii, tomografii, radioscopii, ecografii sau alte analize specifice – sunt ataşate automat fişei pacientului, astfel încât personalul medical poate accesa rapid, în orice moment, toate informaţiile relevante despre un pacient.

 
Funcţionalităţi
 • Preia automat orice tip de analize - electrocardiograme, tomografii, radioscopii, ecografii - şi le salvează în sistem.
   
 • Ataşează automat rezultatele secţiei de radiologie la fişa de observaţie electronică a pacientului, permiţând printarea sau arhivarea acesteia.
   
 • Permite publicarea pe web a datelor recepţionate de la echipamente pentru a fi vizualizate de medicul de familie sau pentru a fi trimise către alte spitale.
   
 • Permite vizualizarea şi adăugarea de comentarii peste imaginea recepţionată de la echipament.
   
 • Asigură introducerea detaliilor de examinare, proceduri efectuate, materiale consumate.
   
 • Emite rapoarte de consum pentru materiale ţinând cont de diverse criterii: pacient, perioadă, locaţie, etc.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.