Acasă I Soluţii I Charisma Medical Software I De ce Charisma Medical Software

De ce Charisma Medical Software

Soluţie completă, de tip End-to-End
Charisma Medical Software acoperă în totalitate procesele interne din orice tip de instituţie medicală, de stat sau privată, locală sau internaţională, indiferent de dimensiune sau complexitate.

 
Experienţa şi expertiza echipei de implementare
Experienţa unică a specialiştilor Charisma este formată în urma unui număr vast de implementări complexe, în instituţii medicale naţionale sau multinaţionale, integrând şi oferind procese de afaceri şi bune practici folosite în cele mai mari spitale, clinici sau laboratoare existente pe piaţa românească. 
 
 
Modularitate, scalabilitate şi adaptabilitate avansată
Modulele Charismei Medical Software pot funcţiona de sine stătător sau împreună, putând fi integrate cu orice altă soluţie de tip ERP, Resurse Umane sau BI din cadrul suitei Charisma Business Suite. Această modularitate de excepţie, precum şi folosirea celor mai moderne tehnologii şi arhitecturi software, permite o adaptabilitate remarcabilă la specificul fiecărei instituţii în parte. În plus, integrarea spitalelor tip multi-secţie, interfeţele în diverse limbi de circulaţie internaţională sau calculele multi-valută, oferă o imagine unică, transparentă, asupra activităţii instituţiei.

 
Acces rapid şi transparent la sistem
Tehnologia de ultimă generaţie permite accesul securizat prin web, în orice moment şi din orice loc. Accesul se face în funcţie de drepturile de acces preconfigurate conform politicii interne de securitate a instituţiei, funcţie de fiecare tip de utilizator implicat în procesul medical.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.