Acasă I Soluţii I Charisma Medical Software I Module I Contracte Colaboratori

Contracte Colaboratori

Contractele cu furnizorii influenţează în mod direct eficienţa operaţională şi profitabilitatea unităţii medicale. Posibilitatea de a beneficia sau a oferi o politică de fidelizare pe bază de comisioane, administrarea tuturor contractelor şi evidenţa exactă a facturilor de achiziţie sunt esenţiale în gestionarea furnizorilor. Modulul Contracte Colaboratori a fost dezvoltat special pentru a răspunde acestor nevoi, permiţând administrarea contractelor cu medicii colaboratori sau cu furnizorii de servicii medicale.

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Contracte Colaboratori

 



Beneficii financiare şi operaţionale

Elimină erorile umane
Datorita automatizării calcului facturilor funcţie de serviciile prestate de către parteneri şi de preţurile contractuale predefinite în sistem aferente acestor servicii, sistemul elimină orice eroare umană în procesul de facturare.
 
Reduce timpul necesar managementului contractelor cu furnizorii 
Datorită introducerii informaţiilor într-un sistem electronic integrat, produsul permite o monitorizare şi raportare rapidă a oricăror informaţii specifice. Mai mult, costurile operaţionale se reduc prin eliminarea hârtiei, reducându-se semnificativ timpul necesar completării şi salvării informaţiilor despre furnizori.
 
Creşte capacitatea de analiză 
Managementul unităţii medicale are posibilitatea evaluării eficienţei activităţii prin intermediul unor rapoarte detaliate şi la zi privind situaţia relaţiilor cu furnizorii.

 
Funcţionalităţi
  • Permite generarea, administrarea şi salvarea contractelor de tip execuţie sau recomandare.
     
  • Defineşte politicile de comisionare pe baza de preţ fix sau procent.
     
  • Generează facturile de achiziţie şi permite integrarea cu orice alt sistem financiar contabil sau de tip ERP.
     
  • Permite calcularea comisioanelor pe baza unor algoritmi configurabili, ţinând cont de preţul de listă sau de preţul preferenţial stabilit prin contract.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.