Acasă I Soluţii I Charisma Medical Software I Module I Cameră de Gardă / UPU / Internări

Cameră de Gardă / UPU / Internări

Studiile arată că peste 50% dintre admiterile în spitale trec prin camera de gardă. Majoritatea cazurilor ajunse în camera de gardă trebuie preluate imediat de către cadrele medicale, deoarece necesită intervenţii rapide. Un sistem informatic poate reduce semnificativ timpul necesar formalităţilor de internare sau transfer către alte unitati medicale, generarea fişelor de prezentare la camera de gardă şi înregistrarea consultaţiilor şi a serviciilor medicale prestate. 

Modulul Camera de Gardă / UPU / Internări a fost dezvoltat special pentru a înregistra pacienţii care se prezintă în camera de gardă, pentru a automatiza generarea fişelor de prezentare şi a înregistrării consultaţiilor şi a serviciilor medicale prestate, şi pentru a simplifica procesele specifice unei camere de gardă.
 

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Camera de Gardă / UPU / Internări

   

Beneficii financiare şi operaţionale

Reduce timpul necesar derulării formalităţilor
Prin înregistrarea electronică în formulare predefinite, şi prin eliminarea transferului fizic de documente necesare internării sau transferului către alte unităţi medicale, soluţia reduce timpul alocat activităţilor de rutină.
 
Elimină erorile umane
Produsul salvează în sistem toate consultaţiile medicale efectuate de la prezentarea în camera de gardă, cât şi a altor informaţii importante despre pacient.
 
Oferă accesibilitate ridicată la informaţie 
Toate informaţiile despre pacienţi sunt accesibile oricând, indiferent de localizarea fizică a pacientului în cadrul unităţii medicale, precum şi citirea uşoară a acestora.
 
Eficientizează activitatea camerei de gardă
Datorită analizelor şi statisticilor pe indicatorii de performanţă specifici camerei de gardă, managementul instituţiei medicale poate acţiona proactiv pentru eliminarea timpilor morţi şi pentru eficientizarea activităţii.

 
Funcţionalităţi
 • Înregistrează pacienţii care se prezintă la camera de gardă / UPU într-o bază de date unică la nivelul spitalului: data şi ora înregistrării, date buletin, camera de gardă din care a fost înregistrată, medicul responsabil, modul de prezentare, medic trimiţător, istoricul bolii, alergii, etc.
   
 • Generează fişele de prezentare la Camera de Gardă care conţin toate informaţiile despre pacient, anamneza, simptome, lista diagnosticelor şi toate serviciile medicale prestate pacientului respectiv în cadrul Camerei de Gardă.
   
 • Înregistrează serviciile medicale prestate pentru fiecare pacient în parte: consultări, tratamente, analize, manevre medicale, imagistică, radiologie, explorări funcţionale, etc.
   
 • Înregistrează toate rezultatele provenite din investigaţiile efectuate.
   
 • Permite internarea pacientului în spital şi generează în mod automat la internare o Foaie de Observaţie care va urmări pacientul pe tot parcursul internării sale în spital.
   
 • Repartizează pacientul într-un anumit salon din secţia în care va fi internat pacientul, modulul păstrând lista saloanelor şi a paturilor disponibile din fiecare salon.
   
 • Permite transferul pacientului la o altă secţie sau un alt spital.
   
 • Generează automat biletului de externare şi scrisorile către medicii de familie.
   
 • Tipăreşte fişele specifice de prezentare, de observaţie (foaia de internare), de consultaţie şi a certificatului de deces.
   
 • Permite generarea de rapoarte operaţionale, statistice şi manageriale.

înapoiDemo live

 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.