Acasă I Soluţii I Charisma Medical Software

Soft medical - Charisma Medical Software


Piaţa serviciilor medicale din România se confruntă cu serioase probleme derivate din lipsa fondurilor, supra-aglomerare, calitatea scazută a serviciilor şi a tratamentelor administrate. Toate aceste provocări pot fi depăşite în momentul în care unităţile medicale au acces la o imagine de asamblu asupra întregii activităţi desfăşurate, care le permite controlul mai bun asupra resurselor, evidenţa clară a costurilor înregistrate la orice nivel (unitate medicală, secţie, salon, sau pat), evidenţa clară a tuturor serviciilor prestate cât şi reducerea volumului de muncă rutinieră pentru o atenţie mai mare asupra activităţilor esenţiale pentru instituţie. Un soft medical poate fi soluția potrivită pentru toate aceste probleme.
 
Un soft medical include un motor puternic de raportare, având la bază o sursă unică de informaţii, uşor accesibilă şi actualizată, despre pacienţi şi circuitul acestora în unitatea medicală, despre consultaţiile şi analizele efectuate, sau despre medicaţia indicată, generând astfel o imagină unitară asupra activităţii companiei. Pe lângă grija pentru sănătatea pacienţilor, instituţiile medicale au nevoie de o gestiune atentă a stocurilor, de reducerea costurilor operaţionale prin introducerea şi accesarea rapidă a informaţiilor într-un sistem unic de calcul, sau de automatizarea proceselor interne specifice. Doar un soft medical integrat poate contribui la crearea unui mediu medical modern, eficient şi productiv, puternic orientat spre satisfacţia pacienţilor. 
 
Charisma Medical Software este un soft medical modular, care integrează şi optimizează procesele, fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice spitalelor, clinicilor, farmaciilor, laboratoarelor medicale şi cabinetelor stomatologice. Soluţia captează şi consultă informaţiile în mod rapid, prin informatizarea întregului parcurs al unui pacient. Acest soft medical acoperă toate etapele, de la programarea clientului sau intrarea pacientului în clinică/camera de gardă/cabinet stomatologic, consultaţia primară şi diagnosticarea, facturarea, analiza de laborator, consultarea avansată, etapa operatorie, spitalizarea, şi finalizându-se cu externarea sau prescrierea medicamentaţiei.
 
Charisma Medical Software este accesibilă şi unităţilor medicale mai mici, prin Charisma Medical Software in Cloud, un serviciu accesibil din punct de vedere costuri, care nu necesită infrastructură hardware complexă și care oferă acces la o soluție standard, cu procese preconfigurate pentru derularea optimă a activității, precum și un set de rapoarte standard, inclusiv SIUI. Soluția poate fi utilizată în urma unui minim de configurare, nu presupune costuri de implementare sau inițializare și beneficiază de suportul TotalSoft pentru importului de date din sistemul actual al clientului.
 
Solicitaţi o prezentare detaliată a sistemelor noastre software pentru domeniul medical completând acest formular.
 
 
Câţiva dintre clienţii care utilizează Charisma Medical Software

software medical medlifesoftware medical regina mariasoftware medical medicoversoftware medical animasoftware medical spital judeteansoftware medical medsana          software medical mowasalat   software medical muntenia      software medical citysoftware medical synevosoftware medical mediplus  software medical rob  software medical victor babes  software medical tody      software medical vb

 

Produsul software medical oferă şi posibilitatea licitaţiilor electronice în cazul selectării furnizorilor de medicamente, instrumente, reparaţii, consumabile sau alimente, fiind în acelaşi timp integrată cu protocolul de transmitere HL7 pentru preluarea şi prelucrarea datelor de la analizoarele din laboratoare.
 
Acest soft medical este perfect adaptat regulamentelor de raportare electronică a statisticilor şi decontărilor către CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) – SIUI şi DRG. Charisma Medical Software acoperă anual 12 milioane de cereri de analize de laborator pentru un număr de peste 3 milioane de pacienţi.
 
Sistemul Charisma Medical Software implementează cu succes funcţionalităţile oferite furnizorilor de servicii medicale de componenta CEAS (Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate) parte integrantă în sistemul PIAS, îmbinând într-un mod optim validările operaţionale impuse de noile modificări legislative cu un modul de desfăşurare a proceselor.
 
 
Sistemul software medical Charisma a fost clasat în 2013 în primele 5 soluţii europene în segmentul "Vertical Market Enterprise Solution" de IT Europa. IT Europa este forumul care reuneşte cele mai importante case de software din Europa.
 
 
Software medical - De ce Charisma Medical?

De ce Charisma Medical Software

Expertiza unică a echipei de specialişti Charisma, formată în urma unui număr impresionant de implementări complexe în ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi modularitatea şi adaptabilitatea de excepţie a produsului, fac din Charisma Medical Software alegerea logică pentru optimizarea proceselor interne pentru orice spital, clinică, farmacie sau laborator, indiferent de dimensiune sau complexitate.

Înapoi sus mai mult

Software Medical - Beneficii Charisma CMS

Beneficii

Fidelizarea clienţilor prin respectarea mai bună a programărilor, accesul on-line la fişele electronice cu date medicale sau la istoricul analizelor, controlul costurilor şi creşterea vitezei de procesare, sistematizarea datelor sau posibilităţile de raportare integrată în sistemul informatic unic, reprezintă doar câteva dintre avantajele competitive puternice pe care le oferim oricărei instituţii din sectorul medical-farmaceutic.

Înapoi sus mai mult

Software medical Charisma - Module

Module

Modulele acestui software medical pot funcţiona de sine stătător sau împreună, acoperind orice activitate specifică domeniului – de la camera de gardă, programări, fişe pacienţi sau ambulatoriu de specialitate, şi până la imagistică, laborator sau raportare SIUI. Această modularitate de excepţie, precum şi folosirea celor mai moderne tehnologii şi arhitecturi software, permit o adaptabilitate remarcabilă la specificul fiecărei instituţii în parte.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Charisma Medical Software este un program versatil care poate fi personalizat pentru fiecare laborator în parte, poate fi configurat în funcție de nevoi și, extrem de important, are o viteză de lucru foarte mare. ..."
Andreea Alexandru,
Chief Laboratory Physician, Regina Maria, Bucharest
Regina Maria
"... The company has now access to an overview on the entire performed activity, which enables them a better control on resources. Processes are accelerated by quickly capturing and querying information through the automation of a patient's or medical test's complete route. ..."
Dr. Emad Mohd. M. Bahloul ,
Company Doctor Qatar Transport Company
Charisma Medical Software successfully implemented at Mowasalat Clinic
"... Utilizăm un sistem informatic stabil, care acoperă nevoile actuale ale rețelei medicale MedLife și reprezintă fără doar și poate soluția pentru următorii ani, când toți ne vom digitiza și vom dori să avem totul pe telefon sau pe calculator. Aceasta este de fapt diferența dintre Charisma și restul soluțiilor medicale din România și chiar din afara ei. ..."
Dorin Preda,
Member of Administration Council
Medlife
"... Avem un sistem informatic integrat care elimină eroarea umană în totalitate. Începând cu octombrie 2011, am implementat sistemul informatic al celor de la Charisma Medical Software, furnizorul fiind TOTALSOFT, lider pe piaţă în ceea ce priveşte sistemele informatice. Astfel, asigurăm o confidenţialitate maximă a rezultatelor analizelor, intervenţia umană fiind minimă ..."
Daniela Marghidan,
Manager de Calitate Muntenia Hospital
Muntenia Hospital

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.