Acasă I Industrii I Medical & Farmaceutic

Soluții Software pentru Medical & Farmaceutic

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Medical & Farmaceutic
Aflaţi cum am susţinut succesul celor mai puternice spitale, clinici şi farmacii din România.
 

software medical Mediplus

„Implementând Charisma am putut, ca şi plus, să extindem gestionarea activităţii şi pe articole de calculaţie ceea ce ne perimite să urmărim mult mai uşor natura şi tipul cheltuielilor. În plus, BI-ul din Charisma oferă fl exibilitatea necesară creării de rapoarte ad-hoc precum şi analize asupra datelor de tip drill-down”, Bogdan Dumitrescu, IT&C Director

[mai mult]

software medical medicover

“Datorită soluţiei implementate de TotalSoft, în momentul în care rezultatele sunt validate de medicii laboratorului, acestea pot fi accesate rapid, prin intermediul internetului”, Virgil Ivan, Directorul General al Synevo (parte integrantă a Medicover).

[mai mult]

Aflat în plin proces de aliniere la standardele Europene, sistemul medical din Romania se regăseşte într-un proces de transformări profunde, atât la nivel general - interoperabilitatea sistemelor sau adresarea problemelor de securitate şi confidenţialitate – cât şi la nivel local – creşterea eficienţei, reducerea costurilor, controlul bugetelor, urmărirea proceselor de achiziţie sau distribuţie de medicamente şi instrumentar medical, sau îmbunătăţirea serviciilor punctuale, de la prescripţii şi fişe medicale în format electronic, disponibile on-line pacienţilor, şi până la reducerea timpilor de aşteptare şi a erorilor.

Pentru succesul acestui proces complex, este nevoie de un soft medical care sa ofere, in timp real, o imagine corecta asupra intregului sistemului medical.

Provocările pe care le întâmpină în prezent sectorul medical din Romania presupun utilizarea unor sisteme informatice moderne, care să permită o transparenţă totală asupra bugetelor, a proceselor de achiziţie sau distribuţie, dar şi soluţii software specifice domeniului medical. Charisma Medical Software include soluţii bazate pe cele mai recente tehnologii, care au permis derularea unor proiecte impresionante în instituţii ca Medicover, Synevo, Euroclinic sau Institutul Oncologic Bucureşti.

Pentru a oferi un soft medical performant clienţilor săi, Charisma ERP îmbracă produsele sale cu o gamă variată de servicii IT: consultanţă, management de proiect, dezvoltare de software customizat, integrare de sistem, suport operaţional, dar şi cursuri de instruire. Toate, într-o soluție ERP modernă, ușor accesibilă. 

Solicitaţi o prezentare detaliată a soluţiilor noastre software pentru domeniul medical completând formularul din pagina următoare.

 

Soluţii software pentru sectorul medical-farmaceutic

Managementul activităţilor din unităţi medicale
Charisma Medical Software integrează, îmbunătăţeşte, eficientizează şi controlează flexibil procesele, şi fluxurile operaţionale şi financiare ale unui spital, clinică sau laborator. Construită pe o platformă tehnologică modernă, Charisma Medical Software acoperă întreg fluxul medical.

[mai mult]

Cameră de Gardă / UPU / Internări
Studiile arată că mai mult de 50% din admiterile în spitale trec prin camera de gardă. Majoritatea cazurilor ajunse aici trebuie preluate imediat de către cadrele medicale deoarece necesită intervenţii rapide. Un sistem informatic poate reduce semnificativ timpul necesar formalităţilor de internare sau transfer către alte unitati medicale, generarea fişelor de prezentare la camera de gardă şi înregistrarea consultaţiilor şi a serviciilor medicale prestate.

[mai mult]

Ambulatoriu de Specialitate
Ambulatoriul de specialitate nu face excepţie, acesta necesitând informaţii complete despre pacienţii care se prezintă la cabinetul specialistului pentru consult, cât şi posibilitatea de a înregistra toate operaţiile desfăşurate în cadrul acestuia: analize, consultaţii, internare, etc. Modulul Ambulatoriu de Specialitate integrează întreaga activitate a ambulatoriului de specialitate cu fluxul de date existent în unitatea medicală, incluzând cabinetele de consultaţii.

[mai mult]

Fişa Electronică a Pacientului (EMR)
Fluxul semnificativ de pacienţi înregistrat în orice unitate medicală a generat nevoia de a avea la îndemană, în orice moment şi în cadrul oricărui departament, toate informaţiile critice referitoare la bolile, alergiile şi medicamentaţia pacienţilor, dar şi date referitoare la consultaţiile anterioare, rezultatele analizelor, etc. Toate aceste necesităţi sunt acoperite prin modulul Fişa Electronică a Pacientului (EMR). 

[mai mult]

Laborator
Activitatea din cadrul laboratorului implică mai multe etape cheie: preluarea cererilor de analize, transmiterea acestora către analizoare, preluarea rezultatelor de la analizoare, validarea rezultatelor şi emiterii buletinului de analize. Într-un domeniu în care erorile umane nu sunt acceptate, implementarea unui sistem informatic este esenţială pentru urmărirea acestor etape, dar şi pentru transferarea rezultatelor către entităţile interesate.

[mai mult]

Soluţie de tip ERP
Charisma ERP integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de orice tip de  instituţie care activează în sectorul medical-farmaceutic, indiferent de dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor companiei sau a celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS.

Charisma ERP este un instrument puternic şi complex de monitorizare a fluxurilor de bani, prezente şi viitoare, din cadrul unei instituţii din sectorul medical-farmaceutic pe ansamblul ei sau pe subunităţi componente.

[mai mult]

Soluţie CRM
Dezvoltată pe platforma MS Dynamics CRM, TotalSoft vă oferă o soluţie pentru gestiunea relaţiilor cu clienţii inovativă, accesibilă, care oferă o instalare rapidă, fără întreruperi de activitate. Interfaţa intuitivă, flexibilitatea şi uşurinţa customizării necesară pentru a răspunde nevoilor specifice sectorului medical-farmaceutic, fac din soluţia TotalSoft una dintre cele mai atractive soluţii CRM de pe piaţa românească.

În plus, consultanţii noştri vă pot ajuta “să auziţi” mai bine nevoile clienţilor, să înţelegeţi aceste nevoi şi să răspundeţi proactiv prin dezvoltarea şi maturizarea unor procese şi practici în cadrul tuturor echipelor care interacţionează cu clienţii. Prin creşterea agilităţii într-o piaţă din ce în ce mai competitivă puteţi răspunde mai uşor cerinţelor clienţilor, înconjurând cu o atitudine profesionistă produsele şi serviciile dumneavoastră.

Cu ajutorul acestei soluţii compania dumneavoastră îşi va îmbunătăţi radical eficienţa echipelor comerciale. Monitorizarea acţivităţii echipelor de vânzări, evaluarea eficienţei investiţiilor de marketing, adoptarea şi dezvoltarea unor procese şi practici interne orientate client, înţelegerea nevoilor clientului şi utilizarea unei singure voci în relaţia cu clientul – vor ajuta compania dumneavoastră să se transforme într-o organizaţie modernă, agilă, orientată client.

Vă oferim suportul necesar pentru a vă înarma angajaţii cu un instrument de business modern, robust şi inovativ, şi pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod sănătos.

[mai mult]

Soluţie de management a documentelor
Charisma Document Management este o soluţie integrată bazată pe ultima generaţie a  tehnologiei MS Office SharePoint Server 2007. Această tehnologie permite posibilitatea de accesare a documentelor local, accesarea  offline a bibliotecilor de documente, suport pentru diverse tipuri de conţinut, posibilitatea adaptării unor politici de dezvoltare, dar şi o capacitate crescută de integrare a fluxului de lucru performantă şi posibilitatea vizualizării sub forma unei structurii arborescente.

Prin implementarea soluţiei de document management, aveţi posibilitatea creării de zone publice sau private cu stabilirea de drepturi de acces pe diverse nivele ierarhice, implementarea unor fluxuri de documete specifice companiei dumneavoastră, centralizarea istoricului documentelor şi trasabilitatea lor, sau posibilitatea unor prezentări grafice de excepţie, adaptate specificului şi strategiei de imagine pe care v-o doriţi.

[mai mult]

Managementul resurselor umane
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia oferă managementul angajaţiilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipurile de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training, şi multe altele.

Charisma HCM este una dintre cele mai avansate soluţii software de gen din România, incluzând o experienţă de peste 10 ani în diverse verticale de piaţă. Soluţia Charisma HCM susţine peste 10% din forţa de muncă activă a României.

[mai mult]

Soluţie pentru colectarea debitelor
Charisma Collection aduce avantajul unui produs software complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii dedicate sectorului medical-farmaceutic dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.

[mai mult]

Soluţie de business intelligence
Soluţia de business intelligence dedicată spitalelor, clinicilor, laboratoarelor sau farmaciilor acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici instituţiilor din acest sector, indiferent de complexitate. Soluţia maximizează profitul spitalelor sau clinicilor de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi dashboard-uri configurabile). 

[mai mult]

Soluţii self service
Rolul soluţiilor self-service este de a creşte transparenţa şi loialitatea tuturor partenerilor unei companii – clienţi, furnizori, distribuitori, angajaţi. Soluţia self service proiectată de TotalSoft special pentru segmentul medical-farmaceutic reduce semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru spitale, clinici, farmacii sau laboratoare, cât şi pentru partenerii de afaceri ai acestora, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Soluţie de control costuri
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite. Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

Intranet
Charisma Intranet este o platformă de comunicare puternică, bazată pe tehnologia MS Office SharePoint Server 2007, care oferă un mediu colaborativ pentru angajaţi. Soluţia permite schimbul de infomaţii profesionale sau personale, prin intermediul forumurilor şi al blogurilor, contribuind semnificativ la dezvoltarea unei culturi interne sănătoase, profesionale, în care informaţia critică este accesibilă la câteva click-uri distanţă.

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari. 

[mai mult]

Mai multe informații despre implementarea soluției Charisma Medical Software găsiți aici.

Pentru un demo gratuit la sediul dumneavoastră vă rugăm completați acest formular.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Charisma Medical Software este un program versatil care poate fi personalizat pentru fiecare laborator în parte, poate fi configurat în funcție de nevoi și, extrem de important, are o viteză de lucru foarte mare. ..."
Andreea Alexandru,
Chief Laboratory Physician, Regina Maria, Bucharest
Regina Maria
"... The company has now access to an overview on the entire performed activity, which enables them a better control on resources. Processes are accelerated by quickly capturing and querying information through the automation of a patient's or medical test's complete route. ..."
Dr. Emad Mohd. M. Bahloul ,
Company Doctor Qatar Transport Company
Charisma Medical Software successfully implemented at Mowasalat Clinic
"... Inevitabil, angajații Servier Pharma sunt mai productivi: aplicațiile sunt mai intuitive, operarea solicită mai puțin timp, toate informațiile sunt consolidate pe un singur dispozitiv, iar materialele de marketing sunt disponibile imediat. Când într-o singură zi trebuie să susții 10-12 prezentări, aceste facilități cu siguranță te ajută să fii mai eficient. ..."
Laurențiu Bogdan,
IT Manager Servier Pharma
Servier Pharma
"... Avem un sistem informatic integrat care elimină eroarea umană în totalitate. Începând cu octombrie 2011, am implementat sistemul informatic al celor de la Charisma Medical Software, furnizorul fiind TOTALSOFT, lider pe piaţă în ceea ce priveşte sistemele informatice. Astfel, asigurăm o confidenţialitate maximă a rezultatelor analizelor, intervenţia umană fiind minimă ..."
Daniela Marghidan,
Manager de Calitate Muntenia Hospital
Muntenia Hospital

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.