Acasă I Soluţii I Charisma HCM I Module I Talent Management

Talent Management

Activele oricărei companii pot fi împărțite în două componente: angajații săi și orice altceva.

Ca o recunoaștere a importanței factorului uman în bunul mers al companiilor, un subiect aflat acum în centrul atenției, cu atât mai mult datorită incertitudinii generate de criza economică mondială, venim în sprijinul departamentelor de Resurse Umane prin cea mai performantă soluție software de managementul talentelor existentă pe piață, Charisma HCM Talent Management.
 

Câţiva dintre clienţii care utilizează soluţia Talent Management
telekom 

Soluția software pentru managementul talentelor este alcătuită din șase module integrate, perfect aliniate cu cele mai eficace practici de resurse umane întâlnite la nivel global. 

Utilizarea unui software pentru managementul talentelor va conduce la o îmbunătățire majoră a implicării angajaților, cât și la creșterea retenției generale, a performanței companiei, a productivității muncii, a predispoziției pentru inovație și a capacității de dezvoltare a unor noi aptitudini.

  • Știți care va fi necesarul de talente al companiei în următorii ani?
  • Cum vă veți recompensa angajații cu performanțe ridicate?
  • Care sunt lacunele viitoare în ceea ce privește competențele forței de muncă?
  • Cum veți măsura rezultatele înregistrate și strategiile de compensare la nivelul întregii companii?
  • Angajații companiei știu încotro se îndreaptă cariera lor?

Acestea sunt întrebările la care clienții noștri primesc un răspuns de fiecare dată când folosesc solutia software de managementul talentelor Charisma HCM. Vă invităm să ne cunoaștem mai bine și să descoperim împreună cum putem să vă sprijinim pentru a conduce compania dumneavoastră spre cel mai înalt nivel de performanță.

Software managementul talentelor | Beneficii

De ce software pentru managementul talentelor?

Soluţia software pentru managementul talentelor Charisma HCM este rezultatul anilor de experienţă câştigaţi prin susţinerea companiilor în valorificarea capitalului uman. Am reuşit să combinăm funcţionalităţile avansate cu expertiza pe verticale, astfel încât Charisma HCM Talent Management să asigure o experienţă unică pentru toţi utilizatorii.

Înapoi sus mai mult

Evaluarea performantelor | Indicatori de performanta

Managementul şi Evaluarea Performantelor

Managementul şi Evaluarea Performantelor transformă metodele tradiţionale de evaluare a performanţei prin alinierea obiectivelor individuale ale angajaţilor cu obiectivele strategice ale organizaţiei. Managerii şi angajaţii lucrează împreună pentru a defini, revizui, măsura şi actualiza obiectivele şi indicatori de performanţă oriunde, oricând, prin intermediul unor portaluri de tip self-service.

Înapoi sus mai mult

Managementul Compensatiei | Software managementul talentelor

Managementul Compensaţiei

Modulul Managementul Compensaţiilor oferă directorilor, managerilor şi echipelor de HR instrumente şi perspective diferite de a dezvolta structuri atractive de motivare şi recompensare la toate nivelurile, bazate atât pe comparaţii de piaţă (ex. studii salariale), dar şi pe obiectivele companiei.

Înapoi sus mai mult

Evaluarea Competentelor | Software managementul talentelor

Managementul şi Evaluarea Competenţelor

Identificarea şi alocarea persoanelor în poziţia corectă, la momentul potrivit contribuie semnificativ la creşterea motivaţiei lor şi reduce riscul de a părăsi compania, evitându-se astfel costurile de recrutare, perturbările şi pierderea de cunoştinţe şi abilităţi critice.

Înapoi sus mai mult

Training | Software managementul talentelor

Training

Modulul Training permite motivarea angajaţilor şi menţinerea angajamentului lor, demonstrându-le că organizaţia îi valorifică prin investiţiile în viitorul lor. Soluţia ajută la crearea şi gestiunea eficientă a unei culturi organizaţionale ce promovează învăţarea continuă în raport cu nevoile individuale, dar şi organizaţionale.

Înapoi sus mai mult

Dezvoltarea carierei | Managementul talentelor

Dezvoltarea Carierei şi a Planului de Succesiune

Modulul Dezvoltarea Carierei şi a Planului de Succesiune gestionează toate etapele proceselor de dezvoltare a carierei şi planificare a succesiunii, prin analizarea informaţiilor cu privire la viitorul al angajaţilor, performanţele anterioare, aspiraţiile de carieră, dar şi riscul de retenţie.

Înapoi sus mai mult

Evaluare 360 | Software Managementul talentelor

Evaluare 360

Modulul Evaluare 360° ajută angajaţii să conştientizeze rezultatele comportamentului şi acţiunilor lor asupra celor din jur. Îi ajută să se concentreze asupra dezvoltării punctelor personale forte şi pe îmbunătăţirea zonelor care necesită susţinere. Feedback-ul este urmărit prin evaluări confidenţiale din partea colegilor, subordonaţilor, partenerilor sau clienţilor.

Înapoi sus mai mult

Learning Gateway - Platforma eLearning | Charsima HCM - Soft HR

Learning Gateway

Platforma eLearning Charisma HCM este un sistem puternic de învăţare în format electronic, destinat organizaţiilor de orice dimensiune. Acesta reprezintă o modalitate flexibilă şi completă pentru livrarea şi gestionarea programelor de training sofisticate.

Înapoi sus mai mult

Platforma elearning | Course builder

Course Builder

Charisma HCM Course Builder este o platformă de e-learning, în regim cloud, care ajută echipa ta să dezvolte un conţinut dinamic, interactiv. Creează, distribuie şi colaborează printr-o singură tehnologie şi cu ajutorul unui singur set de instrumente.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Charisma TM îmi permite să îmi scot rapoarte instantaneu, îmi oferă permanent un status detaliat al celor care nu și-au făcut evaluarea iar eu pot sa le dau reminder individual. Statisticile pe care le pot obține sunt mult mai diverse, mai detaliate și nu necesită timp de prelucrare. ..."
Nicoleta Gherman,
Performance Management Manager
Mega Image

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.