Acasă I Industrii I Retail

Soluții Software pentru Retail

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Retail
Aflaţi cum soluţiile software ERP pentru retail Charisma a contribuit la succesul celor mai puternici retaileri din România.

software retail

„Cosmote și Germanos au implementat Charisma ERP iar beneficiile au fost imediat vizibile. Am obținut o bază de date centralizată pentru toate magazinele, s-a eficientizat timpul alocat managementului stocurilor şi gestiunii activităţii de retail şi ne-am putut concentra pe analiza detaliată a vânzărilor." - Vlad Graţian, IT Manager Germanos.

[mai mult]

“Charisma ERP a fost ultima soluţie vizionată, moment la care ştiam deja ce vrem dar şi ce facilităţi trebuie să ofere o soluţie ERP adevarată. Ce ne-a convins? La prezentarea Charisma noi începeam frazele şi echipa TotalSoft le termina, a fost chimia aceea necesară unei relaţii de succes.” 

Cristian Pop, President & CEO Pet Product (Animax)

[mai mult]

 

Vânzările en-detail, către clienţii finali, sunt supuse permanent presiunii preferinţelor cumpărătorului, a scăderii puterii de cumpărare, a cererilor fluctuante, a respectării normelor legislative schimbătoare, fie ele locale sau internaţionale.

Cum poate fi crescută cota de piaţă în condiţii atât de dificile? Fidelizarea clientelei, dezvoltarea competenţelor personalului, flexibilitatea politicilor comerciale, campaniile de promovare a produselor sau de discounturi sezoniere, reducerea costurilor de aprovizionare, asigurarea cantităţilor necesare la raft, dar şi asigurarea unei transparenţe pentru management asupra activităţii reţelei de retail pot fi acum simplificate şi automatizate prin soluţii software de retail.

Solicitaţi o prezentare detaliată a soluţiilor noastre de soft pentru retail completând acest formular.

 

Soluţii software pentru retail

TotalSoft a dezvoltat cu pasiune, timp de 20 ani, o serie de soluţii puternice, robuste, care să acopere nevoile celor mai mari lanţuri de retail naţionale şi multinaţionale din România. În 2011, TotalSoft a început selectarea cu atenţie a celor mai utile şi folosite funcţionalităţi de către retaileri, pe care le-a introdus într-un pachet unic, format din module perfect integrate, numit Charisma Solutions for Retail.


Charisma Solutions for Retail este o soluţie end-to-end, multi-valută, multilimbă, multi-locaţie, care acoperă atât activităţile de front-office cât şi de backoffice ale unui retailer, oferind o imagine unitară la nivelul unui întreg lanţ de magazine. Soluţia software pentru retail Charisma oferă soluţii specifice retailerilor de îmbrăcăminte, electronice şi electrocasnice, farmaceutice sau din industria alimentară.


Mai mult, peste 100 de consultanţi, analişti de business, dezvoltatori, implementatori şi oameni specializaţi în suport post-vânzare sunt gata să adapteze soluţia software pentru retail  Charisma în profunzime, pentru a satisface cele mai pretenţioase nevoi, într-o experienţă de utilizare unică pe piaţa sistemelor ERP din România.

 

Charisma ERP
Charisma ERP oferă componente de retail personalizate pentru a satisface cerinţele specifice ale unei organizaţii de vânzare cu amănuntul într-un mod eficient și optimizat. Pachetul de bază conține 10 module distincte, nativ integrate și adaptate proceselor critice din industria de retail:  Contabilitate, Vânzări, Comerț Exterior, Cash Flow, Achiziții, Financiar, Managementul Bugetelor, Gestiunea Stocurilor, Imobilizări, My Tasks.


[mai mult]

Charisma Retail
Charisma Retail este un modul adiţional Charisma ERP, fiind cea mai complexă şi populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, în special datorită flexibilităţii prin care acoperă rapid orice cerinţă operaţională  a unui punct de vânzare.


[mai mult]

Mobile Cell Monitor
Charisma Mobile Cell Monitor este imaginea grafică, intuitivă şi actualizată a organizaţiei ce poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tabletă). Fără a fi nevoie de intervenţia utilizatorului, indicatorii de performanţă sau operaţionali ai companiei îşi modifică valorile la secundă, în funcţie de evoluţia lor reală, şi pot fi accesaţi în orice moment, din orice loc, prin orice tip de dispozitiv mobil cu acces Internet.

[mai mult]

Business Intelligence
Charisma Analyzer include un set complet de elemente de analiză ce fac posibil accesul, utilizarea şi partajarea datelor şi informaţiilor într-un mod eficient şi semnificativ ce va duce la îmbunătăţirea performanţei și la maximizarea profitului.

[mai mult]

Charisma CRM
Charisma CRM adresează nevoile specifice activităţii de vânzare cu amănuntul, acoperind formate şi canale diferite, și gestionând relațiile cu clienții, de la programe de fidelizare, la campanii de marketing, și până la oferte promoționale instant în cadrul punctelor de vânzare.

[mai mult]

Automatizarea forțelor de vânzare
Charisma Mobile SFA, permite preluarea comenzilor direct din teren, urmărirea şi controlul inventarului la distanţă, fluxurile comenzilor, administrarea clienţilor, previzionarea vânzărilor, precum şi evaluarea performanţei agenților de vânzare.
 

[mai mult]

Managementul Documentelor
Dezvoltată având la bază tehnologia Microsoft SharePoint, soluția Charisma Document Management oferă simplitate şi automatizare în activitatea de administrare a oricărui tip de conţinut, indiferent de format.

[mai mult]

Managementul Resurselor Umane
Charisma HCM oferă o serie de instrumente care au ca unic scop creșterea calității forței de muncă prin programe de training şi perfecţionare profesională, evaluări de performanţă, compensaţii şi beneficii în funcţie de rezultatele individuale – toate într-un pachet perfect adaptat legislaţiei româneşti.

[mai mult]

Charisma Self Service
Charisma Self Service este o platformă de comunicare rapidă şi eficientă, între un retailer şi partenerii de afaceri, clienţi sau furnizori. Produsul reduce semnificativ încărcarea operaţională atât pentru retailer, cât şi pentru partenerii săi de afaceri, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Cost Control
Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

eShop
Soluţia oferă posibilitatea vânzărilor de produse şi servicii bazate pe puncte de fidelitate, oferind funcţii de căutare avansată, filtre de afişare, alarme de disponibilitate pe stoc, afişarea celor mai cumpărate produse sau a produselor vizualizate de cumpărător, toate afişate într-un design profesional, adaptat nevoilor fiecărui retailer în parte.

[mai mult]

Intranet
Folosiți Charisma Intranet pentru a conecta toți angajații, indiferent dacă lucrează la sediul principal sau puncte de vânzare, pentru a îmbunătăți comunicarea și pentru a distribui toate informațiile necesare pentru ca afacerea dvs. să prospere.

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.

[mai mult]

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Înainte de implementarea sistemului Charisma, de exemplu, dacă ceream un raport la ora 14.00 îl primeam la ora 17.00, acum îl primesc la 14.02 iar informaţia este mult mai clară şi mult mai sigură. ..."
Alin Şerban,
General Manager
Arsis Trading
"... În martie 2013, compania a ales Charisma ERP atât pentru activitatea de distribuție, cât și pentru cea de retail. Un accent deosebit s-a pus pe optimizarea procesului de reaprovizionare a stocului în vederea vânzării şi, implicit, pe îmbunătăţirea vitezei de răspuns la schimbările apărute în cererile clienților. ..."
,

Profipet si Zoomania
"... În opinia mea, Charisma HCM se potrivește foarte bine companiilor mari deoarece este un software customizabil. Principalul avantaj pe care ți-l oferă această aplicație este informația, care poate fi accesată oricând și poate lua orice formă dorești ..."
Mona-Lisa JORASCU,
HR& Payroll Manager
Auchan România
"... Am ales TotalSoft pentru un proiect pilot dar am fost convinşi că mintea românească poate să construiască o soluţie IT integrată şi performantă pentru controlul acestui sistem. Dincolo de tehnologie, cea mai importantă realizare a proiectului este că cele două echipe lucrează într-o manieră integrată şi empatizată. ..."
Dan Ionescu,
CEO Mercadia Holland BV
MIC.RO

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.