Acasă I Industrii I Producție

Soluții Software pentru Producție

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Producție
Aflaţi cum am susţinut succesul celor mai puternici producători din România.
 

software erp productie implementat la Caroli

"Firma este atentă la feedback-ul oferit de clienţi şi consider că vine în întâmpinarea cerinţelor noastre. De fapt, acesta este şi unul dintre motivele pentru care am ales să lucrăm cu TotalSoft", Ion Drăguţa, Director IT

[mai mult]

software erp productie implementat la Popeci Utilaj Greu

"Charisma ne pune la dispoziţie analize detaliate de post calcul şi rapoarte de productivitate precum şi posibilitatea realizării unei analize amãnunţite a cheltuielilor pe centre de cost. În baza acestora,dar şi a unui management financiar – contabil îmbunătăţit, am reuşit să reducem costurile operaţionale”,Sorin Dumitrescu, Director IT Popeci Utilaj Greu

[mai mult]

Companiile de producție se confruntă cu o presiune constantă pentru a realiza un produs de calitate superioară la timp, de fiecare dată. Fluctuațiile economice, lipsa forței de muncă ce deține calificare se adaugă la problemele cu care companiile de producție se confruntă zi de zi. Companiile de producție se străduiesc sa micșoreze  costurile și să crească profitabilitatea, dar să rămână în același timp competitivi, iar acest lucru nu este o sarcină ușoară. Un software de producție sau un sistem ERP pentru producție, trebuie să satisfaca aceste necesități și să aibă capacitatea de a anticipa nevoile viitoare ale mediilor de producție de astăzi. 

Atingerea performanţei în acest sector impune un răspuns rapid la schimbările pieţei şi un ciclu de inovare cât mai scurt. Pe măsură ce competiţia devine mai acerbă şi aşteptările clienţilor cresc, jucătorii activi în producţie sunt nevoiţi să găsească noi metode de îmbunătăţire a productivităţii, simultan cu reducerea costurilor operaţionale. De aceea, implementarea unui sistem ERP pentru producție este soluția ideală pentru rezolvarea tuturor acestor probleme.  

Charisma oferă soluţii software pentru producţie (ERP producţie) avansate, special proiectate pentru a răspunde cerinţelor celor mai pretenţioşi producători din România: producţie pe comandă (serie mică), producţie pe stoc (serie mare) sau producţie de unicate, producţie de tip asamblare (WorkShop) sau producţie de tip flux de procese (Workflows). Soluţiile Charisma ERP producție, oferă un grad mai ridicat de configurabilitate şi permit prelucrarea optimă a numărului uriaş de informaţii care se sintetizează în cursul procesului de producţie - prin program gestiune, optimizarea stocurilor de materii prime, urmărirea costurilor pe centre de cost sau articole de calculatie, menţinerea  istoricului tehnologiilor şi configurărilor, îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii.

 

Soluţii dedicate sectorului producţie

ERP Producţie 
Charisma ERP Producţie integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de companii care activează în domeniul producţiei, de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor companiei sau a celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS.

Charisma ERP Producţie este un instrument puternic şi complex de monitorizare a fluxurilor de bani, prezente şi viitoare, din cadrul unei companii de producţie, pe ansamblul ei sau pe subunităţi componente.

[mai mult]

Charisma Producţie
Charisma Producţie este un produs destinat companiilor producătoare de materiale, produse finite şi semi-fabricate, indiferent de tipul acestora. Parcurgând toate etapele de producţie, de la lansarea tehnologică şi antecalcul, urmărirea producţiei, şi până la postcalcul, funcţionalităţile modulului acoperă producţia pe comenzi (serie mică), pe stoc (serie mare), sau producţia de unicate. Soluţia software producţie acoperă producţia de tip asamblare (Workshop), dar şi producţia de tip flux de procese (Workflows).

[mai mult]

Soluţie CRM
Dezvoltată pe platforma MS Dynamics CRM, TotalSoft vă oferă o soluţie software pentru producţie în vederea gestionării relaţiilor cu clienţii - soluţia este inovativă, accesibilă şi oferă o instalare rapidă, fără întreruperi de activitate. Interfaţa intuitivă, flexibilitatea şi uşurinţa customizării necesară pentru a răspunde nevoilor specifice producătorilor, fac din soluţia TotalSoft una dintre cele mai atractive soluţii CRM de pe piaţa românească.

În plus, consultanţii noştri vă pot ajuta “să auziţi” mai bine nevoile clienţilor, să le înţelegeţi şi să răspundeţi proactiv prin dezvoltarea şi maturizarea unor procese şi practici în cadrul tuturor echipelor care interacţionează cu clienţii. Prin creşterea agilităţii într-o piaţă din ce în ce mai competitivă puteţi răspunde mai uşor cerinţelor clienţilor, înconjurând cu o atitudine profesionistă produsele şi serviciile dumneavoastră.

Cu ajutorul acestei soluţii compania dumneavoastră îşi va îmbunătăţi radical eficienţa echipelor comerciale. Monitorizarea acţivităţii echipelor de vânzări, evaluarea eficienţei investiţiilor de marketing, adoptarea şi dezvoltarea unor procese şi practici interne orientate client, înţelegerea nevoilor clientului şi utilizarea unei singure voci în relaţia cu clientul – sunt funcţionalităţi care odată integrate în soluţia software pentru productie vă vor ajuta să transformaţi compania într-o organizaţie modernă, agilă, orientată către client.

[mai mult]

Automatizarea forţelor de vânzări
Charisma Mobile SFA include un set complet de instrumente pentru automatizarea, simplificarea şi gestiunea tuturor informaţiilor necesare procesului de vânzare. Acest set de instrumente oferă transparenţă asupra activităţii echipelor de vânzare, a încărcării lor sau a blocajelor de activitate. De asemenea, vă ajută în construcţia unor estimări de vânzări realiste, pe baza ciclului de vânzare propriu şi a etapei contului din pipeline-ul de vânzare.

Cel mai important, în cazul în care echipele de vânzări sunt dotate cu dispozitive mobile, procesul de vânzare poate fi urmărit în timp real de către management, iar agenţii de teren pot accesa oricând informaţiile critice disponibile în bazele de date. Astfel, puteţi maximiza utilizarea resurselor de vânzare şi puteţi eficientiza activităţile operaţionale, cu impact pozitiv asupra profitului organizaţiei.

[mai mult]

Soluţie de management a documentelor
Charisma Document Management este o soluţie integrată bazată pe ultima generaţie a  tehnologiei MS Office SharePoint Server 2007. Această tehnologie permite posibilitatea de accesare a documentelor local, accesarea  offline a bibliotecilor de documente, suport pentru diverse tipuri de conţinut, posibilitatea adaptării unor politici de dezvoltare, dar şi o capacitate crescută de integrare a fluxului de lucru performanta si posibilitatea vizualizării sub forma unei structurii arborescente.

Prin integrarea funcţionalităţilor de management al documentelor în soluţia software pentru productie, aveţi posibilitatea creării de zone publice sau private cu stabilirea de drepturi de acces pe diverse nivele ierarhice, implementarea unor fluxuri de documete specifice companiei dumneavoastră, centralizarea istoricului documentelor şi trasabilitatea lor, sau posibilitatea unor prezentări grafice de excepţie, adaptate specificului şi strategiei de imagine pe care v-o doriţi.

[mai mult]

Managementul resurselor umane
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia oferă managementul angajaţilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipuri de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training, şi multe altele.

Charisma HCM este una dintre cele mai avansate soluţii software de gen din România, incluzând o experienţă de peste 10 ani în diverse verticale de piaţă, inclusiv producţie. Prin integrarea aplicaţiei de salarii şi administrare de personal în soluţia software pentru productie, puteţi calcula eficient costul cu manopera, folosind evidenţa orelor lucrate. Pontajul angajaţilor poate fi ţinut în funcţie de tipul de ore (ore de zi, de noapte, suplimentare), atât individual, cât şi pe echipe. 

[mai mult]

Soluţie pentru colectarea debitelor 
Charisma Collection aduce avantajul unui produs software complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii dedicate sectorului producţiei dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.

[mai mult]

Soluţie de business intelligence
Soluţia de business intelligence dedicată producătorilor acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici. Soluţia maximizează profitul producătorilor de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi dashboard-uri configurabile).

[mai mult]

Soluţii self service 
Rolul soluţiilor self-service este de a creşte transparenţa şi loialitatea tuturor partenerilor unei companii – clienţi, furnizori, distribuitori, angajaţi. Soluţia self service proiectată de TotalSoft special pentru sectorul producţiei reduce semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru producător, cât şi pentru partenerii de afaceri ai acestuia, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Soluţie de control costuri
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite. Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

Intranet
Charisma Intranet este o soluţie tehnică avansată, bazată pe tehnologia MS Office SharePoint Server 2007, care oferă un mediu colaborativ pentru angajaţi. Soluţia permite schimbul de infomaţii profesionale sau personale, prin intermediul forumurilor şi al blogurilor, contribuind semnificativ la dezvoltarea unei culturi interne sănătoase, profesionale, în care informaţia critică este accesibilă la câteva click-uri distanţă.

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.   

[mai mult]

Pentru informaţii privind implementările de succes ale soluţiei software ERP pentru productie accesaţi Referinţe ERP Productie.

Ne va face plăcere să vă arătăm soluţia software ERP pentru productie "la lucru", programând o demonstraţie live la sediul dvs. sau o vizită la un client TotalSoft. Pentru mai multe detalii echipa TotalSoft vă stă la dispoziţie la datele de aici

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Din punctul meu de vedere, un lucru extrem de important, obţinut în urma implementării Charismei, este organigrama actualizată la zi, şi nu mă refer la imaginea în sine ci la poziţia fiecărui om din companie,  ca centru de cost, cu întreg istoricul în spate. ..."
Mihaela Ciufecu,
Legal Director and Human Resources Responsible
Alexandrion
"... Suntem multumiţi de modul în care s-a desfăşurat implementarea, de rezultatele obţinute, de analizele pe care le putem face. Să avem date corecte, în timp util, pe baza cărora să putem lua decizii rapide este foarte important pentru noi. Consider că investiţia făcută în Charisma a fost o decizie excelentă. ..."
Florin Tătaru,
Human Resources Country Manager
Vel Pitar
"... Am reușit să creăm un flux de lucru clar care automatizează întrega activitate de aprovizionare și livrare dintre sediul central, depozite, puncte de lucru și furnizorii  externi astfel încât să știm în fiecare moment care este situația vânzărilor și a stocurilor ..."
Ioan Laszlo-Dan,
Information Technology Project Manager
Daw Benţa integrează activitatea de aprovizionare cu cea de livrare prin Charisma ERP
"... Charisma ne pune la dispoziţie analize detaliate de post calcul şi rapoarte de productivitate precum şi posibilitatea realizării unei analize amanunţite a cheltuielilor pe centre de cost. În baza acestora, dar şi a unui management financiar – contabil îmbunătăţit, am reuşit să reducem costurile operaţionale ..."
Sorin Dumitrescu,
IT Manager
Popeci Utilaj Greu

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.