Acasă I Industrii I Construcţii & Proiectare

Soluții Software pentru Construcții & Proiectare

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Construcții & Proiectare
Aflaţi cum am susţinut succesul celor mai puternice companii de construcţii şi proiectare din România.

software constructii la bog'art "Câştigul este fantastic, se resimte foarte puternic. Se lucrează acum cu eleganţă, s-a eliminat lucrul haotic. Avem acum o structură solidă a informaţiei. Înainte, orice factură, ba chiar şi bonul acela primar, trebuia introdus cel puţin de două ori. Aşa, timpul de prelucrare a informaţiei s-a redus cel puţin la jumătate. Iar în unele cazuri, câştigul de timp pe operaţiuni este de ordinul zilelor, în fiecare lună", Alex Cârstoiu Manager IT  Bog’Art.

[mai mult]

software constructii la impact sa "Charisma a fost singura soluţie software pentru constructii care înglobeazã un element esenţial – modulul de project management. Celelalte câteva companii pe care le-am prospectat aveau soluţii care cuprindeau numai pãrţile financiar-contabilă, balanţă de venituri-cheltuieli – fără a avea partea de planificare, de contracte, module foarte importante pentru noi", Florin Chiriţă, director marketing & vânzări

[mai mult]

După ce sectorul construcţiilor din România înregistra acum câţiva ani cea mai mare dinamică de creştere la nivelul Uniunii Europene, în prezent se confruntă cu o dificultate ridicată de a previziona modificările în comportamentul consumatorilor datorită situaţiei economice locale şi internaţionale. Impactul în costuri, în planificarea corectă a bugetelor, în derularea contractelor, se simt în nevoia unui nou mod de adresare a partenerilor de afaceri, clienţi sau furnizori, mai exact, implementarea unei solutii software pentru construcții și proiectare. Coordonarea tuturor activităţilor necesită un sistem informatic complex, precum Charisma ERP, care să permită şi integrarea cu soluţii avansate de project management - element esenţial în domeniul construcţiilor, unde un dezvoltator planifică şi administrează sute de proiecte în acelaşi timp.

TotalSoft a creat un sistem ERP care să îmbunătățeasca eficiența și eficacitatea generală pentru companiile care realizează construcții comerciale și industriale. Brandul Charisma s-a impus rapid în sectorul construcţiilor, deoarece soluţia de management de resurse de întreprindere este singurul sistem informatic din România care include, în mod nativ, un element esenţial pentru construcţii – modulul de project management. Aceasta este motivul pentru care 5 dintre primele 7 companii de construcţii din România utilizează aplicaţia software Charisma ERP pentru constructii. Pe lângă soluţia ERP, suita Charisma oferă un set complet de aplicaţii software pentru constructii şi proiectare puternice, robuste, testate şi unanim apreciate de către cei mai mari jucători de industrie din România.

 

Soluţii software pentru constructii şi proiectare


Soluţie de tip ERP pentru constructii
Soluţia software Charisma ERP pentru constructii integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de companii care activează în segmentul construcţiilor şi proiectării, de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor companiei sau a celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS.

Charisma ERP pentru constructii este un instrument puternic şi complex de monitorizare a fluxurilor de bani, prezente şi viitoare, din cadrul unei companii de  proiectare sau construcţii pe ansamblul ei sau pe subunităţi componente.

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.    

[mai mult]

Soluţie CRM
Dezvoltată pe platforma MS Dynamics CRM, TotalSoft vă oferă o soluţie pentru gestiunea relaţiilor cu clienţii inovativă, accesibilă, care oferă o instalare rapidă, fără întreruperi de activitate. Interfaţa intuitivă, flexibilitatea şi uşurinţa customizării necesară pentru a răspunde nevoilor specifice companiilor de construcţii sau proiectare, fac din soluţia TotalSoft una dintre cele mai atractive soluţii CRM de pe piaţa românească.

În plus, consultanţii noştri vă pot ajuta “să auziţi” mai bine nevoile clienţilor, să înţelegeţi aceste nevoi şi să răspundeţi proactiv prin dezvoltarea şi maturizarea unor procese şi practici în cadrul tuturor echipelor care interacţionează cu clienţii. Prin creşterea agilităţii într-o piaţă din ce în ce mai competitivă puteţi răspunde mai uşor cerinţelor clienţilor, înconjurând cu o atitudine profesionistă produsele şi serviciile dumneavoastră.

Cu ajutorul soluţiei software pentru constructii şi proiectare, companiile pot să îşi îmbunătăţească radical eficienţa echipelor comerciale. Monitorizarea acţivităţii echipelor de vânzări, evaluarea eficienţei investiţiilor de marketing, adoptarea şi dezvoltarea unor procese şi practici interne orientate client, înţelegerea nevoilor clientului şi utilizarea unei singure voci în relaţia cu clientul – vor ajuta compania dumneavoastră să se transforme într-o organizaţie modernă, agilă, orientată client.

Vă oferim suportul necesar pentru a vă înarma angajaţii cu un instrument de business modern, robust şi inovativ, şi pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod sănătos.

[mai mult]

Soluţie de management a documentelor
Charisma Document Management este o soluţie integrată bazată pe ultima generaţie a  tehnologiei MS Office SharePoint Server 2007. Această tehnologie permite posibilitatea de accesare a documentelor local, accesarea  offline a bibliotecilor de documente, suport pentru diverse tipuri de conţinut, posibilitatea adaptării unor politici de dezvoltare, dar şi o capacitate crescută de integrare a fluxului de lucru performanta si posibilitatea vizualizării sub forma unei structurii arborescente.

Prin implementarea soluţiei de document management, aveţi posibilitatea creării de zone publice sau private cu stabilirea de drepturi de acces pe diverse nivele ierarhice, implementarea unor fluxuri de documete specifice companiei dumneavoastră, centralizarea istoricului documentelor şi trasabilitatea lor, sau posibilitatea unor prezentări grafice de excepţie, adaptate specificului şi strategiei de imagine pe care v-o doriţi.

[mai mult]

Managementul resurselor umane
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia oferă managementul angajaţiilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipurile de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training, şi multe altele.

Charisma HCM este una dintre cele mai avansate soluţii de profil din România, incluzând o experienţă de peste 15 ani în diverse verticale de piaţă. Soluţia Charisma HCM susţine peste 10% din forţa de muncă activă a României.

[mai mult]

Soluţie pentru colectarea debitelor
Charisma Collection aduce avantajul unui produs complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii dedicate constructorilor şi proiectanţilor dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.

[mai mult]

Soluţie de business intelligence
Soluţia software de business intelligence dedicată constructorilor şi proiectanţilor acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici sectorului construcţiilor. Soluţia maximizează profitul constructorilor de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi dashboard-uri configurabile). 

[mai mult]

Soluţii self service
Rolul soluţiilor software self-service este de a creşte transparenţa şi loialitatea tuturor partenerilor unei companii – clienţi, furnizori, distribuitori, angajaţi. Soluţia self service proiectată de TotalSoft special pentru segmentul construcţiilor reduce semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru constructor, cât şi pentru partenerii de afaceri ai acestuia, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Soluţie de control costuri
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite. Soluţia software monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

Intranet
Charisma Intranet este o soluţie tehnică avansată, bazată pe tehnologia MS Office SharePoint Server 2007, care oferă un mediu colaborativ pentru angajaţi. Soluţia permite schimbul de infomaţii profesionale sau personale, prin intermediul forumurilor şi al blogurilor, contribuind semnificativ la dezvoltarea unei culturi interne sănătoase, profesionale, în care informaţia critică este accesibilă la câteva click-uri distanţă. 

[mai mult]

 

Ne-ar face o deosebită plăcere să vă arătăm Charisma "la lucru". Pentru mai multe detalii privind soluţiile software ERP pentru constructii sau stabilirea unei prezentări live la sediul dvs. vă rugăm să completaţi formularul de aici şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentat TotalSoft.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Implementarea CRM ne-a oferit viteză mare de lucru, corectitudinea informaţiilor utilizate în cadrul companiei precum şi o îmbunătăţire a calităţii serviciilor oferite clienţilor. Acum, putem să răspundem mult mai repede şi mai bine. ..."
Cristian Todiriţă,
IT Manager
Impact Developer & Contractor
"... Charisma a fost singura soluţie care înglobează în ea un element esenţial pentru construcţii - modulul de project management. Celelalte câteva companii pe care le-am prospectat aveau soluţii care cuprindeau numai părţile financiar-contabilă, balanţă de venituri-cheltuieli - fără a avea partea de planificare, de contracte, module foarte importante pentru noi. ..."
Florin Chiriţă,
Marketing Director
Impact
"... Câştigul este fantastic, se resimte foarte puternic. Se lucrează acum cu eleganţă, s-a eliminat lucrul haotic. Avem acum o structură solidă a informaţiei. Înainte, orice factură, ba chiar şi bonul acela primar, trebuia introdus cel puţin de două ori. Aşa, timpul de prelucrare a informaţiei s-a redus cel puţin la jumătate. Iar în unele cazuri, câştigul de timp pe operaţiuni este de ordinul zilelor, în fiecare lună ..."
Alexandru Cârstoiu,
IT Manager
Bog'art

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.