Acasă I Industrii I Distribuţie

Soluții Software pentru Distribuţie

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Distribuţie
Aflaţi cum soluţia software distributie Charisma a contribuit la succesul celor mai puternice companii de profil din România


Software distributie Farmexpert

"Am devenit unul dintre liderii pieței de distribuție medicamente datorită calității serviciilor pe care le oferim. La această performanță contribuie și sistemul software pentru distributie de la TotalSoft care ne permite să integrăm activitatea de distribuție la nivel național cu cea financiar contabilă și de management a relației cu clienții, oferindu-ne o imagine globală, dar și de detaliu a afacerii.”, Ioan Nechifor, Director Național Analiză Contracte, Farmexpert.

Software distributie Henkel

“Lucrăm cu TotalSoft din 1997, an în care au dezvoltat pentru noi un sistem software pentru controlul, în timp real, a activităţii de distributie la nivel naţional. Din 2010, am trecut întrega activitate pe Charisma ERP, soluţie pe care TotalSoft a adaptat-o numeroaselor particularităţi ale Henkel România.”, Liliana Comşa - Distribution Operations Manager & Customer Services & Sales Controlling Department, Henkel România.

Afla mai multe

 

O soluţie software ERP pentru distribuţie completă acoperă întreg ansamblul de procese economice de achiziţie, logistică, depozitare, vânzare, gestionare a comenzilor de la clienţi, evidenţă şi urmărire a procesului de livrare și a serviciilor ulterioare vânzării.

Activitatea unui distribuitor pare simplă: să cumpere şi să vândă produse. Urmărirea stocurilor, viteza de rotaţie a acestora, aprovizionarea şi livrările la timp sunt însă elementele cheie şi dificile în activitatea de distribuţie, care dacă nu sunt gestionate în mod corespunzător pot avea următoarea finalitate: aproximativ 90% din clienți cumpără doar 5% din ofertă. Acest lucru se întâmplă frecvent datorită gestionării ineficiente a mix-ului clienți-articole de către o forță de vânzări insuficient pregătită.

Solicitaţi o prezentare detaliată a soluţiilor noastre software de distribuție completând acest formular.

 

ERP pentru distribuție

TotalSoft a dezvoltat cu pasiune, timp de peste 10 ani, o serie de soluţii software puternice, robuste, care să acopere nevoile celor mai mari lanţuri de distributie naţionale şi multinaţionale din România. În 2011, TotalSoft a început selectarea cu atenţie a celor mai utile şi folosite funcţionalităţi de către distribuitori, pe care le-a introdus într-un pachet unic, format din module perfect integrate, numit Soluțiile Charisma pentru Distribuție.

Charisma ERP pentru Distribuție este o soluţie end-to-end, multi-valută, multilimbă, multi-locaţie, care acoperă atât activităţile de front-office cât şi de backoffice ale unui distribuitor, oferind o imagine unitară la nivelul unui întreg lanţ de distributie. Charisma ERP pentru distributie oferă soluţii specifice distribuitorilor de îmbrăcăminte, electronice şi electrocasnice, farmaceutice sau din industria alimentară.

Mai mult, peste 100 de consultanţi, analişti de business, dezvoltatori, implementatori şi oameni specializaţi în suport post-vânzare sunt gata să adapteze soluţia Charisma ERP pentru distributie în profunzime, pentru a satisface cele mai pretenţioase nevoi, într-o experienţă de utilizare unică pe piaţa soluţiilor software de business din România.


Charisma ERP Distribuție
Charisma ERP integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de distribuitori de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor companiei sau a celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS.

[mai mult]

Managementul relațiilor cu clienții
Dezvoltată pe platformă MS Dynamics, Charisma CRM unifică toate informațiile legate de partenerii companiei de distribuție. Procesele departamentelor de vânzări, marketing și suport clienţi sunt inter-conectate  și eficientizate în vederea dezvoltării și păstrării loialității clienţilor, creşterii veniturilor, precum și furnizării de servicii consecvente şi de calitate clienților companiei.

[mai mult]

Automatizarea forțelor de vânzare
Charisma Mobile SFA permite preluarea comenzilor direct din teren, urmărirea şi controlul inventarului la distanţă, fluxurile comenzilor, administrarea clienţilor, previzionarea vânzărilor, precum şi evaluarea performanţei angajaţilor.
 

[mai mult]

WMS (Warehouse Management System)
Charisma WMS permite distribuitorilor să-şi fluidizeze activitatea de gestiune a stocurilor (recepţionarea, depozitarea, transferul şi livrarea produselor),  a comenzilor de la clienţi, a operaţiunilor de inventariere şi manipulare a stocului de produse.

[mai mult]

Managementul Documentelor
Dezvoltată având la bază tehnologia Microsoft SharePoint, soluția Charisma Document Management oferă simplitate şi automatizare în activitatea de administrare a oricărui tip de conţinut, indiferent de format.

[mai mult]

Managementul Resurselor Umane
Charisma HCM oferă o serie de instrumente care au ca unic scop creșterea calității forței de muncă prin programe de training şi perfecţionare profesională, evaluări de performanţă, compensaţii şi beneficii în funcţie de rezultatele individuale – toate într-un pachet perfect adaptat legislaţiei româneşti.

[mai mult]

Business Intelligence
Soluţia de business intelligence dedicată sectorului de distribuție acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici. Soluţia maximizează profitul distribuitorilor de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi tablouri de bord) configurabile.

[mai mult]

Colectare debite
Charisma Collection aduce avantajul unui produs software complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii dedicate sectorului producţiei dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.
 

[mai mult]

Self Service
Charisma Self Service reduce semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru companie, cât şi pentru partenerii de afaceri ai acesteia, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.

[mai mult]

Cost Control
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite.  Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.

[mai mult]

eShop
Charisma e-Shop este o platformă software avansată, proiectată special pentru a vă ajuta în comercializarea eficientă şi profitabilă a produselor şi serviciilor, fără restricţie de timp sau spaţiu, în mediul on-line. Produsul creşte veniturile companiei, lărgeşte semnificativ aria de acoperire a afacerii, eficientizează eforturile de marketing, şi ajută la creşterea satisfacţiei şi loialităţii clienţilor.

[mai mult]

Stock Replenishment
Charisma Stock Replenishment oferă organizaţiei avantajul previzionării şi îmbunătăţirii vitezei de răspuns la schimbările apărute în cererile clienților, relocând eficient marfa în lanţul de magazine sau distribuţie.
 

[mai mult]

Charisma Cell Monitor
Charisma Cell Monitor afișează într-un mod grafic, intuitiv indicatorii de performanţă sau operaţionali ai companiei, în funcţie de evoluţia lor reală, sprijinind procesul decizional.

[mai mult]

Charisma Intranet
Charisma Intranet este o platformă web de informare securizată și accesibilă prin Internet. Un astfel de mediu flexibil și controlabil, asigură angajaților acces la date despre companie, posibilități de distribuire și publicare de documente de interes, bune practici organizaționale sau calendare de activități.

[mai mult]

Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.   

[mai mult]

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Funcţionalităţile pe care sistemul Charisma HR le oferă, acoperă acum toate aspectele legate de activitatea de management a resurselor umane, iar modulul de salarizare reprezintă pentru noi un instrument util pentru rezolvarea problemelor de salarizare, indiferent de tipul de companie ..."
Nicoleta Cârlugea,
HR Manager
Grupul Ţiriac
"... Dacă ne uităm la evoluția Farmexpert, la poziția pe care o ocupăm în piață este clar că aveam nevoie de o soluție ERP puternică, care să susțină toate inițiativele de business. Dată fiind importanța pe care o are infrastructura software în procesele noastre de business, decizia implementării Charisma ERP a venit natural ..."
Cătălina Văcăroiu,
IT Director
Charisma ERP susține strategia de creștere a Farmexpert
"... Am reușit să creăm un flux de lucru clar care automatizează întrega activitate de aprovizionare și livrare dintre sediul central, depozite, puncte de lucru și furnizorii  externi astfel încât să știm în fiecare moment care este situația vânzărilor și a stocurilor ..."
Ioan Laszlo-Dan,
Information Technology Project Manager
Daw Benţa integrează activitatea de aprovizionare cu cea de livrare prin Charisma ERP
"... Am făcut atunci o cercetare de piață și Charisma s-a dovedit a fi cel mai viabil produs de pe piață și cel mai cunoscut. Interfața foarte prietenoasă prezenta un real avantaj pentru obținerea unui grad mare de adopție a sistemului, inclusiv la nivelul gestionărilor din depozite. ..."
Monica Matei,
Audit&Contract Manager, La Fântâna
La Fântâna îşi gestionează procesele prin Charisma ERP de 10 ani

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.