Acasă I Soluţii I Charisma Analyzer I Charisma Analyzer Desktop

Charisma Analyzer Desktop

 
Charisma Analyzer Desktop oferă funcţionalităţi cheie pentru utilizatori precum performanță, suport, îndeplinirea obiectivelor de business și a perspectivelor de viitor.
 
 
Mult mai rapid, la un clic distanță
Charisma Analyzer Desktop aduce avantajul vitezei în procesarea și vizualizarea datelor oferind mai multe rezultate cu mai puțin efort. Cu doar o acțiune de drag-and-drop, analiza se schimbă. Apoi doar un clic și tendințele și punctele critice din cadrul analizei sunt evidențiate. La fel și în cazul filtrelor, acestea se află doar la un clic distanță. Utilizatorii își pot modifica rapid analizele și pot identifica informațiile necesare în datele analizate.
 
Charisma Analyzer Desktop aduce avantajul unui proces de analiză accelerat prin utilizarea mai multor surse de date mari, de diverse tipuri și în permanentă schimbare. Indiferent că se lucrează prin conexiune directă la baza de date, cuburi OLAP, data warehouse, fișiere sau cu date în-memorie, pe calculatorul personal, platforma de business intelligence îmbunătățește vizibil procesul decizional. Se obțin analize de business reale pe baza unor date actuale, în câteva secunde.
 
 
Intuitiv și facil
Ușurința în utilizare este noua preferință în rândul utilizatorilor de platforme business intelligence și nu numai. În urma studiilor Gartner, Tableau Software, tehnologia de la baza Charisma Anaylzer, a fost desemnată cea mai intuitivă și simplu de folosit soluție de analize de business.
 
Permite vizualizarea fiecărei modificări pe măsura realizării lor, asigură formatarea prezentării coloanelor și rândurilor, crearea de tablouri de bord (dashboard-uri) pentru mai multe perspective ale proceselor companiei sau analize sofisticate legate de tendințe. Orice utilizator obișnuit cu Excel-ul va adopta rapid Charisma Analyzer Desktop.
 
Dincolo de cele mai noi capabilități în materie de Business Intelligence, cum ar fi mobilitate pe tablete și smarphone-uri, viteză sporită în analiza datelor, flexibilitate și simplitate în utilizarea datelor, Analyzer Desktop aduce analize multi-dimensionale și previziuni pe baza trendurilor, scenariilor de  tip “What-If” și comparații dinamice în timp.
 
 
Lider mondial în vizualizarea datelor
Conform studiului Gartner din februarie 2014, Tableau este lider în vizualizarea interactivă a datelor în scopul analizelor, afișării lor în tablouri de bord (dashboard-uri) și livrării de informații.
 
Platforma BI oferă soluții și seturi de analize pentru orice industrie. De la spitale, companii IT sau de resurse umane, până la producători și furnizori de produse petroliere, Tableau Desktop analizează orice tip de date. Se pot conecta datele cu hărțile aferente zonelor de business, se pot crea grafice, dashboard-uri, se pot utiliza culori, realiza calcule avansate și introduce adnotări, totul într-un mod flexibil și facil.
 
Charisma Analyzer Desktop oferă acces la tabele de date vizuale interactive, vizualizări de date corecte, comparaţii side-by-side şi codificări grafice intuitive prin folosirea culorilor, dimensiunilor şi formelor. Fără nici un efort de programare sau de pregătire tehnică în prealabil, utilizatorii pot consulta și gestiona bazele de date într-un mod accesibil lor.
 
Ani buni de cercetare cu privire la cel mai bun mod de a reprezenta date, de la schemele de culori, care accentuează semnificația datelor, la un design elegant, care facilitează concentrarea utilizatorilor pe ceea ce este important, sunt puse acum la dispoziția lor prin Charisma Analyzer.
 
 
Tehnologie de ultimă oră
Charisma Analyzer Desktop revoluționează modalitățile de vizualizare a datelor provenite din baze de date și fișiere printr-o tehnologie inovatoare ce permite traducea acțiunile utilizatorilor în interogări ale bazei de date și apoi în prezentări grafice ale datelor rezultate.
 
Principalele cinci principii ce stau la baza Charisma Analyzer Desktop din punct de vedere vizual și puse în aplicare prin tehnologia VizQL TM sunt interfețe ușor de utilizat, date ușor de analizat și cercetat, expresivitate, cele mai bune practici în vizualizare și independență față de baza de date.
 
O prezentare potrivită a datelor ajută companiile să se organizeze și să înțeleagă informațiile, să cerceteze noi canale și să exploreze datele interactiv.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.