Acasă I Soluţii I Charisma Analyzer

Charisma Analyzer - Software BI pe tehnologie Tableau Software

Un software Business Intelligence (BI) sau instrumentul de analiză comparativă este un element cheie obligatoriu în viaţa de zi cu zi a oricărei organizaţii moderne. Utilizarea unui software business intelligence este cu atât mai importantă într-o economie în plină transformare ca cea românească, în care orice manager trebuie să previzioneze scenarii de evoluţie, resurse necesare, să ia decizii pentru a minimiza riscurile organizaţiei, dar şi să ştie cum să profite de oportunităţile apărute într-o piaţă în continuă schimbare.

Timpul valoros pierdut pe rapoarte şi analize create din surse eterogene, sau din cauza unei lipse de comunicare, poate fi salvat cu ajutorul unui software BI, cum este Charisma ERP Business Intelligence care afişează indicatorii de performanţă financiari sau non-financiari într-un mod grafic deosebit de atrăgător. Astfel, activităţile critice din companie pot fi “vizualizate” în cifre şi grafice care se modifică în timp real, oferind managementului posibilitatea de a modela strategia de business şi de a lua cele mai bune decizii pentru compania sa. Utilizând  un software BI poți ține sub control activitățile cheie ale companiei, într-o bază de date sigură, cu posibilitatea de a vedea, în timp real, tot ce se întâmplă în organizația ta. 
 

Câţiva dintre clienţii care utilizează soluţia de business intelligence Charisma Analyzer


Charisma Analyzer pe platforma Tableau Software, lider pe piaţa de software Business Intelligence prin eficiența de implementare și timpul redus necesar adaptării la cerințele clientului, aduce avantaje majore din punct de vedere funcțional, al asigurării celui mai înalt standard de vizualizare și analiză a datelor din industrie, dar și prin transformarea sistemului într-un instrument simplu și ușor de folosit, conceput pentru utilizatorii mai puțin familiarizaţi cu aplicaţiile software BI.

Pentru al patrulea an consecutiv, Tableau Software este plasat ca lider în raportul “Magic Quadrant al soluțiilor Business Intelligence și platformelor de analiză”, realizat de Gartner – lider mondial în consultanta pe tehnologie. Ușurința în utilizare, capabilitățile extinse de vizualizare și agregare a datelor din surse multiple și adaptabilitatea rapidă la nevoile clienților, sunt doar câteva din punctele forte foarte apreciate de utilizatori.

Charisma Analyzer se adresează tuturor sectoarelor de activitate – servicii financiare, retail și distribuție, logistică, servicii, construcţii, medical, farmaceutic, resurse umane - oferind suport în previzionarea şi calibrarea operaţiunilor oricărui tip de organizaţie.

Implementare BI | De ce business intelligence?

De ce Charisma Analyzer powered by Tableau Software

Charisma Analyzer este singurul software BI (business intelligence) integrat nativ cu soluţii ERP, resurse umane adaptate legislaţiei locale, CRM sau SFA, dar şi soluţii de urmărire a bugetelor sau dedicate spitalelor, clinicilor, laboratoarelor medicale sau farmaciilor.

Înapoi sus mai mult

Software BI | Implementare BI | Beneficii

Beneficii Business Intelligence

Flexibilitatea soluţiei software BI (business intelligence) Charisma, configurarea indicatorilor de performanţă, multitudinea de posibilităţi de afişare sau export a informaţiilor, dar şi expertiza de business înglobată sunt argumente majore pentru alegerea dvs.

Înapoi sus mai mult

Software BI | Tableau Desktop

Charisma Analyzer Desktop

Charisma Analyzer Desktop oferă funcţionalităţi cheie pentru utilizatori precum performanță, suport, îndeplinirea obiectivelor de business și a perspectivelor de viitor.

Înapoi sus mai mult

Software BI | Analyzer Server

Charisma Analyzer Server

Analyzer Server este o soluţie software BI colaborativă, foarte ușor de adoptat și utilizat. Nu impune creșteri de personal pentru exploatare, iar utilizatorii se pot instrui gratis și rapid, rezultatele fiind imediate.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... În martie 2013, compania a ales Charisma ERP atât pentru activitatea de distribuție, cât și pentru cea de retail. Un accent deosebit s-a pus pe optimizarea procesului de reaprovizionare a stocului în vederea vânzării şi, implicit, pe îmbunătăţirea vitezei de răspuns la schimbările apărute în cererile clienților. ..."
,

Profipet si Zoomania
"... Sumarizând, Charisma ne oferă trei avantaje principale: informații corecte și în timp real, ușurință în obținerea datelor și posibilitatea de a lua a decizii de business mult mai rapid. ..."
Flori Țuțueanu,
IT Manager
Agroalim asigură o distribuţie eficientă cu Charisma ERP
"... Sumarizând, Charisma ne oferă trei avantaje principale: informații corecte și în timp real, ușurință în obținerea datelor și posibilitatea de a lua a decizii de business mult mai rapid. ..."
Flori Țuțueanu,
IT Manager
Agroalim asigură o distribuţie eficientă cu Charisma ERP
"... În mod normal, o companie neinformatizată își crește numărul de oameni din backoffice, operaționali, cel putin proporțional cu creșterea cifrei de afaceri. Noi am reușit o performanță pe care nu o credeam posibilă în urmă cu jumătate de an. În 2015 ne vom dubla cifra de afaceri cu un număr mai mic de oameni în backoffice. Cel mai mare aport în această ecuație îl are sistemul Charisma ..."
Cristian Iordan,
Senior Managing Partner
Altimex accelerează creșterea afacerii, utilizând Charisma

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.