Acasă I Soluţii I Charisma Analyzer I Beneficii Business Intelligence

Beneficii Business Intelligence

Flexibilitatea soluţiei, configurarea indicatorilor de performanţă necesari, multitudinea de posibilităţi de afişare sau export a informaţiilor, expertiza de business care înconjoară aplicaţia – fac din Charisma Analyzer cea mai puternică şi adaptată soluţie software BI la nivelul pieţei româneşti.

Charisma Analyzer este capabil să răspundă oricărei întrebări de business doar prin utilizarea funcționalității drag-and-drop a datelor într-o pagină vizuală. Se pot crea grafice intuitive, rapoarte și dashboard-uri. De asemenea, tot ce se creează se poate publica în doar câteva mişcări. Facilitățile aduse de soluția Charisma Analyzer powered by Tableau Software oferă utilizatorului posibilități multiple de a interacționa și de a crea mult mai eficient și mai rapid rapoarte și pachete de date prin interogări, afișări, analize, filtre, sortări, grupări, drill-down, drill-up (analize în adâncime sau la nivel superior), calcule, sumarizări și totaluri.

Cu ajutorul funcționalităților aduse de Tableau Server, Charisma Analyzer poate da acces tuturor colegilor și persoanelor avizate la vizualizări de date interactive, rapoarte sau dashboard-uri.  


Analizează vizual şi rapid pachete de date

Vizualizare şi înţelegere mult mai rapidă
Cât de bine controlați ce se întâmplă în afacerea dumneavoastră?
Charisma Analyzer vă ajută să răspundeți rapid la întrebări prin acces direct la analize interactive în timp real, prin posibilitatea creării și modificării de grafice, rapoarte și dashboard-uri în câteva minute. Aceste opinii sunt fundamental mai utile pentru analiză decât cele prevăzute în sistem ca rapoarte standard și dashboard-uri tradiționale.
Charisma Analyzer vă oferă acces la tabele de date vizuale interactive, vizualizări de date corecte, comparaţii side-by-side, şi codificări grafice intuitive prin folosirea culorilor, dimensiunilor şi formelor. Fără nici un efort de programare sau de pregătire în prealabil, utilizatorii pot consulta și gestiona bazele de date într-un mod accesibil lor.

Filtrare şi identificare a scenariilor / problemelor ascunse
Charisma Analyzer powered by Tableau Software ajută la descoperirea scenariilor și problemelor ascunse prin indicatori de performanță, rezumate, tendințe, prin facilități de drill-down, acces la grupurile de informații de interes cu filtrare exactă pe grupul de care este nevoie. Grafice, scorecard-uri, vizualizări tabulare sau chart-uri, rapoarte diverse, toate sunt complet configurabile și flexibile pentru analize personalizate.

Navigare şi explorare în adâncime a datelor
Charisma Analyzer powered by Tableau Software este lider în ceea ce priveşte facilitățile de navigare și utilizare flexibilă a bazelor de datelor. Cheia succesului este dată de accesul inițial la imaginea de ansamblu a situației analizate cu posibilități avansate de a se concentra în detaliu pe sectoare de interes.  


Creează rapoarte complexe şi modele de analiză

Pivot şi Cross-tab
Fără training și pregătire prealabilă, utilizatorii pot realiza sesiuni de „Q&A” cu ajutorul datelor. Necesită doar conexiunea la bazele de date și prin drag-and-drop pot crea crosstab-uri multi-dimensionale.
O astfel de analiză poate aduce în prim plan nu numai un punct critic (de exemplu, „cheltuielile sunt în creştere”), dar de multe ori și răspunsuri la întrebările suplimentare (de exemplu „Care produse/departamente sunt responsabile pentru această creștere”).

Query şi Rezultat
Charisma Analyzer este o unealtă de interogare și analiză front-end pentru baze de date. Se poate conecta la baze de date relaționale și fișiere (excel, text), se poate conecta la mai multe cuburi de date OLAP și poate ajuta utilizatorii fără cunoștințe tehnice în aria SQL și MDX să-și realizeze analizele și rapoartele care aduc valoare datelor colectate.

software bi | implementare bi

Cross-tab


software bi | implementare bi

Vânzări actuale vs. bugetate
 

Metode de acces la date perfect adaptabile diferitelor nevoi  
Charisma Analyzer powered by Tableau Software se poate conecta o varietate de surse de date și anume fișiere Microsoft Office, baze de date SQL, fișiere CSV, Analysis Server, Tableau Data Extract sau baze de date multi-dimensionale.  


Construieşte dashboard-uri interactive

Tablouri de bord intuitive şi facile
Charisma Analyzer creează dashboard-uri care comunică direct și concis. Fiecare element prezent pe dashboard  - diagrame de tip bară sau linii, hărți, tabele, puncte împrăștiate etc  - oferă informații în cea mai eficientă metodă posibilă, doar datorită facilităților de adopție și uzabilitate prin care se caracterizează Tableau Software.

Monitorizare şi control
Charisma Analyzer powered by Tableau Software oferă toate instrumentele necesare creării de tablouri de bord (dashboard) analitice pentru a compara informaţii şi pentru a urmări performanţa în raport cu scopurile propuse. Aceste tablouri de bord se poate baza  pe mai multe surse de date, sunt pe deplin interactive, astfel încât se pot analiza în adâncime datele direct din această interfață. De asemenea, se pot aplica filtre cu efect parțial sau valabil pentru toate paginile de lucru.

Interactivitate şi drill-down
Necesitatea de a analiza în detaliu anumite aspecte apărute ca fiind critice este acoperită de Charisma Analyzer prin filtre la nivel de dashboard, marcaje, drill-down-uri.


Publică informaţii şi rapoarte pentru interacţiune
Rapoartele generate și analizele de date pot fi rapid și facil transportate în aplicațiile Microsoft Office, fapt care ajută ca prezentările să genereze un impact mult mai mare. Doar cu ajutorul unui browser și a unor date de identificare, diverşi utilizatori pot consulta și avea acces la rapoarte detaliate, la comentarii aferente, grafice și dashboard-uri.

Referinţe de excepţie
Tehnologia Tableau Software este disponibilă în 90 de țări, are peste 50 000 de utilizatori în 14 verticale industriale și acoperă domenii de activitate variate, de la retail, bănci, asigurări și până la companii din domeniul medical, media și construcții. Printre companiile internaționale care beneficiază de avantajele tehnologiei Tableau Software se numară: Citigroup, The World Bank, Heineken, Procter & Gamble, The Coca Cola Company, Sanofi Aventis, New York Times, Toyota, General Motors, General Electric sau Pepsi Bottling Group.
 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.