Acasă I Industrii I Agricultură

Soluții Software pentru Agricultură

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Agricultură
Aflaţi cum am susţinut succesul uneia dintre cele mai puternice companii din sectorul agricol din Romania.

Charisma Solutie Software Agricultura Rodbun "Grupul Rodbun urmărește completarea principalelor linii de business, de producție și distribuție pentru produsele agricole și fitosanitare. Am dezvoltat activități adiacente care să susțină un ritm de creștere accelerat. Acesta este motivul pentru care am căutat o soluție software de agricultura care să ne permită gestionarea integrată a activității financiar–contabile, cu cea de producție, retail, HR, colectare debite de la clienți și evaluare a performanței și evoluției companiei.

Charisma a fost, categoric, alegerea corectă, dovedindu-se un valoros suport informatic și decizional.", Daniel Muntean, Director General Rodbun

Globalizarea afectează puternic agricultura, cu cele două activităţi specifice: cultivarea pământului şi creşterea animalelor. Competiția și grija crescută asupra calității produselor a impus agricultorilor să urmeze practici standardizate în acest domeniu.

Pentru producătorii agricoli, pregătirea și gestionarea culturilor sunt foarte importante şi au un impact semnificativ în obținerea recoltei și implicit a profitului. Astfel, planificarea și realizarea operațiunilor la timp este un proces atent gândit de aceștia, din faza pregătirii utilajelor agricole și până la executarea lucrărilor de fertilizare, arat și semănat. Susținerea acestui proces cu un sistem software ERP pentru agricultură poate ajuta companiile la organizarea fiecărui pas și crește șansele atingerii obiectivelor de producție.

Pentru crescătorii de animale, o aplicatie ERP pentru agricultura permite identificarea, înregistrarea și trasabilitatea mișcării efectivelor de animle în conformitate cu normele de biosecuritate, protecția mediului și legislația în vigoare sunt premisele realizării de venituri pe tot timpul anului.

Identificând nevoile specifice sectorului agricol și zootehnic, am lansat pachetul de soluții software integrate Charisma pentru Agricultură, prin care companiile agricole vor beneficia de reducerea costurilor și eliminarea timpului redundant, fiind astfel pregătite să înfrunte competiția globală. 

Dacă doriți mai multe informații despre soluţia software pentru fermele agricole sau prezentări complete la sediul dumneavoastră vă invităm să ne contactați prin intermediul formularului de aici.

 

Soluții software pentru agricultură și zootehnie

Producție vegetală
Charisma Producție Vegetală asigură planificarea optimă a lucrărilor anuale la nivel de fermă, solă și cultură, evaluarea periodică a culturilor de probă și rapoarte cu privire la culturi, resurse consumate și irigații.

[mai mult]

Zootehnie

Charisma Zootehnie furnizează instrumentele necesare gestionării fluxului complet zootehnic precum identificarea și înregistrarea animalelor, trasabilitatea mișcării efectivelor de animale, calculația costurilor pe ziua furajată, a greutății vii și a sporului de greutate și gestionarea documentelor specifice legale.

[mai mult]
 

Comerț cu cereale

Modulul Comerț cu cereale reprezintă instrumentul ideal pentru pentru gestiunea unitară a datelor înregistrare de-a lungul fluxului specific de comercializare a cerealelor: preluarea din câmp a produselor recoltate, depozitarea și condiționarea acestora, cât și păstrarea în regim de custodie pănă la momentul vânzării.

[mai mult]

Producție furajeră

MModulul Charisma Producție Furajeră se adresează Fabricilor de Nutrețuri Combinate care produc furaje pe baza unor retețe de fabricație, folosind materii prime și auxiliare. Modul poate fi utilizat prin conectare la automate de fabricație, cât și prin operarea directă a rapoartelor de producție.
 

[mai mult]

Distribuţie
Modulul de distribuție permite definirea zonei de livrare și urmărirea ierarhică a acesteia, precum și folosirea politicilor comerciale, ca parte integrantă a procesului de vânzare, prin discounturi și liste de prețuri.

[mai mult]

Soluție de tip ERP

Suita Charisma ERP pentru industria agricolă integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă, prin urmărirea bugetelor, înregistrarea facturilor de vânzare şi achiziţie încheiate de ferme agricole, de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia include funcționalități multi-exploatație şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS.

[mai mult]

Cell Monitor

Fără a fi nevoie de intervenţia utilizatorului, indicatorii de performanţă sau operaţionali ai companiei îşi modifică valorile la secundă, în funcţie de evoluţia lor reală, şi pot fi accesaţi în orice moment, din orice loc, de pe orice tip de dispozitiv mobil conectat la Internet.

[mai mult]

Business Intelligence
Charisma Analyzer oferă un set complet de instrumente pentru analiza şi prelucrarea avansată a indicatorilor de performanţă, care permite obţinerea de rapoarte şi tablouri de bord detaliate, într-un mod grafic intuitiv, necesare susţinerii deciziilor strategice.

[mai mult]

Cost Control
Soluţia Charisma Cost Control monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.

[mai mult]

Dashboard
Soluție integrată cu funcție de căutare și accesibilitate ridicată dedicată gestionării sarcinilor zilnice necesare în îndeplinirea proceselor din domeniul agriculturii.

[mai mult]

WMS (Warehouse Management System)
Charisma WMS este o soluție avansată de optimizare a stocurilor din depozite care permite eficientizarea fluxurilor de mărfuri și produse, recepția lor în gestiune, structurarea geometrică și logică a ambalajelor, precum și alegerea și livrarea pachetelor către clienții fermei agricole.

[mai mult]

MRP (Material Requirement Planning)
Charisma MRP (Material Requirement Planning) asigură planificarea eficientă a activității agricole și furnizarea alimentelor de calitate superioară pentru animale, prin ajustarea schemei timpului de livrare în funcție de perioada de recoltat sau a activităților de aprovizionare.

[mai mult]

 

Automatizarea forţelor mobile de vânzări
Charisma SFA crește productivitatea personalului din vânzări și oferă top managementului o vizibilitate completă și în timp real a ceea ce s-a vândut din recolta anuală.

[mai mult]

Colectare debite
Charisma Collection reprezintă o soluţie extrem de eficientă de colectare a debitelor de la clienţi, gestionând procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.
 

[mai mult]

Managementul Flotelor Auto
Charisma Fleet Management ține sub control activitatea tractoarelor, combinelor sau altor vehicole din dotare și urmărește cu precizie loturile ce urmează a fi arate, performanța conducătorului de vehicol (hectare semănate sau arate), precum  și costurile cu combustibilul.

[mai mult]

 

Managementul Documentelor
Charisma Document Management asigură evidenţa, controlul executării, stocarea şi regăsirea documentelor, în orice format electronic, inclusiv imagini ale documentelor pe hârtie. Soluția este elaborată în conformitate cu normele legale naţionale şi poate fi adaptată oricăror particularităţi de funcționare ale fermelor agricole.

[mai mult]

Managementul Resurselor Umane
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia asigură managementul angajaţiilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipurile de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training, şi multe altele.

[mai mult]

Intranet
Folosiți Charisma Intranet pentru a conecta toți angajații, indiferent dacă lucrează la birou sau pe teren, pentru a îmbunătăți comunicarea și pentru a distribui toate informațiile necesare pentru ca ferma dvs. să funcționeze optim.
 

[mai mult]

Soluţie de management de proiecte 
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.

[mai mult]

Ne va face plăcere să vă arătăm soluţia software pentru agricultură Charisma "la lucru", programând o demonstraţie live la sediul dvs. sau o vizită la un client TotalSoft. Pentru mai multe detalii echipa TotalSoft vă stă la dispoziţie completând formularul de aici.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Pentru activitatea de producție vegetală, Charisma oferă informațiile necesare procesului agricol, susținând activitatea prin raportări grafice și tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu, prin posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor și a costurilor în timp real, precum și prin analiza profitabilității la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.). ..."
Agro Chirnogi,
Maria Trading
Maria Trading (Agro Chirnogi)
"... Din abator se poate înregistra direct în stocul din Charisma produsele finale rezultate dintr-un pui. Se obține o trasabilitate totală a fiecărui lot de pui intrat în abator. Deoarece dintr-un pui poate rezulta cateva zeci de tipuri de produse, trasabilitatea este extrem de importantă pentru obținerea unei imagini clare a producției, în concordanță cu cererea. ..."
Avicarvil,
Carmistin
Carmistin - Avicarvil
"... Modulul de Zootehnie din Charisma urmărește în detaliu procesul de identificare a animalelor din fermele, în cazul bovinelor și cabalinelor prevăzând pașapoarte individuale, asigurate prin coduri de bare unice prinse în crotalia fiecărui animal. ..."
TCE 3 Brazi,
Culiță Tărâță
Agricost (TCE 3 Brazi – Culiță Tărâță)
"... CharismaERP a fost, categoric, alegerea corectă, dovedindu-se un valoros suport informatic și decizional ..."
Daniel Muntean,
General manager Rodbun
Rodbun

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.