Acasă I Campanii I ERP specializat pentru agricultura

ERP specializat pentru agricultura

 

ERP pentru agricultura

Susţinerea proceselor de producţie printr-o soluţie ERP de agricultura, creşte şansele atingerii obiectivelor de producţie şi, implicit, a profitului producătorilor agricoli. 

TotalSoft a dezvoltat un ERP pentru agricultura, Charisma Solutions for Agriculture, care include mai multe componente destinate managementului resurselor dintr-o companie precum:
 

ERP pentru Agricultura
Charisma ERP este un sistem informatic integrat, specializat in agricultura, în vederea optimizării şi simplificării proceselor interne de business ale prducatorilor agricoli. Charisma ERP pentru Agricultura este un sistem multi-modul, special proiectat pentru a standardiza procesele decizionale sau productive, prin introducerea celor mai bune practici specifice sectorului agricol. Produsul este cel mai bine vândut sistem informatic integrat în segmentul mid-market din România. Acțiunile de programare, planificare și gestionare a materialelor, utilajelor și activităților specifice in agricultura (arat, semanat, erbicidat sau recoltat) sunt acum completate cu  interfețe grafice de tip hărți cadastrale și posibilitatea urmăririi operațiilor zilnice într-un singur soft erp pentru agricultura, Charisma Solutions for Agriculture.

mai mult

Solutie de Business Intelligence
Charisma Analyzer powered by Tableau Software este o soluţie de analiză şi prelucrare avansată a indicatorilor de performanţă, care permite obţinerea de rapoarte şi tablouri de bord detaliate, într-un mod grafic intuitiv, pe baza oricăror indicatori de performanţă necesari susţinerii deciziilor strategice ale producătorilor şi agricultorilor. Charisma Analyzer este adaptată practicilor din agricultură, oferind suport în previzionarea şi calibrarea operaţiunilor oricărui tip de organizaţie prin rapoarte grafice şi tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu.

mai mult

Document Management
Modulul de management al documentelor este dezvoltat pe baza celor mai noi tehnologii de la Microsoft, oferind simplitate şi automatizare în activitatea de administrare a oricărui tip de conţinut, indiferent de format. Produsul se integrează perfect cu soluţii on-line sau off-line de tip ERP sau PSA, oferind o flexibilitate şi configurabilitate excepţională pentru a răspunde oricăror nevoi specifice.

mai mult

Fleet Management
Modulul Managementul Flotelor eficientizează gestiunea auto a vehiculelor, a camioanelor sau dubelor, proprietate a producătorului agricol sau aflate în grija unei firme specializate, reducând semnificativ costurile de operare şi asigurând buna funcţionare a acestora. Soluţia automatizează calculul costurilor şoferilor şi a traseelor de lucru, optimizând parcul auto şi contribuind semnificativ la creşterea profitabilităţii companiei.

mai mult

Managementul resurselor umane
Charisma HCM este cel mai puternic produs de management a resurselor umane adaptat legislaţiei româneşti, care acoperă atât zonele critice de salarizare şi administrare de personal, cât şi zonele strategice a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Preferat de peste 550 de firme naţionale şi multinaţionale, produsul gestionează salariile a peste 10% din forţa de muncă activă a României, şi calculează peste 25% dintre cele circa 150,000 de salarii externalizate în regim de outsourcing.

mai mult

 

Ne va face plăcere să vă arătăm Charisma ERP pentru agricultura  "la lucru", programând o demonstraţie live la sediul dvs. sau o vizită la un client TotalSoft. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de mai jos:

Date de interes
Nume *
Compania *
Mobil *
Email *
Mesaj conţinut
 Trimite formular

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.