Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Sistemul Charisma HCM este pregătit pentru noile raportări către ITM

Sistemul Charisma HCM este pregătit pentru noile raportări către ITM


Bucureşti, 28 iulie 2011
 
Charisma HCM, cea mai puternică soluţie de management a resurselor umane adaptată legislaţiei româneşti, care gestionează peste 10% din salariaţii din România, este pregatită să asigure generarea şi transmiterea registrului general de evidenţă a salariaţilor (ReGes) către ITM, conform noilor condiţii tehnice impuse de Inspecţia Muncii. Acest nou format de raportare intră în vigoare începând cu 1 august 2011, companiile având la dispoziţie 90 de zile pentru a se alinia noilor prevederi ale Hotărârii de Guvern 500/2011.
 
Modulul ITM din cadrul soluţiei Charisma HCM a fost configurat pentru a răspunde acestei schimbări majore impuse de Guvernul României, prin care se modifică procedura de transmitere, structura fişierului XML şi conţinutul registrului de evidenţă a salariaţilor (ReGes). 
 
TotalSoft răspunde astfel proactiv modificărilor legislative, la doar câteva zile de la publicarea H.G. 500/2011. Sistemul este deja pregătit să asigure o raportare corectă către stat, în conformitate cu legislaţia, prevenind orice perturbare a activităţii clienţilor săi. 
 
Charisma HCM este folosit de peste 400 de companii naţionale şi multinaţionale, fiind cel mai utilizat sistem de resurse umane şi salarizare din România. Prin intermediul soluţiei, în decursul anului 2010, s-au depus peste 10.000 de raportari ReGes către stat. 
 
TotalSoft a lansat la sfârşitul anului 2010 o nouă versiune a sistemului Charisma HCM, net îmbunătăţită. Soluţia trece dincolo de funcţionalităţile tradiţionale ale unui instrument de HR, oferind angajaţilor acces on-line securizat către planuri individuale de training, evaluări de performanţă, concedii sau alte informaţii personale utile. De asemenea, Charisma a luat în calcul şi dezvoltarea soluţiei de gestiune a resurselor umane în direcţia Talent Managementului.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.