Acasă I Servicii I Training Charisma

Training Charisma

TotalSoft este una din casele de software active in zona de training in ariile de business complementare: project management, analiza de business, testare software folosind metodologiile Agile, strategii folosite pentru a optimiza costurile folosind un sistem ERP sau scolarizarea specialistilor HR. Pana in prezent compania noastra a sustinut training-uri pentru peste 7000 de persoane, in salile noastre de curs sau la sediul clientilor.

Cursuri Charisma HCM - software pentru HR nr.1 in Romania

Cursuri Charisma HCM

TotalSoft organizează cursuri dedicate utilizatorilor sistemului software de resurse umane Charisma HCM. Noțiunile prezentate, scenariile practice şi noile dezvoltări de produs pe care vi le vom prezenta în cadrul cursului de training vă vor oferi posibilitatea să vă reduceţi efortul operațional şi să fiţi mai productivi în lucrul cu soluţia software de resurse umane.

Înapoi sus mai mult

Cursuri Charisma - Software ERP

Cursuri Charisma ERP

Derulăm un program intens de cursuri dedicate utilizatorilor sistemului integrat Charisma ERP. Cursurile sunt în limba română și se adresează utilizatorilor cheie din departamentele operaţionale ale companiilor care utilizează acest sistem și doresc aprofundarea și certificarea competențelor ca utilizatori ai Charisma ERP.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.