Acasă I Servicii I Externalizare HR

Externalizare salarii si resurse umane

Serviciile de outsourcing salarial si resurse umane înglobează 20 ani de experienţă acumulată în 36 de ţări, în care TotalSoft reuşeşte să domine piaţa locală în furnizarea de soluţii complete de business, conform studiului Pierre Audoin Consultants publicat în 2014. Din 2010, TotalSoft devine lider şi în segmentul de outsourcing salarial şi resurse umane, acoperind 35% dintre cele circa 140,000 de salarii externalizate în România.

Experienţa noastră deosebită în domeniul resurselor umane, obţinută în urma numeroaselor implementări în toate domeniile de activitate, în organizaţii de orice dimensiune, ne-a condus la concluzia ca peste 70% dintre activităţile desfăşurate în cadrul echipelor de resurse umane sunt activităţi rutiniere. Deşi indispensabile în gestionarea capitalului uman, aceste activităţi sunt mari consumatoare de timp şi nu aduc valoare evidentă organizaţiei. Prin reducerea la minim a activităţilor de rutină, departamentele de HR se pot concentra asupra activităţilor cu adevarat importante, care evaluează sănătatea culturii organizaţionale, planificarea carierei, competenţele, eficienţa sau performanţa personalului în raport cu obiectivele strategice ale organizaţiei, grație unui soft salarizare în sistem ERP.  

Iată de ce Charisma ERP implică un set complet de servicii de outsourcing salarial şi resurse umane, pe care îl pune la dispoziţia tuturor categoriilor de salariaţi: top management (rapoarte şi organigrame), departmente HR (externalizarea proceselor repetitive sau a unor activităţi de rutină), angajaţi (accesarea on-line a datelor cu caracter personal). Indiferent de gradul externalizării, un specialist în resurse umane va fi desemnat de către echipa TotalSoft, pentru a asigura succesul fiecărui proiect de outsourcing salarial.

 

Câţiva dintre clienţii care beneficiază de externalizare resurse umane și salarizare

  

Beneficii externalizarii HR prin Charisma HCM

Beneficii outsourcing HR

De ce aţi apela la o soluţie de outsourcing HR? Vă oferim doar câteva avantaje majore de care puteţi beneficia. Vă stăm la dispoziţie pentru o prezentare detaliată a unei soluţii de outsourcing HR perfect adaptate nevoilor companiei dumneavoastră.

Înapoi sus mai mult

Outsourcing Salarizare Si Administrare Personal | Charisma HCM

Servicii salarizare și administrare personal

TotalSoft oferă o gamă largă de servicii de outsourcing resurse umane. Aceste servicii pot fi solicitate separat sau în combinaţie cu diverse aplicaţii software, astfel încât să beneficiaţi de o soluţie adaptată necesităţilor dumneavoastră punctuale.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.